2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere yüzünüz gülsün inşallah
Muayene sonrası doktorunuzla görüşüp sizin için en doğru kararı vereceğinize eminim. İnsan içten içe hangisi doğru hissediyor zaten

Sürekli ertelenmesi çok can sıkıcı ama elden de bir şey gelmiyor. Şartlar uygun olmadan embriyo transfer etmenin de bir manası yok sonuçta. Bebeğiniz garantici belki, bir de öyle düşünün

Aynen canim oyle yapmayı düşünüyorum bende tesekkur ederim amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ben mesajlarınızı okuyorm cevap veremedim çok sevindim abla senin adına insalalh umdunuz gibi gider güzel devam eder ben çok şükür iyiyim sizler nsslsnz
İyiyiz canım.
Ben beklemede kaldım sonucum henüz net değil.
Sen galiba biraz ara vereceksin değil mi tedaviye.

Kuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…