2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kıyamam yaa ins Rabbim bu dondurulmuşum nasip edecek
Amin insallah kuzum burda negatif goren herkes bir sonraki denemelerinde hemencecik yavrularina kavussunlar insallah duam hep boyle inanki rabbim bizim gibi isteyen dileyen emek veren herkese hemencecik nasip etsin aminnn

Bebek tutunurkende oluyo ama ilaclardanda oluyor

Surupta ise yaramadi zaten acile gittim gebelikten kaynakli diyo ben böyle bisey gormedim afedersiniz korktum adet gibi kanama goruyorum bebeklere mi bisey oldu derken olay farkliymis bide aksi gibi kan civiticilar yuzunden de kanama olunca durmuyo mubarek o kadar korkar oldum ki sonu tuvalet diye agzima bisey koyamaz oldum

Sizin nasıldı ? Dün verdim zaten ilk 49 tu . Bugün 8. Günüm kanamamda acık pembe bi kerede kahverengi geldi
Canım öncelikle moralini bozma inşallah dış gebelik falan değildir. Benimde kahverengi lekelenmem olmuştu 11.gun değerim 44 tü. Artislarim düzgün oldu ama lekelenme hep oldu yerleşmeden olur dediler. Sonra kırmızıya döndü kan değerim düştü yükseldi önce düşük dediler sonra bı doktor dış gebelik olabilir dedi öyle anlamistik. Değerim 1200 lerde falandı Rabbim kimseye yaşatmasın.

Tup bebekte dis gebelik nasıl oluyo ben onu anlamadim bu embriyoyu direk rahme yerlestirmiyolar mi ee dis gebelikte tüplerde dollenen yumurta orda büyümesiyle olusan bir olay değil mi ee nasil oluyo tup bebekte dia gebelik anlam veremedim ben

Embriyo transfer edilip hemen tutnmuyor hareket ediyor o esnada gidiyor tüplere ilk bende çok şaşırmıştım. Tüp bebekte de çok düşük ihtimalmis ama olabiliyor maleseff Rabbim kimselere yaşatmasın

Benimde kafamı kurcalayan bir konu mantıken doğru direk rahme yerlsyor nasıl dış gebelik olur

Embriyo transfer edilip hemen tutnmuyor hareket ediyor o esnada gidiyor tüplere ilk bende çok şaşırmıştım. Tüp bebekte de çok düşük ihtimalmis ama olabiliyor maleseff Rabbim kimselere yaşatmasın
Anladim canım cok zor hakkaten o geçenlerde ablamın başına geldide benim baya ugrasmisti rabbim kimseye yaşatmasın ben tup bebekte olmaz saniyordum ama artik hic biseye sasirmamak gerekiyormuş onu anladım

Canım benimde öyle olmuştu zaten belirtiler aynı olur inşallah seninle minik

Benimde kafamı kurcalayan bir konu mantıken doğru direk rahme yerlsyor nasıl dış gebelik olur
Valla artik sasirmamayi ogreniyorum canım insanoglunun basina hersey geliyormuş bunu anladım keske su tuo bebekte embriyoyu direk rahime tutturma seyinide bulsalar yaa ne güzel herkes hemencecik bebis sahibi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…