2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende senin gibi bugün bir halt yedim 8.gün baktım idrar da negatif bariz ama çok erken gerçekten Doktor um özellikle yapma dedi 15 gün önceden net konuşulma dedi daha iyi biliyoruz gibi yapiyoruz kendi mizi üzüyoruz bende şu an senin gibiyim ama umut edicez Rabbim büyük
Kızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık

Ay benim 8. Günde negatif çıkarsa bu kadar sakin kalabilir miyim bilmiyorum canım. Sen şimdi kaçıncı gündesin. Allahım sabır versin bizlere

Canım bende çok üzüldüm inşallah bir gün olur nasip kısmet herşey vardır rabbimin bir bildiği

Ay benim 8. Günde negatif çıkarsa bu kadar sakin kalabilir miyim bilmiyorum canım. Sen şimdi kaçıncı gündesin. Allahım sabır versin bizlere
Canım bende doktoruma sordum gününde yap dedi .erken yapma dedi hatta benim test günüme 2 gün kaldı cumartesi vericem kan testini cumadan versem sıkıntı olur mu dedim yapma dedi o yüzden gününü bekle erken çok senin için vardır bir bildikleri büyük ihtimal daha net çıkıyor kanda gününde

İnşallah pozitifi alırız canım sende de hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah rabbim nasip etsin.

Verdim simdi kan canim ogleden sonraya cikar dediler doktora sordum valla o tutunmama belirtisi dedi olmayan hastalarda görüyoruz o akintiyi normalde dedi butun umidim gitti
Hadiya olmadıysa da demekki sağlıklı bir embriyo değildi vücut attı öyle düşünmek lazım sonucun bir ciksinda inşallah yinede güzel düşünmek istiyorum

Hadiya olmadıysa da demekki sağlıklı bir embriyo değildi vücut attı öyle düşünmek lazım sonucun bir ciksinda inşallah yinede güzel düşünmek istiyorum
Öyle canım yapacak bisey yok rabbim benim gibi isteyen herkese yez vakitte nasip etsin duadan başka bişey gelmiyo malesef elimizden

İnşallah pozitifi alırız canım sende de hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah rabbim nasip etsin.
inşallah canım bende çok merak ediyorum 15 gündür hiç test yapmadim çok heyecanlıyım Allah'ım hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar nasip etsin bizlere çok zor dayandım çoğu arkadaşlar erken gebelik testi yaptırdı ben hiç yapmadım çok dayandım

Amin canım 8.gün kalcaz mecbur benimde canım çok sıkkın ama umudum var Doktor'um şöyle dedi 10 günde ancak kana kana geçmeden idrar bekliyoruz o yüzden umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…