- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.921
Ne diyeyim siz bilirsiniz embriyo sizin maddi manevi emek sizin vicdan sizinKarar verdim pazartesi 9. gün test yaptırıcam pozitifse ilaca devam edicem değilse ilaçları bırakıcam
İmzanız da pek havalı melek hanımcım nasıl da güzel yakışmışKızlar şu hamilelik günlüğünü eklemeyi çok istiyordum ve ekledim
Belki silmek zorunda kalıcam bilmiyorum ama en azından bir kaç gün böyle görmek bile mutlu edecek❤
Valla ister istemez moralde bozuyoruz canım benimde bu sabah acaip canım sıkıldı icim daraldi böyle sonra eşim konuştu uzme kendini hayırlısı degilmis nasip değilmiş zamani var falan dedi zavallim bana moral verecem diye kendi üzüntüsünü saklıyor ama uzulsekte bi çare yok olan oluyo canim millet kac defa deniyo mecbur bizde denicez bizde pes etmicez ben inaniyorum elbet bir gun kucuk mucizelerimiz kapimizi çalacaklar inşaallahMerhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı adet öncesi 13 mm olan rahim adetten sonra 9 mm ye inmiş 5.-5.5 mm olması gerekiyor dedi ilaçlara başlamadan önce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü cumartesi tekrar gideceğim kalınlığa göre adet söktürücü vererek rahimi inceltecekler sonra adetle birlikte lucrin kullanmadan kısa protokol uygulayacak o kadar bıktım ki hep bir şey çıkmasından ağla ağla şiştim neyse böyle işte kuyruğu dik tutuyoruz moral bozmak yok
Moral bozmak yok dularamiz senle inşallah ikizin olurMerhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı adet öncesi 13 mm olan rahim adetten sonra 9 mm ye inmiş 5.-5.5 mm olması gerekiyor dedi ilaçlara başlamadan önce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü cumartesi tekrar gideceğim kalınlığa göre adet söktürücü vererek rahimi inceltecekler sonra adetle birlikte lucrin kullanmadan kısa protokol uygulayacak o kadar bıktım ki hep bir şey çıkmasından ağla ağla şiştim neyse böyle işte kuyruğu dik tutuyoruz moral bozmak yok
Geçmiş olsun bir muayene olun doktorunuza ikna olursanız kendinizi iyi hissederseniz yaptırın inşallah pozitif hayırlı sonuçlanırSonucum çıktı şimdi kızlar maalesef negatif hastaneyi aradım isterseniz adetinizde gelin donmuslari transfer edelim dediler bende ben adet oldum zaten dedim hemsirede şaşırdı yarin sabah gel bi muan edelim dedi hemen trasfer dusunuyolar sizce yaptiriyim mi yoksa bir ay dinleneyim mi kızlar
Aynen oyle yapmayı düşünüyorum canım yarin bi konusuyum doktorla demi hangsii daha saglikliysa doktorum elbet bisey diyecektir tesekkur ederim bu aradaGeçmiş olsun bir muayene olun doktorunuza ikna olursanız kendinizi iyi hissederseniz yaptırın inşallah pozitif hayırlı sonuçlanır
Kuzum bazı aksilikler çıkıyor tabi haklısın ama en fazla 1 ay daha beklersin. Sonu güzel olsun da , hiç bir detay atlanmasın önemli olan bu.Merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı adet öncesi 13 mm olan rahim adetten sonra 9 mm ye inmiş 5.-5.5 mm olması gerekiyor dedi ilaçlara başlamadan önce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü cumartesi tekrar gideceğim kalınlığa göre adet söktürücü vererek rahimi inceltecekler sonra adetle birlikte lucrin kullanmadan kısa protokol uygulayacak o kadar bıktım ki hep bir şey çıkmasından ağla ağla şiştim neyse böyle işte kuyruğu dik tutuyoruz moral bozmak yok
Geçmiş olsun canım.Sonucum çıktı şimdi kızlar maalesef negatif hastaneyi aradım isterseniz adetinizde gelin donmuslari transfer edelim dediler bende ben adet oldum zaten dedim hemsirede şaşırdı yarin sabah gel bi muan edelim dedi hemen trasfer dusunuyolar sizce yaptiriyim mi yoksa bir ay dinleneyim mi kızlar
İnşallah canım hayırlısıyla biz de mutlu olacağız bir günValla ister istemez moralde bozuyoruz canım benimde bu sabah acaip canım sıkıldı icim daraldi böyle sonra eşim konuştu uzme kendini hayırlısı degilmis nasip değilmiş zamani var falan dedi zavallim bana moral verecem diye kendi üzüntüsünü saklıyor ama uzulsekte bi çare yok olan oluyo canim millet kac defa deniyo mecbur bizde denicez bizde pes etmicez ben inaniyorum elbet bir gun kucuk mucizelerimiz kapimizi çalacaklar inşaallah
Teşekkür ederim canım bi konusucam doktorumla işte canım nasil uygun gördüğünü bi dinlicem ona göre bi karar veririmGeçmiş olsun canım.
