2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Umudu kesmek için henüz erken canım. Ben net olumluyum. Sonucunu ve İnş sevincini paylaşmanı bekliyorum

Böyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır
Amin, inşallah
Siz de daha fazla üzmeyin kendinizi, test gününüze kadar biraz sabretmeye çalışın. İnşallah güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun

Yine de kan vermeden emin olunamıyor. Ki 3. gün embriyosuymuş, bir umut kan testini bekleyin
Yok canım 10 günden sonra kandada çıkmaz .. hemde ben vucudümü çokk iyi tanırım gögüslerim dün akşam söndü .. karnım şişti

Yaaa inşallah :) ben acıkcası hamile oldugımu hissetim hatta arkadaslarımada dedim cünkü net bi ağrıydı belim ve sol bacagım
Ay ne güzel benimde belim çok ağrıyor ve sol bacagimda ağrı oldu yani kasık bölgesi yerinde biraz böyle iğne gibi battı çok uzun sürmedi ama ağrılarım oluyor ama ne lekelenme ne de kanamam var normal sadece ağrı çekiyorum bek ve karın ağrısı kasık ağrısı ilaçlardan diye düşündüm ama çünkü çok ilaç alıyorum birde günde 1 tane ignem var

Kızlar inanın sabah namazında hepiniz için dua ettim . Bizi bizden başka kimse anlayamaz ne yaşadıgımızı hissedemez . Umarım burdaki herkes en kısa zaman en hayırlı sekilde güzel sonuclar alır
Ay canım Allah razı olsun kesinlikle rabbim dualarıni dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı sonuçlar almayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…