- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.981
Sıkıca tutunsun yavrunKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi
Hadi gözün aydınKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla, güzel bir şekilde devamı da gelecek
Hayirli olsun transferin canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin yada bebislerin sanaKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
Beta kaçtı bilmiyorum dün kahve rengi akıntı olunca hastaneye gittim alttan mauyne etti ortda gösterdi yanıp yanıp sönüyor su kalbiHayırlı olsun,Kalp atışını beta kaçtı duydugunda canım
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
Kizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi
Canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin inşallahKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
Muhtemelen canım.Kızlar ya bugün kahverengi leke geldi şimdi tutunmadan dolayıdır di mi ya
Evet canim kullanıyorumMuhtemelen canım.
İğne kullanıyordun değil mi
Korkma o zaman kanaman olmaz.Evet canim kullanıyorum
Bu durumu çok yaşayan vardır di mi ya insan yine de stres yapıyor isteKorkma o zaman kanaman olmaz.
Yerleşmedendir o leke.
yaaa olacak eminim değerlerin düşmüyor yükseliyor insallah bizlere güzel haberlerini vereceksin evet malesefİyiyiz canım.
Ben beklemede kaldım sonucum henüz net değil.
Sen galiba biraz ara vereceksin değil mi tedaviye.
Okuduğum her sayfada gördüm 6 gün kanaması olup pozitif olan bile var canimBu durumu çok yaşayan vardır di mi ya insan yine de stres yapıyor iste
Ben de bugün pozitif gördüm 9.gunde lekelenmem olduOkuduğum her sayfada gördüm 6 gün kanaması olup pozitif olan bile var canim
Yaa çok üzüldüm ben senden umutluydum bugün mesajı görünce şok oldum arada bakyrm mesajları okyrm pek cevap veremedim aynı benim gibi senin de birşeyin yok diyip sürekli umut veryrlar dahada zor oluyor bizim için ama hemen başlama bu ay dinlen sonra kafani topla.en azından rahimde dinlensin Ekim'de baslarsin Allah yüzünü yüzümüzü güldürsün bazen o kadsr yorgun o kadar kırgın olyrmki çok yoruldum yeminleBenim normalde transferimin 10.gunu adet gunumdu canim transferimin 12. Gunu adet oldum testin sonucu cikmadan adet oldum yani negatif olduğunu anladım zatem o biseyiniz yok demeler sıkıyo canımı valla yaa biseyimiz yokta neden olmuyo anlamış değilimiste yarin doktoruma soracam canim sakıncası yok baslayalim falan derse baslarim belki cunku bi kere daha deneyip oda olmazsa uzunca bi sure ara vermeyi dusunuyorum işe girmeyi düşünüyorum tuhaf gelecek belki ama bugun cok kotuydum hemsire yeniden baslayalim deyince biraz keyfim yerine geldi yarinki konusmaya gore bi karar verecegim bakalim hakkımızda hayırlısı olsun sanada çok geçmiş olsun
Tabi canım geçen bende de kahverengi sarımsı bişey geldi.Bu durumu çok yaşayan vardır di mi ya insan yine de stres yapıyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?