- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.841
Aynen canım beklemekten ve istemekten başka çare yok malesef .inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını doldursunÖyle canım yapacak bisey yok rabbim benim gibi isteyen herkese yez vakitte nasip etsin duadan başka bişey gelmiyo malesef elimizden
Allah her şeyin hayırlısını versin. Bu durumda yanlış kurumlarla, doktorlarla, çalışanlarla karşılaşmak gerçekten insanı aşırı yoruyor ve yıpratıyor. Maddi kaybı geçtim, en önemlisi vakit boş yere akıp gidiyor ve bir arpa boyu yol alınamıyor. Psikolojik etkisinden bahsetmiyorum bile.Ah olurmu ne kusuru ne güzel yazmıssınız anlatmıssınız ..Ben bahçecide rezil oluncabana göre reziilik (53yumurta 1( tek embriyo) kalması kafayı yiycektim ağla ağla helak oldum 3 senedir bu tüp bebek işleri içerisindeyim ve sonra kiminle konuştuysam tek embriyosu kalmış . Sonra işleyişi az çok anladım . Onların gözünde potansiyel müşterisin ve seni hasta değil para olafak görüyorlar . ( kaldıki doktorum mesela aşırı da ilgiliydi ( yada öyle gösteriyordu) ) neyse tabi ilk işin içindeyken bunları görememiyorsun . İnstagramdan sayfa sayfa reklamları yapılıyorgözün boyanmış gidiyorsun . Sonra zaten kalan tek embriyomu transfer ettiler ( kaldıysa) eğer paranın kalan kısmını ödememek için transfer ediyoruz demiyolarsa . Çünki ne hikmetse herkesin bir embriyosu kalıyor .
Telefon da negatif diye aradığımda üzüntülüyüm canım yanıyor . Kadın dalga geçer gibi hanımefendi neden üzülüyorsunuz gençsiniz nolacak denersiniz bir kez daha 2 ay dinlenin merkezimizi tekrar arayın gibi alaycı tavırlar sergilediler .Sonra 2 senee ye yakın aradılar . Almanyada ben ilk bulduğum merkeze gitmedim 4/5 yere gittim hepsini dinledim hangisi en çok içime sindiyse oraya gittim . Bu sırada haşimoto tehşisi koyuldu ve tüp bebek merkezi opu sonrası beni acil Endokrinolojiye gönderdi (7/8 ay) Endokrinoloji doktorum onay vermedi ve ben transfer olamadım . İlaç dozum multikistisyik olduğum için Ona göre ayarlandı ( ben gonal f leri vs kaldıramıyorum) bahçecinin verdiği dozda opuya 10 gün kala baygın yattım kendimde pek değildim . Burası ilaç dozumu ayarladı Türkiye deki tedavime göre daha insanı şartlar altındaydım . Baygın değildim en azından . Sonra 10 yumurtam gelişti döllendi embriyo schutz kanunu altında almanyada 1 gün sonra döllenmenin direk dondurmaları lazım embriyo haline getiremiyorlar yasak. Donduruldu ben 2 dene yaptım 2 side 3 gün iki şer embriyoydu biri şuandaki .. diğeri negatif oldu ( naturek siklus denendi) vücutum ilaçlara yopun trpki gösterdiği için doktorum birde böyle deneyelim kendi işleyişinde dedi o negatif ti az önce test yaptım 10 cu günüm buda negatif. Ama bu kilinik hakkında negatif oldu diye kötü konuşamam Allah ın işi . Zaman vakit hayırlısı derim . Fakat bahçeci bana göre tam bir fiyasko .
Canım ben tam tersi senin pozitif olduğunu düşünüyorum bu belirtilerleVerdim canım keske bi sürpriz olsa ama jiz sanmiyorum
Yine de kan vermeden emin olunamıyor. Ki 3. gün embriyosuymuş, bir umut kan testini bekleyin10 günümdeyim uyanınca bir test yapayım dedimbende yine negatif zaten gögüslerim indi şişkinlik başladı karnımda oradan olmadığını anladım .. ben elendim sizlere allah kucağınıza almayı nasip etsin .
Amin canımAynen canım beklemekten ve istemekten başka çare yok malesef .inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını doldursun
Tebrik ederimKızlar sonucum çıktı 50,22 çok şükür
Sağda yazılanların hiçbir önemi yok, kafanız karışmasın. Değer olarak sonucunuz pozitif, bu çok güzel bir şey. Anladığım kadarıyla 6. gününüz, yani daha çok erken. Ama her halükarda iki gün arayla tekrar test yapmanız gerekecekti. İnşallah değeriniz katlana katlana artar
6.gun embriyosu 6.gunde yaptığım test canimKaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin transferin ?
Sanmıyorum canım adet olacam heralde akintim arttı çünküCanım ben tam tersi senin pozitif olduğunu düşünüyorum bu belirtilerle
Aynı yerdeyiiiizBrüksel Tüp Bebek Merkezi, Yücel Karaman doktorum. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Ben şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsineBen de telefonda fiyatı duyunca ufak çaplı bir şok yaşadım, hatta doğru mu duydum acaba diye tekrar sordum ama rakam değişmedi19 bin dendi bana, sizin neredeydi ve ne kadar tuttu? Brüksel Tüp Bebek Merkezi’nde tedavi görüyorum, işlem de orada gerçekleşecek.
Demiştim sana pozitif hissediyorum sende diyeCanim benim ilk denememdi , tüplerim kapalıydı o yüzden mecbur kaldık , İzmir de ikamet ediyorum
Canım ben nedense sende de olumlu hissediyorum İnş pozitiftir ve onun belirtisi olup gereken önlem alınır. Sonuç belli olmadan doktorun negatif gösteriyor demesi gerçekten insanı demoralize eden birşey. İnsan kan sonucunu bekleyelim İnş pozitiftir der. Sakin ve sabırlı olalım. Hayırlısı ise seninle olsun bebeğinBende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye
Gözün aydın canımKızlar sonucum çıktı 50,22 çok şükür
Ama bu ilaçları kullanırken adet olmam mümkün değil kiiiSanmıyorum canım adet olacam heralde akintim arttı çünkü
6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erkenKızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık
Hadi gözünüz aydınKızlar sonucum çıktı 50,22 çok şükür
Bilmiyorum canim akintimda sanki kirmiziya dönüyor gibi adet oluyorum heralde ilac kullanarakta adet olunuyormus demek ki bunu görmüş oldum rabbim size sag salim kucağınıza almayi nasip etsin tez vakitte de bizlere tattirsin bu duyguyu inşallahBen şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsine
Demiştim sana pozitif hissediyorum sende diyeTavmergen kader ortaklığımız oldu seninle :) sağlıklı artsın İnş katlanarak
Canım ben nedense sende de olumlu hissediyorum İnş pozitiftir ve onun belirtisi olup gereken önlem alınır. Sonuç belli olmadan doktorun negatif gösteriyor demesi gerçekten insanı demoralize eden birşey. İnsan kan sonucunu bekleyelim İnş pozitiftir der. Sakin ve sabırlı olalım. Hayırlısı ise seninle olsun bebeğin
Mümkünmüş demek ki yada tuttu dusuruyorum bilmiyorum canim hafiften kırmızıya döndü gibi ama tuhaf olan hiç ağrım sızım yokAma bu ilaçları kullanırken adet olmam mümkün değil kiii
9.gunumdu bugün 3.,gün embriyosuGözün aydın canımKaçıncı günündü bugün ?
Böyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?