- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.881
Tebrik ediyorum tatlım maşallah :))))Kızlar sonucum çıktı 50,22 çok şükür
Yok canim ogleden sonra cikacak ama adet oldum sonuca gerek kalmadi yaniÇıkmadı mı sonucun
Nasıl yani sen ilaçlarını kullanmıyor musun ?Yok canim ogleden sonra cikacak ama adet oldum sonuca gerek kalmadi yani
Nasıl yani ilaç kullanırken miYok canim ogleden sonra cikacak ama adet oldum sonuca gerek kalmadi yani
Benimde dün öyleydi ama bugün gecti ağrılarım . Dün aynı bu sekildeydi gece yatana kadar sol tarafım sızladı hep ama suan gecti bakalım yarın bende 2. Kanı vericemAy ne güzel benimde belim çok ağrıyor ve sol bacagimda ağrı oldu yani kasık bölgesi yerinde biraz böyle iğne gibi battı çok uzun sürmedi ama ağrılarım oluyor ama ne lekelenme ne de kanamam var normal sadece ağrı çekiyorum bek ve karın ağrısı kasık ağrısı ilaçlardan diye düşündüm ama çünkü çok ilaç alıyorum birde günde 1 tane ignem var
İçiyorum canim hicte birakmadim alttan fitil aliyodum ama kahverengi akinti simdi kirmiziya dondu valla bende anlamadımNasıl yani sen ilaçlarını kullanmıyor musun ?
O ilaçları içerken adetin gelmez ki.
Aynen canım ilac kullanirken sastim kaldim bende inan ki sonucum ciksin aricam hastaneyi soracagim bu nasil oluyo diyeNasıl yani ilaç kullanırken mi
Ben bayadir yoktum kuzum senin değerler nasıl kaçıncı gün kaç çıktı ayrıca da kötü düşünme sağlıkla ilerler gebeliğin inşallahKızlar şu hamilelik günlüğünü eklemeyi çok istiyordum ve ekledim
Belki silmek zorunda kalıcam bilmiyorum ama en azından bir kaç gün böyle görmek bile mutlu edecek❤
Canım inşallah valla hep dua ediyorum böyle arada kalmak daha zormuş.Ben bayadir yoktum kuzum senin değerler nasıl kaçıncı gün kaç çıktı ayrıca da kötü düşünme sağlıkla ilerler gebeliğin inşallah
Amin kuzum İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğin ben burda çok okudum düşük değerle sağlıklı ilerleyen gebelikler hatta birden yükselişe geçen hakkında hayırlısı olsun kuzumCanım inşallah valla hep dua ediyorum böyle arada kalmak daha zormuş.
11. gün 17
13. gün 26
16. gün 99 çıktı.
Bugün kaset test yaptım silikleşme var mı diye daha koyu çıktı.
Bilmiyorum valla düşün düşün çok zor.
Cumartesi günü yine kan vericem.
Sağlıklıysa ilerlesin inşallah.
Benide ekleyebilirsinnCanım inşallah valla hep dua ediyorum böyle arada kalmak daha zormuş.
11. gün 17
13. gün 26
16. gün 99 çıktı.
Bugün kaset test yaptım silikleşme var mı diye daha koyu çıktı.
Bilmiyorum valla düşün düşün çok zor.
Cumartesi günü yine kan vericem.
Sağlıklıysa ilerlesin inşallah.
Senin ilk denemen miydi canım ?Benide ekleyebilirsinn
Bugün yaptığım buAmin kuzum İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğin ben burda çok okudum düşük değerle sağlıklı ilerleyen gebelikler hatta birden yükselişe geçen hakkında hayırlısı olsun kuzumkaset testini atsana bakalım
Cok guzel hadi hayırlı uğurlu olsunBugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
Listede ekliyimm sonucum pozitif cıktı :))Senin ilk denemen miydi canım ?
Transfer hangi gündü ?
İnsalalh canım beniBöyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır
Benim kafa bi milyon canımListede ekliyimm sonucum pozitif cıktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?