- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.861
Yaa, ne güzelAynı yerdeyiiiiz
Doğru söylüyosun canım desteğin için çok teşekkür ederimAmin canım 8.gün kalcaz mecbur benimde canım çok sıkkın ama umudum var Doktor'um şöyle dedi 10 günde ancak kana kana geçmeden idrar bekliyoruz o yüzden umudum var
Yaaa inşallah :) ben acıkcası hamile oldugımu hissetim hatta arkadaslarımada dedim cünkü net bi ağrıydı belim ve sol bacagımBenim hala ağrım var ve belim zaten kopuyor normal mi bilmiyorum umarım tutunuyodur
Hem İstanbul faktörü, hem enflasyon. Her seferinde ilaçların, işlemlerin fiyatları artıyorBen şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsine
Umudu kesmek için henüz erken canım. Ben net olumluyum. Sonucunu ve İnş sevincini paylaşmanı bekliyorumBilmiyorum canim akintimda sanki kirmiziya dönüyor gibi adet oluyorum heralde ilac kullanarakta adet olunuyormus demek ki bunu görmüş oldum rabbim size sag salim kucağınıza almayi nasip etsin tez vakitte de bizlere tattirsin bu duyguyu inşallah
Amin, inşallahBöyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır
Amin canım inşallah pozitifleri en kısa zamanda alırızDoğru söylüyosun canım desteğin için çok teşekkür ederim
Maddi kısmı dışında çok memnunum canımYaa, ne güzel
Bir arkadaş daha vardı burda S sunshinemiracle , ama ses seda çıkmıyor bir süredir.
Siz memnun musunuz merkezden?
Yok canım 10 günden sonra kandada çıkmaz .. hemde ben vucudümü çokk iyi tanırımYine de kan vermeden emin olunamıyor. Ki 3. gün embriyosuymuş, bir umut kan testini bekleyin
7ilr 8 kritik canım birde o günler dene derim ..6.gun embriyosu 6.gunde yaptığım test canim
Ah, işte işin bir de o tarafı varMaddi kısmı dışında çok memnunum canım
Yarın tekrar kan vereceğim canım inşallah yükselir7ilr 8 kritik canım birde o günler dene derim ..
Ay ne güzel benimde belim çok ağrıyor ve sol bacagimda ağrı oldu yani kasık bölgesi yerinde biraz böyle iğne gibi battı çok uzun sürmedi ama ağrılarım oluyor ama ne lekelenme ne de kanamam var normal sadece ağrı çekiyorum bek ve karın ağrısı kasık ağrısı ilaçlardan diye düşündüm ama çünkü çok ilaç alıyorum birde günde 1 tane ignem varYaaa inşallah :) ben acıkcası hamile oldugımu hissetim hatta arkadaslarımada dedim cünkü net bi ağrıydı belim ve sol bacagım
Ay canım Allah razı olsun kesinlikleKızlar inanın sabah namazında hepiniz için dua ettim . Bizi bizden başka kimse anlayamaz ne yaşadıgımızı hissedemez . Umarım burdaki herkes en kısa zaman en hayırlı sekilde güzel sonuclar alır
Yükselir sen hiç kafana takmaYarın tekrar kan vereceğim canım inşallah yükselir
Kizlar son 2 günAy canım Allah razı olsun kesinliklerabbim dualarıni dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı sonuçlar almayı çok istiyorum
İnşallah canımUmudu kesmek için henüz erken canım. Ben net olumluyum. Sonucunu ve İnş sevincini paylaşmanı bekliyorum
Çıkmadı mı sonucunİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?