- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.901
Yaaa canım çok sevindim hayırlı olsun tebrik ederimBugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
Normal gebelik testini erken gebelik testi mi bu ?Bugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
İnşallah CanımYaaa canım çok sevindim hayırlı olsun tebrik ederiminsalalh bende böyle güzel haberler veririm size
Maşallah kuzum çok güzel görünüyorBugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
Normal testNormal gebelik testini erken gebelik testi mi bu ?
İnşallah sonu da güzel olurMaşallah kuzum çok güzel görünüyorbu testler le aşk yaşıyoruz resmen ya
Cok iyi canım demekki çıkarıyor pek güven olmuyor diyolar onun için doğru değil diyolar amaNormal test
Kaset olan
Hele ben daha çok merak ediyorumİnşallah Canım
Sonucunu merak ediyorum zaten.
Ne zaman kan vereceksin.
Benim çok fazla tuvaletin geliyor ya bide her 15 dk 20 dk bazen yarım saatte gidiyorum normal dimi hala da öyleHele ben daha çok merak ediyorumcumartesi Allah izin verirse vericem inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenimde dün öyleydi ama bugün gecti ağrılarım . Dün aynı bu sekildeydi gece yatana kadar sol tarafım sızladı hep ama suan gecti bakalım yarın bende 2. Kanı vericem
Canim benim de öyleydi bugün pozitif i gordumAy ne güzel benimde belim çok ağrıyor ve sol bacagimda ağrı oldu yani kasık bölgesi yerinde biraz böyle iğne gibi battı çok uzun sürmedi ama ağrılarım oluyor ama ne lekelenme ne de kanamam var normal sadece ağrı çekiyorum bek ve karın ağrısı kasık ağrısı ilaçlardan diye düşündüm ama çünkü çok ilaç alıyorum birde günde 1 tane ignem var
İnşallah benimde güzel sonucum olurCanim benim de öyleydi bugün pozitif i gordum
İnşallah canım benimİnşallah benimde güzel sonucum olur
maşallah maşallah darısı başımıza bizede nasip olur inşBugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
Yani rahim istenilen kalınlıkta mı şuan?Kızlar doktordan çıkıyorum şimdi karnım, midem ağrıyordu ya doktor bence bu ay transfer yapmayalım dedi çok üzgünümmmama dün burada da konuştuk çoğunuzda bu ağrılar olmuş siz ona rağmen transfer yaptırdınız mı? Çünkü benim içimden illa yarın yaptırmak geçiyor napacağımı bilemiyorum
Rahimde her şey yolunda fakat çatlatma iğnesinin yan etkisiymiş bu ağrılar muayenede 2 yumurta olması gerekenden daha büyük çıktı şu an ondan olabilir dedi ama yarın kendinizi çok iyi hissederseniz yapalım da dediYani rahim istenilen kalınlıkta mı şuan?
Belki de ağrılarınız rahimde kasılma yapıp embriyonun tutunmasını engelleyecek.
Vardır bunda da bir hayır.
Ya annesi ben geliyorum tey tey diyorBugün yaptığım bu Eki Görüntüle 3122575
Maşallah iyi dayanıyorsun ben olsam bu kadar dayanamzdimBenim çok fazla tuvaletin geliyor ya bide her 15 dk 20 dk bazen yarım saatte gidiyorum normal dimi hala da öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?