2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

En hayırlısı neyse nasıl güzel olacaksa öyle olsun canım

Doktorun nasıl öneriyorsa öyle olsun canım benim rahim dinlendirmeyle başlanması daha iyi gibi hem kendimize geliriz bir ay

Benim hic bi soeunum yok canim ne eşimde nede bende embriyolarda kaliteliydi guzeldi ama olmadı nasio değilmiş demek ki valla bilmiyorum ki canim yarin doktorla konusucam işte belki bir ay dinlenir bir sonraki ay başlarım yarin gel muan edelim rahmin durumuna bi bakalım dediler duruma göre konuşuruz artık

Doktorun nasıl öneriyorsa öyle olsun canım benim rahim dinlendirmeyle başlanması daha iyi gibi hem kendimize geliriz bir ay
Bende oyle dusunuyorum da canım bakalim doktor ne dicek ona gore bi karar veririm artık bazen gercekten hic bu duyguyu tadamicakmisim gibi geliyor ne biliyim Rabbim hakkimizda hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun canım bende negatif gördüm. Doktor hiç bir şeyin yok dedi tutar büyük ihtimalle dedi baya umutluyduk ama negatif görünce çok üzüldüm. Sen ne zaman adet oldun gecikme oldu mu adetinde? Benim 2 gün gecikti normalmiş gecikme olması ama bi yandan da korkuyorum ilaçların yan etkisinden bir de 2 ay dinlenmek gerekiyormuş rahim için kullandığımız ilaçlardan dolayı üst üste yapmak sakıncalıymış

Senin için en hayırlısı neyse o olsun insAllah canım benim

Bende oyle dusunuyorum da canım bakalim doktor ne dicek ona gore bi karar veririm artık bazen gercekten hic bu duyguyu tadamicakmisim gibi geliyor ne biliyim Rabbim hakkimizda hayırlısını versin
Bu benim dördüncü denemem benim eşim azosperm yeni yeni 300-400 bin filan sperm çıkışı oluyir 5 yıllık evliyiz ben şu an yeni transferin 4.gunundeyim ama bana da öyle geliyor bu hepimizde var malesef ama hep şöyle düşünüyorum.Bu bebeğin dünyaya gelmesi nasip onun doğacağı tarih yaşayacağı şeyler herşeyin ayarlanması lazım ki doğsun bizim belirledigimiz tarihte olması sadece nasibe giriyor o yüzden pes etmicez,yilmicaz elimizden geleni yapicaz olursa olur olmazsa vardır Allah'ın bir bildiği ama ömrümüzün sonuna kadar dua edicez isticez bu da bizim sınavımız

Benim normalde transferimin 10.gunu adet gunumdu canim transferimin 12. Gunu adet oldum testin sonucu cikmadan adet oldum yani negatif olduğunu anladım zatem o biseyiniz yok demeler sıkıyo canımı valla yaa biseyimiz yokta neden olmuyo anlamış değilim iste yarin doktoruma soracam canim sakıncası yok baslayalim falan derse baslarim belki cunku bi kere daha deneyip oda olmazsa uzunca bi sure ara vermeyi dusunuyorum işe girmeyi düşünüyorum tuhaf gelecek belki ama bugun cok kotuydum hemsire yeniden baslayalim deyince biraz keyfim yerine geldi yarinki konusmaya gore bi karar verecegim bakalim hakkımızda hayırlısı olsun sanada çok geçmiş olsun

Oyle canim biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi Rabbim izin verse her turlu oluyo ama nasip degilse daha vakti gelmemisse kendimizide yirtsak fayda yok Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sende bu sefer güzel sonuçlar alırsın inşallah canım bi daha bi daha denemene gerek kalmaz inşallah

Anladım çok teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorum Allah gönlüne göre versin inşallah. Sıkıntı yoksa umut her zaman vardır

Anladım çok teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorum Allah gönlüne göre versin inşallah. Sıkıntı yoksa umut her zaman vardır
Amin canım rabbim seninde gönlüne göre versin insallah bi gun bizde haykiracagiz hamileyimmm diye rabbim o gunleri tez vakitte cok aratmadan göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…