2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Anladim canım cok zor hakkaten o geçenlerde ablamın başına geldide benim baya ugrasmisti rabbim kimseye yaşatmasın ben tup bebekte olmaz saniyordum ama artik hic biseye sasirmamak gerekiyormuş onu anladım
Kesinlikle öyle canım lekelenme olanları falan okuyunca hep tedirgin oluyorum dış gebelikte de oluyor çünkü biz sanıyoruz sadece yerleşme de olur Rabbim sinamasin

Valla artik sasirmamayi ogreniyorum canım insanoglunun basina hersey geliyormuş bunu anladım keske su tuo bebekte embriyoyu direk rahime tutturma seyinide bulsalar yaa ne güzel herkes hemencecik bebis sahibi olurdu
Ay keşke tutma garantili falan bir yöntem neden olmasın inşallah ilerde oda olur

Hay allah, çabucak geçer umarım. Progestan başlatmıştı bende de bu sefer kabızlığı ama baya iyi geldi elma. Önceden bir kist ameliyatım var. O zaman da zorlanmıştım elmanın gücünü öyle öğrenmiştim. Hatta bilsem ameliyattan önce elmadan başka birşey yemezdim diye hayıflandım o zamanlar. Hepsi tesadüf değildir bence:) dene mutlaka aç karınla elmayı. Kabuklarıyla hafif ekşi olanlardan

Zeytinyağını bol tuket cnm hatta sabah direk ic
katı beslenmemeye çalış bol meyve (incir karpuz kavun kayısı) sebze(kabak brokoli) ye

Kızlar dün 18:30 da kanım 49 du
Bugün 23:15 te 72 olmus yaklasık 29 saat sonraki değer
Canım bence hiç canını sıkma alttanda muayne olma ve kendi doktoruna sor ona göre hareket et bence değerin guzel dış gebelik olsada kese gozukmeden anlayamaz kesede 1000 altında gözükmüyor diye biliyorum

Kızlar sizde varmı bana yardımcı olun
Göğüslerim ağrıdı masaj yaptım sonrasında sıvı geldi başına gelen var mi ilaçlar yapar mı

Yaaa şimdi tuvalete gittim tekrar kanamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…