2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar dün 18:30 da kanım 49 du
Bugün 23:15 te 72 olmus yaklasık 29 saat sonraki değer
Neye göre kime göre dış gebelik diyorlar ne biçim insanlar var ben anlamıyorum bilmiyorsa yorum yapmasın ortada hiç bir şey yok. %40 ı bu kanamayı yaşadı artışın daha ne bekliyorlar aniden, dengesiz bir şekilde fazla artsaydı evet dış gebelik şüphesi.kızdım
Bol bol dlnlen canım korkma

Bana dünü zehir etti doktor inanki hersey o an öyle kötüydüki saçma sapan sryler söyledi beni ağlattı sonra ağlama sağlıksızda tutmaz yada stres yaparsan tutmaz dedi herkes doktor olmamalı bence

Bana dünü zehir etti doktor inanki hersey o an öyle kötüydüki saçma sapan sryler söyledi beni ağlattı sonra ağlama sağlıksızda tutmaz yada stres yaparsan tutmaz dedi herkes doktor olmamalı bence
Durumun nasıl şimdi hersey yolunda mi

Ah kızlar belkide hiçbi sorunum yoktu doktor yüzünden oldu hersey . Bana bütün kötü ihtimalleri söyledi . Tabiki o an sıfır enerji ful ağladım . Sabah kalktım gözlerim şişmiş . Kan verdim 72 cıktı iyi değilmi kızlar? Daha bugun akşam 18:30 da 48 saat olucak ilk kanın üstüne . Suanlık iyi yarın 100 olmazsa sıkıntı falan dedi . Kandının ağzından bi tane iyi laf cıkmadı . Eve geldim yarım yamalak uyudum . Lekelenme durdu . Sorun olmadıgını hissediyorum ama üzerimdeki o kadının pis enerjisi gitmiyor

Kızlar kanamam gece 1 kere oldu ya bı daha hiç olmadı çok şükür bugün değil de yarın kan testi veriyim diyorum , 2 günde bir veriliyordu di mi , bugün de takip edicem kendimi
Çok şükür canım inşallah bidaha da olmaz . Evet kandili takip et ,olmayacak diye değil olacak diye motive et ve bebeğimle konuş eminim ki hissedecektir seni

Böyle doktorlardan nefret ediyorum bı halt bilmiyorlar biliyor gibi konuşuyorlar ve karşıdakinin hayatını zehir ediyorlar

Kızlar kanamam gece 1 kere oldu ya bı daha hiç olmadı çok şükür bugün değil de yarın kan testi veriyim diyorum , 2 günde bir veriliyordu di mi , bugün de takip edicem kendimi
Canım Allah'ın izniyle birşey yoktur olsa da önünde duramazsin o yüzden kendini sakın moda koy stres yapma düşünme bence bu sayfaya filan da girme tamamen unut yarın testini ver sonucuna öyle bak insAllah annelerine tutunmuslardir

Canım senin bildiğin içeride taşlaşmış yaa lavman yapsaydin yapmadın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…