2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık

Kızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık
Çok erken yapmışsın 10-11 de bile bazı insanların sadece belli oluyor neden bunu kendine yapıyorsun moralini bozuyorsun bu süreçte en önemli sey bilyorsun ki moral test gününü bekle canım

Kızlar ilk günler belirti olup sonradan belirtiler kesilip pozitif gören var mı.Mesela kasik ağrısı filan

Çok erken yapmışsın 10-11 de bile bazı insanların sadece belli oluyor neden bunu kendine yapıyorsun moralini bozuyorsun bu süreçte en önemli sey bilyorsun ki moral test gününü bekle canım
Burada okuyorum kiminin 5. Günde silik çıkmaya başlamış diye acaba benimkide belli olur mu ki diyorum. Evet çok erken daha 11. Gün idrarda negatif kanda pozitif olanları da okuyorum ama hiç bir belirtim de olmayınca çok ümitsizliğe düşüyorum ama gördüğüm rüyalar aslında bebeklerimin benimle olduğunu söylüyor. Süreç çok zor ama bu beklemek hepsinden daha zormuş. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

melekomelek canıımmm çok sevindiimm gözün aydın inşallah devamı gelir sağlıklı bir şekilde rabbim gönlündekini sana versin inşallah
symmm ah canım hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demek ki rabbimin bir bildiği vardır en kısa zamanda inşallah rabbim sanada bir evlat nasip eder

Amin insAllah canım valla benim de bugün 4.gunum başlarda çok rahattım şimdi gitgide strese giriyorum belirti arıyorum çok normal.Sen içini ferah tut bu şekilde olanı da kaybedersin

Canım çok sağol
İnşallah dediğin gibi sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…