- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.961
Tarnsfer tarihim 20.08.2020
Ne bebisi gördüm kalp atisinida gördümİnşallah hisler doğrudur canım aynen ya senin ne zaman test günün
Ay ne güzel vala sevindim ay Allah'ım bana da nasip etNe bebisi gördüm kalp atisinida gördüm
Amin canım inşallah rabbim sana da bu duyguyu yasatsin inşallahAy ne güzel vala sevindim ay Allah'ım bana da nasip et
Aminnn çok AminnnAmin canım inşallah rabbim sana da bu duyguyu yasatsin inşallah
Çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere yüzünüz gülsün inşallahSonucum çıktı şimdi kızlar maalesef negatif hastaneyi aradım isterseniz adetinizde gelin donmuslari transfer edelim dediler bende ben adet oldum zaten dedim hemsirede şaşırdı yarin sabah gel bi muan edelim dedi hemen trasfer dusunuyolar sizce yaptiriyim mi yoksa bir ay dinleneyim mi kızlar
Sürekli ertelenmesi çok can sıkıcı ama elden de bir şey gelmiyor. Şartlar uygun olmadan embriyo transfer etmenin de bir manası yok sonuçta. Bebeğiniz garantici belki, bir de öyle düşününMerhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı adet öncesi 13 mm olan rahim adetten sonra 9 mm ye inmiş 5.-5.5 mm olması gerekiyor dedi ilaçlara başlamadan önce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü cumartesi tekrar gideceğim kalınlığa göre adet söktürücü vererek rahimi inceltecekler sonra adetle birlikte lucrin kullanmadan kısa protokol uygulayacak o kadar bıktım ki hep bir şey çıkmasından ağla ağla şiştim neyse böyle işte kuyruğu dik tutuyoruz moral bozmak yok
Ben mesajlarınızı okuyorm cevap veremedim çok sevindim abla senin adına insalalh umdunuz gibi gider güzel devam eder ben çok şükür iyiyim sizler nsslsnzK Kelebek 65 @Tuna umut @tikitak @SEBAHAT_20 @Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
E Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
Aynen canim oyle yapmayı düşünüyorum bende tesekkur ederim amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünÇok geçmiş olsun, bir dahaki sefere yüzünüz gülsün inşallah
Muayene sonrası doktorunuzla görüşüp sizin için en doğru kararı vereceğinize eminim. İnsan içten içe hangisi doğru hissediyor zaten
Bebeğiniz bu günlüğü bileğinin hakkıyla kazandı resmenKızlar şu hamilelik günlüğünü eklemeyi çok istiyordum ve ekledim
Belki silmek zorunda kalıcam bilmiyorum ama en azından bir kaç gün böyle görmek bile mutlu edecek❤
İyiyiz canım.Ben mesajlarınızı okuyorm cevap veremedim çok sevindim abla senin adına insalalh umdunuz gibi gider güzel devam eder ben çok şükür iyiyim sizler nsslsnz
İnşallah canım inşallah dediğin gibidir.Bebeğiniz bu günlüğü bileğinin hakkıyla kazandı resmen
Hayırlı olsun
Benim hissiyatım sen bence normal gebesin kimyasal olmicak inşaAllahİyiyiz canım.
Ben beklemede kaldım sonucum henüz net değil.
Sen galiba biraz ara vereceksin değil mi tedaviye.
Allah sesini duysun canımBenim hissiyatım sen bence normal gebesin kimyasal olmicak inşaAllah
Hahahah ya bende öyleyim suanAllah sesini duysun canım
Koku hassasiyeti ve biraz mide bulantılarım var.
Herkes hamilesin baygın baygın bakıyorsun diyor
Aynada kendime bakıyorum gerçekten tipim kaymış
K Kelebek 65 @Tuna umut @tikitak @SEBAHAT_20 @Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
E Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
İnşallah sağlıkla, güzel bir şekilde devamı da gelecekKızlar şu hamilelik günlüğünü eklemeyi çok istiyordum ve ekledim
Belki silmek zorunda kalıcam bilmiyorum ama en azından bir kaç gün böyle görmek bile mutlu edecek❤
Hayırlı olsun,Ne bebisi gördüm kalp atisinida gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?