2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah her şeyin hayırlısını versin. Bu durumda yanlış kurumlarla, doktorlarla, çalışanlarla karşılaşmak gerçekten insanı aşırı yoruyor ve yıpratıyor. Maddi kaybı geçtim, en önemlisi vakit boş yere akıp gidiyor ve bir arpa boyu yol alınamıyor. Psikolojik etkisinden bahsetmiyorum bile.
Benim de iki transferim kimyasalla sonuçlandı, ama merkezimden, doktorlarımdan çok memnunum. Hayatın hiçbir alanında olmadığı gibiTüp bebekte de maalesef %100 diye bir şey yok. Ama inşallah kenarından köşesinden girip, biz de pozitif örnekler arasında yerimizi alırız

Yine de kan vermeden emin olunamıyor. Ki 3. gün embriyosuymuş, bir umut kan testini bekleyin

Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin transferin ?
6.gun embriyosu 6.gunde yaptığım test canim

Ben şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsine
Canim benim ilk denememdi , tüplerim kapalıydı o yüzden mecbur kaldık , İzmir de ikamet ediyorum
Demiştim sana pozitif hissediyorum sende diye Tavmergen kader ortaklığımız oldu seninle :) sağlıklı artsın İnş katlanarak
Bende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye
Canım ben nedense sende de olumlu hissediyorum İnş pozitiftir ve onun belirtisi olup gereken önlem alınır. Sonuç belli olmadan doktorun negatif gösteriyor demesi gerçekten insanı demoralize eden birşey. İnsan kan sonucunu bekleyelim İnş pozitiftir der. Sakin ve sabırlı olalım. Hayırlısı ise seninle olsun bebeğin

Kızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık
6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erken

Bilmiyorum canim akintimda sanki kirmiziya dönüyor gibi adet oluyorum heralde ilac kullanarakta adet olunuyormus demek ki bunu görmüş oldum rabbim size sag salim kucağınıza almayi nasip etsin tez vakitte de bizlere tattirsin bu duyguyu inşallah

6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erken
Böyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…