2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hatırladım cnm inşallah bakalım birz zaman geçsin

Hayırlı olsun
Sımsıkı tutunsun bebeğiniz inşallah

Aynen valla canım bende umutluydum kendimden de olmadı işte nasip değilmiş demek ki valla bende öyle düşünüyorum canım yeminle yarin hastaneye bile gidesim yok öyle soğudum konuscam bakalim doktorla ne dicek amaaann Rabbim cok fazla aratmadan hepimize nasip etsin inşallah canım evde durdukca insan cok takiyo lafayay cok bunaltiyo kendink ben ise girecem valla yoksa kafayi yicem

Bende işe girmke istyrm da eşim izin vermyr evde tüm gün bunalyrm hatta burdan İstanbul'a taşınmak istyrm yeter artık milletin laflarınıda çekemem herkesten uzak olmak istyrm bir yük gibi hissedyrm kendimde olsasa bu sirtimdaki tüm yük gidecekmiş kuş gibi hafifleyecekmisim gibi Rabbim bizlerede nasip etsin dinlen bol bol en en azından bir ay ara ver çok iyi anlyrm seni şuan bende ilk denemede test vermeye gideceğim gün eve geldim adet oldum ne kadar kötü olmuştum burda negatif haberleri görünce sanki benmişim gibi geliyor

Çok az geldi peceteye
Böyle koyu renk ve az olan kanamalar genelde embriyo rahime yerleşmeye çalıştığında kılcal damarların çatlamasıyla meydana geliyor. Kanama çok hafif ve az olduğu için meydana geldikten çok sonra dışarıya kadar ulaşıyor ve o zamana kadar rengi de pembeden kahveye dönmüş oluyor. Aktif kanamanız olmadığı sürece panik olmayın. Ama her zaman da dikkatli takip edin tabii ki

Valla benim eşimde ozelde calismami pek istemiyoduda bakti olacak gibi değil ben artik kafayi yemek uzereyim gir istedigin yere diyo yoksa karisindan olacak farkinda şaka bi yana gercekten psikolojik olarak cok yipraniyoruz canim maalesef kimsede halimizi anlamiyor bide millete laf anlatmak var tabi boşver kimseye bisey aciklamak zorunda değilsin cevre yapmaya calis el isi yap mesela hani kendiji oyalayacak kafani dagitacak şeyler yap canim yoksa zaman geçmez olacağı varsada stresten olmaz stres herseyin başlangıcı Allah korusun insani verem bile eder o yuzden kendini ne iyi geliyosa onu yapmaya çalış canım herşeyde çocuk degil bunu unutma bugün esimede dedim ben olurda hic olmazsa napacaz dedim oda ona mi kafanı takiyon gideriz bi yetim öksüz aliriz dedi yani bununda çaresi var cok fazla yipratma kendini uzun oldu kusuruma bakma

Senle benim adeti progestran takviyeleri bile durduramadi valla nede cok istiyolarmis gelmeyi tovbe yaa ben ped bile almamıştım kendime yeminle icime doguyo olacak hamile olacam gerek yok diye bide sabah baktim adet oldum bu seferde pedim yok diye agladim yeminle hiç iyi değilim

Kıyamam yaa ins Rabbim bu dondurulmuşum nasip edecek

Kızlar bugün 4.gunum gün içinde hiç belirtim yok diye yakiniyordum şimdi de adet olacak gibi ağrım var kasıklarım da normalde adetlerim de ağrılı geçmez çok nadir sancı olurum.Bu şekilde olup pozitif gören var mı ?

Adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı benzer zaten inşallah yerlesiyordur ondan ağrım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…