- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.021
Amin insallah kuzum burda negatif goren herkes bir sonraki denemelerinde hemencecik yavrularina kavussunlar insallah duam hep boyle inanki rabbim bizim gibi isteyen dileyen emek veren herkese hemencecik nasip etsin aminnnKıyamam yaa ins Rabbim bu dondurulmuşum nasip edecek
İnsallah bisey olmamistir canım hadi guzel haberlerle gel inşallahKızlar ben acile gidiyorum acık renk kanama devam ediyor(
Bebek tutunurkende oluyo ama ilaclardanda oluyorKızlar bugün 4.gunum gün içinde hiç belirtim yok diye yakiniyordum şimdi de adet olacak gibi ağrım var kasıklarım da normalde adetlerim de ağrılı geçmez çok nadir sancı olurum.Bu şekilde olup pozitif gören var mı ?
İnsAllah canım yaa aslında bu kadar panik değildim bugün oldumAdet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı benzer zaten inşallah yerlesiyordur ondan ağrım vardır
Progestan yapıyordur demi bence de yaBebek tutunurkende oluyo ama ilaclardanda oluyor
Surupta ise yaramadi zaten acile gittim gebelikten kaynakli diyo ben böyle bisey gormedim afedersiniz korktum adet gibi kanama goruyorum bebeklere mi bisey oldu derken olay farkliymis bide aksi gibi kan civiticilar yuzunden de kanama olunca durmuyo mubarekŞimdiye kadar elmadan iyisini görmedim bu konuda. Sabah kalkar kalkmaz 1 küçük elma yiyiyorum. Aç karınla yiyip kahvaltıyı ondan yarım saat kadar sonra yapıyorum 1 2 gün yapınca etkisini gördüm artık hiç atlamıyorum. Senin de sorununu çözer inşallah.
Yarın kontrol var bakalım ne diyecek bu ara biraz gerginim ama sizlerin güzel haberleri beni Cook mutlu ediyor canlarım yazıları her gün okuyorum@Kelebek 65 T Tuna umut @tikitak @SEBAHAT_20 @Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
@Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
Canım bende dış gebelik geçirmiştim değerlerin kaçtiSinirden ağlıyorum suan alttan muayene ediyim dedi bende neden dedim bakalım dedi kan verdim simdi dıs gebelik olabilir dedi delircem bu değerle dıs gebelikmi anlasılkr
Sizin nasıldı ? Dün verdim zaten ilk 49 tu . Bugün 8. Günüm kanamamda acık pembe bi kerede kahverengi geldiCanım bende dış gebelik geçirmiştim değerlerin kaçti
Canım öncelikle moralini bozma inşallah dış gebelik falan değildir. Benimde kahverengi lekelenmem olmuştu 11.gun değerim 44 tü. Artislarim düzgün oldu ama lekelenme hep oldu yerleşmeden olur dediler. Sonra kırmızıya döndü kan değerim düştü yükseldi önce düşük dediler sonra bı doktor dış gebelik olabilir dedi öyle anlamistik. Değerim 1200 lerde falandı Rabbim kimseye yaşatmasın.Sizin nasıldı ? Dün verdim zaten ilk 49 tu . Bugün 8. Günüm kanamamda acık pembe bi kerede kahverengi geldi
Tup bebekte dis gebelik nasıl oluyo ben onu anlamadim bu embriyoyu direk rahme yerlestirmiyolar mi ee dis gebelikte tüplerde dollenen yumurta orda büyümesiyle olusan bir olay değil mi ee nasil oluyo tup bebekte dia gebelik anlam veremedim benCanım öncelikle moralini bozma inşallah dış gebelik falan değildir. Benimde kahverengi lekelenmem olmuştu 11.gun değerim 44 tü. Artislarim düzgün oldu ama lekelenme hep oldu yerleşmeden olur dediler. Sonra kırmızıya döndü kan değerim düştü yükseldi önce düşük dediler sonra bı doktor dış gebelik olabilir dedi öyle anlamistik. Değerim 1200 lerde falandı Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ağrım olmasaydida hiç belirtim yok kesin tutmadi diye düşüneceksin dimi amaİnsAllah canım yaa aslında bu kadar panik değildim bugün oldum
Embriyo transfer edilip hemen tutnmuyor hareket ediyor o esnada gidiyor tüplere ilk bende çok şaşırmıştım. Tüp bebekte de çok düşük ihtimalmis ama olabiliyor maleseff Rabbim kimselere yaşatmasınTup bebekte dis gebelik nasıl oluyo ben onu anlamadim bu embriyoyu direk rahme yerlestirmiyolar mi ee dis gebelikte tüplerde dollenen yumurta orda büyümesiyle olusan bir olay değil mi ee nasil oluyo tup bebekte dia gebelik anlam veremedim ben
Benimde kafamı kurcalayan bir konu mantıken doğru direk rahme yerlsyor nasıl dış gebelik olurTup bebekte dis gebelik nasıl oluyo ben onu anlamadim bu embriyoyu direk rahme yerlestirmiyolar mi ee dis gebelikte tüplerde dollenen yumurta orda büyümesiyle olusan bir olay değil mi ee nasil oluyo tup bebekte dia gebelik anlam veremedim ben
Anladim canım cok zor hakkaten o geçenlerde ablamın başına geldide benim baya ugrasmisti rabbim kimseye yaşatmasın ben tup bebekte olmaz saniyordum ama artik hic biseye sasirmamak gerekiyormuş onu anladımEmbriyo transfer edilip hemen tutnmuyor hareket ediyor o esnada gidiyor tüplere ilk bende çok şaşırmıştım. Tüp bebekte de çok düşük ihtimalmis ama olabiliyor maleseff Rabbim kimselere yaşatmasın
Canım benimde öyle olmuştu zaten belirtiler aynı olur inşallah seninle minikKızlar bugün 4.gunum gün içinde hiç belirtim yok diye yakiniyordum şimdi de adet olacak gibi ağrım var kasıklarım da normalde adetlerim de ağrılı geçmez çok nadir sancı olurum.Bu şekilde olup pozitif gören var mı ?
Valla artik sasirmamayi ogreniyorum canım insanoglunun basina hersey geliyormuş bunu anladım keske su tuo bebekte embriyoyu direk rahime tutturma seyinide bulsalar yaa ne güzel herkes hemencecik bebis sahibi olurduBenimde kafamı kurcalayan bir konu mantıken doğru direk rahme yerlsyor nasıl dış gebelik olur
İnşallah önemli bişey değildir haber ver bizeKızlar bendende biraz kahverengi gibi bide cok acık renk pembe kan geldi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?