- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.041
Doktorun ne dedi değere peki canim insallah herşey yolundadir oda yerlesme kanamasidirKızlar dün 18:30 da kanım 49 du
Bugün 23:15 te 72 olmus yaklasık 29 saat sonraki değer
Kesinlikle öyle canım lekelenme olanları falan okuyunca hep tedirgin oluyorum dış gebelikte de oluyor çünkü biz sanıyoruz sadece yerleşme de olur Rabbim sinamasinAnladim canım cok zor hakkaten o geçenlerde ablamın başına geldide benim baya ugrasmisti rabbim kimseye yaşatmasın ben tup bebekte olmaz saniyordum ama artik hic biseye sasirmamak gerekiyormuş onu anladım
Ay keşke tutma garantili falan bir yöntem neden olmasın inşallah ilerde oda olurValla artik sasirmamayi ogreniyorum canım insanoglunun basina hersey geliyormuş bunu anladım keske su tuo bebekte embriyoyu direk rahime tutturma seyinide bulsalar yaa ne güzel herkes hemencecik bebis sahibi olurdu
Hay allah, çabucak geçer umarım. Progestan başlatmıştı bende de bu sefer kabızlığı ama baya iyi geldi elma. Önceden bir kist ameliyatım var. O zaman da zorlanmıştım elmanın gücünü öyle öğrenmiştim. Hatta bilsem ameliyattan önce elmadan başka birşey yemezdim diye hayıflandım o zamanlar. Hepsi tesadüf değildir bence:) dene mutlaka aç karınla elmayı. Kabuklarıyla hafif ekşi olanlardanSurupta ise yaramadi zaten acile gittim gebelikten kaynakli diyo ben böyle bisey gormedim afedersiniz korktum adet gibi kanama goruyorum bebeklere mi bisey oldu derken olay farkliymis bide aksi gibi kan civiticilar yuzunden de kanama olunca durmuyo mubareko kadar korkar oldum ki sonu tuvalet diye agzima bisey koyamaz oldum
Aslinda deger yükselmesi gayet iyi gibi duruyor ne dediler sanaKızlar dün 18:30 da kanım 49 du
Zeytinyağını bol tuket cnm hatta sabah direk icSurupta ise yaramadi zaten acile gittim gebelikten kaynakli diyo ben böyle bisey gormedim afedersiniz korktum adet gibi kanama goruyorum bebeklere mi bisey oldu derken olay farkliymis bide aksi gibi kan civiticilar yuzunden de kanama olunca durmuyo mubareko kadar korkar oldum ki sonu tuvalet diye agzima bisey koyamaz oldum
Kizlar sürekli benim gibi acıkan ve midesi yanan var mı?Yani bu bir belirti olabilir mi ?Amin canım inşallah rabbim sana da bu duyguyu yasatsin inşallah
Suan iyi ama yarın 100 ü görmen lazım dedi yerleşme olabilir falan dedi e zaten 72 %50 sine yakını tamamlamıs zaten yarın inşallah 100 olurAslinda deger yükselmesi gayet iyi gibi duruyor ne dediler sana
Kız git evine yat ne dış gebeligi değerinde iyi masalh prulot depo vurun doktoruna sor düşük önleyiciSuan iyi ama yarın 100 ü görmen lazım dedi yerleşme olabilir falan dedi e zaten 72 %50 sine yakını tamamlamıs zaten yarın inşallah 100 olur
Olur inşallah içini ferah tutSuan iyi ama yarın 100 ü görmen lazım dedi yerleşme olabilir falan dedi e zaten 72 %50 sine yakını tamamlamıs zaten yarın inşallah 100 olur
Canım bence hiç canını sıkma alttanda muayne olma ve kendi doktoruna sor ona göre hareket et bence değerin guzel dış gebelik olsada kese gozukmeden anlayamaz kesede 1000 altında gözükmüyor diye biliyorumKızlar dün 18:30 da kanım 49 du
Valla bn çok fazla acikmaya başladım 3 gündür ama az birşey yiyince de doyuyorum hemen, ondan mı yoksa belirti mi bilmiyorumKizlar sürekli benim gibi acıkan ve midesi yanan var mı?Yani bu bir belirti olabilir mi ?
Benim başıma gelmedi hiç öyle sadece kısa sureligine göğsümun ucu acıdı o kadarKızlar sizde varmı bana yardımcı olun
Göğüslerim ağrıdı masaj yaptım sonrasında sıvı geldi başına gelen var mi ilaçlar yapar mı
Yaaa şimdi tuvalete gittim tekrar kanamam varBöyle koyu renk ve az olan kanamalar genelde embriyo rahime yerleşmeye çalıştığında kılcal damarların çatlamasıyla meydana geliyor. Kanama çok hafif ve az olduğu için meydana geldikten çok sonra dışarıya kadar ulaşıyor ve o zamana kadar rengi de pembeden kahveye dönmüş oluyor. Aktif kanamanız olmadığı sürece panik olmayın. Ama her zaman da dikkatli takip edin tabii ki
Göğüslerle oynanmaz ellenmez düşüğe sebeb olur demişti doktorum elleyin oynamayinaaKızlar sizde varmı bana yardımcı olun
Göğüslerim ağrıdı masaj yaptım sonrasında sıvı geldi başına gelen var mi ilaçlar yapar mı
Hiç duymamıştım teşekkür ederim bilgi icinGöğüslerle oynanmaz ellenmez düşüğe sebeb olur demişti doktorum elleyin oynamayinaa
Aynen çok çabuk acikiyorum doyuyorum ama miğde yanması oluyor aradaValla bn çok fazla acikmaya başladım 3 gündür ama az birşey yiyince de doyuyorum hemen, ondan mı yoksa belirti mi bilmiyorum
çok fazla geliyorsa acile git hemen ama eğer az geliyorsa ayağını yukarı dik sırt üstü yat dinlen biraz panik yapmaKızlar kanamam var napcam bilmiyorum takip ediyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?