2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Böyle doktorlardan nefret ediyorum bı halt bilmiyorlar biliyor gibi konuşuyorlar ve karşıdakinin hayatını zehir ediyorlar
Evet öyle .. kan verirken damarı bulamadı hemsire ben ağladım baya o an patladım yani beni teselli etti konustu benimle . Ama doktor öyle vicdansız konustuki ya tüpbebek olması bile insanın üslübunu biraz daha yumusatmazmı ? Ben ne zorluklarla kazandım o bebeği

Odun gibiler sağ olsunlar.

Kaçıncı denemenizdi ?

Yok ya ne kusuru iyi geliyor bana bu mesajlar çevre yapmak istemyrm çevremde olmayı hakkedecek insan yok hep bir laf kargaşası onlardan uzak olayim en büyük stres kaynağım kalkacak zaten şöyle bir İstanbul'a taşınsam bana çok iyi gelecekte bakalım nasip olurmu

Aynn ilaçları kesmeden adet olması imkansız diyorlar ya benim her ikisinde de hemencecik oldum ilaçları bırakmadan boşver kafamız böyle iyi

Merhaba duruyor mu canım

Teste var inşallah kandada görürsünüz çok sevindim sizin adınıza Kaçıncı denemede oldu özel deilse problem neydi yaşınız kaç böyle kaç denemede olumlu olanlar bana moral oluyor umut oluyor o yüzden soryrm

Yok estağfurullah ne demek aynı şekilde bende olumlu hikayeleri okuyunca mutlu oluyorum. 8 yıllık evliyim 39 yaşındayım, bende adet düzensizliği eşimde varikosel vardı. Ben 15 kilo verdim adetlerim düzene girdi. Eşimde tedavi oldu aşılama ile başladık 2 aşılama 1 tüp negatifti. Bu ikinci tüp bebek tedavimiz. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti. Pazartesi tahlil günüm inşallah sonuçta güzel çıkar. İnşallah tamamına erdiririz kucağımıza alırız. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…