- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.801
Sen ne zaman kan verceksin tekrarGözün aydın canım.
El sallıyor bize
Dur bakalım testin çıksın önce üzme kendini inşallah pozitiftirBende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye
Canım normalde ne zaman test ver demişlerdi. 7. gün testte kendi isteğin ile mi yptırdınKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Cumartesi canım.Sen ne zaman kan verceksin tekrar
Hiç belli olmaz bi kan ver bakalım.Bende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye
Çok erken yapmışsın 10-11 de bile bazı insanların sadece belli oluyor neden bunu kendine yapıyorsun moralini bozuyorsun bu süreçte en önemli sey bilyorsun ki moral test gününü bekle canımKızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık
İns tutunma belirtisidir hayırlı haberlerini bekliyoruzBende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye
Burada okuyorum kiminin 5. Günde silik çıkmaya başlamış diye acaba benimkide belli olur mu ki diyorum. Evet çok erken daha 11. Gün idrarda negatif kanda pozitif olanları da okuyorum ama hiç bir belirtim de olmayınca çok ümitsizliğe düşüyorum ama gördüğüm rüyalar aslında bebeklerimin benimle olduğunu söylüyor. Süreç çok zor ama bu beklemek hepsinden daha zormuş. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasınÇok erken yapmışsın 10-11 de bile bazı insanların sadece belli oluyor neden bunu kendine yapıyorsun moralini bozuyorsun bu süreçte en önemli sey bilyorsun ki moral test gününü bekle canım
Karar verdim pazartesi 9. gün test yaptırıcam pozitifse ilaca devam edicem değilse ilaçları bırakıcamBence bırakmayın ne olur ne olmaz
Nasıl yok? Bayağı bayağı net buKızlar lütfen ya olcem kalpten ben mi abartiyorum acaba yok mu
Amin insAllah canım valla benim de bugün 4.gunum başlarda çok rahattım şimdi gitgide strese giriyorum belirti arıyorum çok normal.Sen içini ferah tut bu şekilde olanı da kaybedersinBurada okuyorum kiminin 5. Günde silik çıkmaya başlamış diye acaba benimkide belli olur mu ki diyorum. Evet çok erken daha 11. Gün idrarda negatif kanda pozitif olanları da okuyorum ama hiç bir belirtim de olmayınca çok ümitsizliğe düşüyorum ama gördüğüm rüyalar aslında bebeklerimin benimle olduğunu söylüyor. Süreç çok zor ama bu beklemek hepsinden daha zormuş. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın
Normalde günüm pazartesiydi 5 eylülde ben kasık ağrım falan olunca kendim yaptımCanım normalde ne zaman test ver demişlerdi. 7. gün testte kendi isteğin ile mi yptırdın
Amin canim kan verdim sonucumu bekliyorum , benim de bugün 3.gub embriyosu 9.gunumdu.M Meryem2207 tebrik ederim bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başımıza
Canım çok sağolmelekomelek canıımmm çok sevindiimm gözün aydın inşallah devamı gelir sağlıklı bir şekilde rabbim gönlündekini sana versin inşallah
symmm ah canım hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demek ki rabbimin bir bildiği vardır en kısa zamanda inşallah rabbim sanada bir evlat nasip eder
Ne güzel maşallah Rabbim değerlerini artırsın darısı başımıza olsun. Bende belirti yok malesef. ilaçlara devam etmemek için 9. gün test yaptırıcamNormalde günüm pazartesiydi 5 eylülde ben kasık ağrım falan olunca kendim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?