Muayene ol tabi içinde rahat eder.
Bence 1 ay koy araya dinlen ondan sonra transfer olursun.
Benim de öyle işte geçen seneden beri ilaç ameliyat zart zurt ilaçsız geçen boş ayım yok haftasonu kaçamağı yapıcam saldım çayıraKuzum bazı aksilikler çıkıyor tabi haklısın ama en fazla 1 ay daha beklersin. Sonu güzel olsun da , hiç bir detay atlanmasın önemli olan bu.
Tedaviye giderken bir bayanla tanıştım hastanede. Tam 1 yıldır her ay ilaç kullanıyor transfer olmak için. Belli bir kalınlığa geldikten sonra rahim inceliyormus. 1 yıldır ilaç kullanıyorum dedi düşün.
Beterin beteri var o yüzden halimize şükredelim. 1 ay daha dişini sıkacaksın
Kız dellenmeBenim de öyle işte geçen seneden beri ilaç ameliyat zart zurt ilaçsız geçen boş ayım yok haftasonu kaçamağı yapıcam saldım çayırasinirlerim bozuldu valla gülerken ağlamaya falan başladım hava çok nemli diye ağlar mı insan
Valla ne diyim bi heveslendim inşallah silmeme gerek kalmazİmzanız da pek havalı melek hanımcım nasıl da güzel yakışmış
Çok üzüldüm kuzum şansın bol olsun bi dahakine bebeğin sımsıkı tutunsunSonucum çıktı şimdi kızlar maalesef negatif hastaneyi aradım isterseniz adetinizde gelin donmuslari transfer edelim dediler bende ben adet oldum zaten dedim hemsirede şaşırdı yarin sabah gel bi muan edelim dedi hemen trasfer dusunuyolar sizce yaptiriyim mi yoksa bir ay dinleneyim mi kızlar
Desteğiniz için teşekkür ederimNe diyeyim siz bilirsiniz embriyo sizin maddi manevi emek sizin vicdan sizin
Teşekkür ederim canim amin inşallahÇok üzüldüm kuzum şansın bol olsun bi dahakine bebeğin sımsıkı tutunsun
Vala mevcut dayaniyosun Allah sabır veriyorMaşallah iyi dayanıyorsun ben olsam bu kadar dayanamzdim
Canım senin sorun neydi embriyo kaliten nasıl yada bir ay dinlensin bence rahmim ne acelen var o süre de kendine güzel bakarsın vücudun dinlenir dondurulmuslar kolay da oluyir saglam bir vücutla yaparsın bence iki ay üst üste o psikolojiyi kaldırmak çok zorValla ister istemez moralde bozuyoruz canım benimde bu sabah acaip canım sıkıldı icim daraldi böyle sonra eşim konuştu uzme kendini hayırlısı degilmis nasip değilmiş zamani var falan dedi zavallim bana moral verecem diye kendi üzüntüsünü saklıyor ama uzulsekte bi çare yok olan oluyo canim millet kac defa deniyo mecbur bizde denicez bizde pes etmicez ben inaniyorum elbet bir gun kucuk mucizelerimiz kapimizi çalacaklar inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?