2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sıkıca tutunsun yavrun

Hadi gözün aydın Güzelce dinlen canım.
Hayırlı haberini bekliyoruz

Hayirli olsun transferin canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin yada bebislerin sana

Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur

Şimdiye kadar elmadan iyisini görmedim bu konuda. Sabah kalkar kalkmaz 1 küçük elma yiyiyorum. Aç karınla yiyip kahvaltıyı ondan yarım saat kadar sonra yapıyorum 1 2 gün yapınca etkisini gördüm artık hiç atlamıyorum. Senin de sorununu çözer inşallah.

İyi dilekleriniz için hepinizden Allah razi olsun kizlar , umarim sıkıca tutunuruz birbirimize ve saglikla ilerler
Her nerede bebek sahibi olmak için Allah'a ellerini açan varsa Allah sesini duysun ve duasini kabul etsin. Rabbim dileyen herkese hayirlisini nasip etsin

Canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin inşallah

İyiyiz canım.
Ben beklemede kaldım sonucum henüz net değil.
Sen galiba biraz ara vereceksin değil mi tedaviye.
yaaa olacak eminim değerlerin düşmüyor yükseliyor insallah bizlere güzel haberlerini vereceksin evet malesef çok yoruldum hem genetik test verdim onu beklyrm ayrıca maddi durumum elverişli deil şuan tekrar tedavi görmek için karar versem bile kredi çekmek zorundayım şuan onuda yapamayız seneye nasip olursa tekrardan belki bir mucize olur diye beklyrm

Yaa çok üzüldüm ben senden umutluydum bugün mesajı görünce şok oldum arada bakyrm mesajları okyrm pek cevap veremedim aynı benim gibi senin de birşeyin yok diyip sürekli umut veryrlar dahada zor oluyor bizim için ama hemen başlama bu ay dinlen sonra kafani topla.en azından rahimde dinlensin Ekim'de baslarsin Allah yüzünü yüzümüzü güldürsün bazen o kadsr yorgun o kadar kırgın olyrmki çok yoruldum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…