- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.001
BeenKızlaar dün kim test yapmıştı 6. Günüydü ve 6gün embriyosuydu
Hatırladım cnmCanım beni hatırladin mi blmyrm bende dün test verdim değerim daha da düşmüştü. Bana uzulmemem için teselli vermestin sende üzülme kuzum önüne bak pes etme inşallah bundan sonrası çok daha güzel olir senin için biraz kafanı topla planını yap insallah Allah yardımcın olsun
Cok degilse korkma canım benimkisi cok geliyoduKızlar ya bugün kahverengi leke geldi şimdi tutunmadan dolayıdır di mi ya
Hayırlı olsunKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi
Çok az geldi peceteyeCok degilse korkma canım benimkisi cok geliyodu
Aynen valla canım bende umutluydum kendimden de olmadı işte nasip değilmiş demek ki valla bende öyle düşünüyorum canım yeminle yarin hastaneye bile gidesim yok öyle soğudum konuscam bakalim doktorla ne dicek amaaann Rabbim cok fazla aratmadan hepimize nasip etsin inşallah canım evde durdukca insan cok takiyo lafayay cok bunaltiyo kendink ben ise girecem valla yoksa kafayi yicemYaa çok üzüldüm ben senden umutluydum bugün mesajı görünce şok oldum arada bakyrm mesajları okyrm pek cevap veremedim aynı benim gibi senin de birşeyin yok diyip sürekli umut veryrlar dahada zor oluyor bizim için ama hemen başlama bu ay dinlen sonra kafani topla.en azından rahimde dinlensin Ekim'de baslarsin Allah yüzünü yüzümüzü güldürsün bazen o kadsr yorgun o kadar kırgın olyrmki çok yoruldum yeminle
Korkma yerlesmedir canim eger artarsa ihmal etme ama hastaneye git derim ama.bi daha gelmez inşallahÇok az geldi peceteye
Bende işe girmke istyrm da eşim izin vermyr evde tüm gün bunalyrm hatta burdan İstanbul'a taşınmak istyrm yeter artık milletin laflarınıda çekemem herkesten uzak olmak istyrm bir yük gibi hissedyrm kendimde olsasa bu sirtimdaki tüm yük gidecekmiş kuş gibi hafifleyecekmisim gibi Rabbim bizlerede nasip etsinAynen valla canım bende umutluydum kendimden de olmadı işte nasip değilmiş demek ki valla bende öyle düşünüyorum canım yeminle yarin hastaneye bile gidesim yok öyle soğudum konuscam bakalim doktorla ne dicek amaaann Rabbim cok fazla aratmadan hepimize nasip etsin inşallah canım evde durdukca insan cok takiyo lafayay cok bunaltiyo kendink ben ise girecem valla yoksa kafayi yicem
Böyle koyu renk ve az olan kanamalar genelde embriyo rahime yerleşmeye çalıştığında kılcal damarların çatlamasıyla meydana geliyor. Kanama çok hafif ve az olduğu için meydana geldikten çok sonra dışarıya kadar ulaşıyor ve o zamana kadar rengi de pembeden kahveye dönmüş oluyor. Aktif kanamanız olmadığı sürece panik olmayın. Ama her zaman da dikkatli takip edin tabii kiÇok az geldi peceteye
Valla benim eşimde ozelde calismami pek istemiyoduda bakti olacak gibi değil ben artik kafayi yemek uzereyim gir istedigin yere diyo yoksa karisindan olacak farkindaBende işe girmke istyrm da eşim izin vermyr evde tüm gün bunalyrm hatta burdan İstanbul'a taşınmak istyrm yeter artık milletin laflarınıda çekemem herkesten uzak olmak istyrm bir yük gibi hissedyrm kendimde olsasa bu sirtimdaki tüm yük gidecekmiş kuş gibi hafifleyecekmisim gibi Rabbim bizlerede nasip etsindinlen bol bol en en azından bir ay ara ver çok iyi anlyrm seni şuan bende ilk denemede test vermeye gideceğim gün eve geldim adet oldum ne kadar kötü olmuştum burda negatif haberleri görünce sanki benmişim gibi geliyor
Senle benim adeti progestran takviyeleri bile durduramadi valla nede cok istiyolarmis gelmeyi tovbe yaaBende işe girmke istyrm da eşim izin vermyr evde tüm gün bunalyrm hatta burdan İstanbul'a taşınmak istyrm yeter artık milletin laflarınıda çekemem herkesten uzak olmak istyrm bir yük gibi hissedyrm kendimde olsasa bu sirtimdaki tüm yük gidecekmiş kuş gibi hafifleyecekmisim gibi Rabbim bizlerede nasip etsindinlen bol bol en en azından bir ay ara ver çok iyi anlyrm seni şuan bende ilk denemede test vermeye gideceğim gün eve geldim adet oldum ne kadar kötü olmuştum burda negatif haberleri görünce sanki benmişim gibi geliyor
Kıyamam yaa ins Rabbim bu dondurulmuşum nasip edecekSenle benim adeti progestran takviyeleri bile durduramadi valla nede cok istiyolarmis gelmeyi tovbe yaaben ped bile almamıştım kendime yeminle icime doguyo olacak hamile olacam gerek yok diye bide sabah baktim adet oldum bu seferde pedim yok diye agladim yeminle hiç iyi değilim
İnşallah ciddi bir şey yokturKızlar ben acile gidiyorum acık renk kanama devam ediyor(
Haberdar et bizi de canimKızlar ben acile gidiyorum acık renk kanama devam ediyor(
Ya canım benim haber ver inşallah sıkıntı yokturKızlar ben acile gidiyorum acık renk kanama devam ediyor(
Adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı benzer zaten inşallah yerlesiyordur ondan ağrım vardırKızlar bugün 4.gunum gün içinde hiç belirtim yok diye yakiniyordum şimdi de adet olacak gibi ağrım var kasıklarım da normalde adetlerim de ağrılı geçmez çok nadir sancı olurum.Bu şekilde olup pozitif gören var mı ?
Nereye veriyon canım acilemi ne diyorsun gidipte bizim burda verdirmezler sanirimArkadaşlar 23:00 da kan sonucum çıkacak heyecandan mideme ağrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?