- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.081
Evet öyle .. kan verirken damarı bulamadı hemsire ben ağladım baya o an patladım yani beni teselli etti konustu benimle . Ama doktor öyle vicdansız konustuki ya tüpbebek olması bile insanın üslübunu biraz daha yumusatmazmı ? Ben ne zorluklarla kazandım o bebeğiBöyle doktorlardan nefret ediyorum bı halt bilmiyorlar biliyor gibi konuşuyorlar ve karşıdakinin hayatını zehir ediyorlar
Odun gibiler sağ olsunlar.Evet öyle .. kan verirken damarı bulamadı hemsire ben ağladım baya o an patladım yani beni teselli etti konustu benimle . Ama doktor öyle vicdansız konustuki ya tüpbebek olması bile insanın üslübunu biraz daha yumusatmazmı ? Ben ne zorluklarla kazandım o bebeği
İnan aynılarını bende yaşadım inşallah sende hamiş kalırsın sağ salim kucağımıza alırızEvet canim ya dün öğlen filan da eşime diyordum hiç ağrı belirti kalamdi diye paranoyak olduk
Sürekli midem kaziniyor migdem yanıyor ağzım zehir gibi aciKizlar sürekli benim gibi acıkan ve midesi yanan var mı?Yani bu bir belirti olabilir mi ?
Var tabi maşallahGünaydın kızlar benim tahlil günüm pazartesiydi ama bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, 8 senedir ilk defa ikinci çizgiyi gördüm aklım gitti kafam uyuştu var mı yani şimdi yanlış değildir dimiEki Görüntüle 3123083
Var maşallah kan verin en iyisiGünaydın kızlar benim tahlil günüm pazartesiydi ama bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, 8 senedir ilk defa ikinci çizgiyi gördüm aklım gitti kafam uyuştu var mı yani şimdi yanlış değildir dimiEki Görüntüle 3123083
Ay çok teşekkür ederim çok heyecanlandım ağlıyorum sabahtan beri. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahVar tabi maşallah
Gözünüz aydın.
Çok teşekkür ederim ya, O kadar hüsranla sonuçlanan deneyimimiz oldu ki korkuyorum. Pazartesi gününde vereyim dedim. Zaten her zaman yaptırdığım yere de gitmeyeceğim. Duygusuz duygusuz negatif diye veriyorlardı kağıdı elime.Var maşallah kan verin en iyisi
Kaçıncı denemenizdi ?Çok teşekkür ederim ya, O kadar hüsranla sonuçlanan deneyimimiz oldu ki korkuyorum. Pazartesi gününde vereyim dedim. Zaten her zaman yaptırdığım yere de gitmeyeceğim. Duygusuz duygusuz negatif diye veriyorlardı kağıdı elime.
Yok ya ne kusuru iyi geliyor bana bu mesajlar çevre yapmak istemyrm çevremde olmayı hakkedecek insan yok hep bir laf kargaşasıValla benim eşimde ozelde calismami pek istemiyoduda bakti olacak gibi değil ben artik kafayi yemek uzereyim gir istedigin yere diyo yoksa karisindan olacak farkindaşaka bi yana gercekten psikolojik olarak cok yipraniyoruz canim maalesef kimsede halimizi anlamiyor bide millete laf anlatmak var tabi boşver kimseye bisey aciklamak zorunda değilsin cevre yapmaya calis el isi yap mesela hani kendiji oyalayacak kafani dagitacak şeyler yap canim yoksa zaman geçmez olacağı varsada stresten olmaz stres herseyin başlangıcı Allah korusun insani verem bile eder o yuzden kendini ne iyi geliyosa onu yapmaya çalış canım herşeyde çocuk degil bunu unutma bugün esimede dedim ben olurda hic olmazsa napacaz dedim oda ona mi kafanı takiyon gideriz bi yetim öksüz aliriz dedi yani bununda çaresi var cok fazla yipratma kendini uzun oldu kusuruma bakma
Evet progestani yazıyor ve yazdirdimKızlar acil bir sorum var prosgoston sağlık ocağı yazar mi
Aynn ilaçları kesmeden adet olması imkansız diyorlar ya benim her ikisinde de hemencecik oldum ilaçları bırakmadan boşver kafamız böyle iyiSenle benim adeti progestran takviyeleri bile durduramadi valla nede cok istiyolarmis gelmeyi tovbe yaaben ped bile almamıştım kendime yeminle icime doguyo olacak hamile olacam gerek yok diye bide sabah baktim adet oldum bu seferde pedim yok diye agladim yeminle hiç iyi değilim
Ya ne güzel olurdu zaten ben ilk tedaviye başladığımda garanti saniyordum tüp bebeği hayat silesini gösterdiAy keşke tutma garantili falan bir yöntem neden olmasın inşallah ilerde oda olur
Merhaba duruyor mu canımMerhaba
Eklediğim ilaçlar elimde mevcut. Lutinus tablet 10 adet, estrofem 4 hiç açılmamış 2 açılmış toplam 5 kutu, prograf 26 adet. Gerçekten ihtiyacı olan, maddi anlamda bu tedavi sürecinde zorlanan birilerine ödemeli kargo ile göndermek isterim. Prograf çok pahalı olduğu için ve devletten karşılanmadığı için, estrofemde çok zor bulunduğu için atmaya içim el vermedi. İlginenen birileri var mı? Dilerim ki herkes mucizesine kavuşsun.
Eki Görüntüle 3122278
2 aşılama 1 tüp bebek negatif oldu bu 2. Denememiz.Kaçıncı denemenizdi ?
Teste var inşallah kandada görürsünüz çok sevindim sizin adınıza Kaçıncı denemede oldu özel deilse problem neydi yaşınız kaç böyle kaç denemede olumlu olanlar bana moral oluyor umut oluyor o yüzden soryrmÇok teşekkür ederim ya, O kadar hüsranla sonuçlanan deneyimimiz oldu ki korkuyorum. Pazartesi gününde vereyim dedim. Zaten her zaman yaptırdığım yere de gitmeyeceğim. Duygusuz duygusuz negatif diye veriyorlardı kağıdı elime.
Yok estağfurullah ne demek aynı şekilde bende olumlu hikayeleri okuyunca mutlu oluyorum. 8 yıllık evliyim 39 yaşındayım, bende adet düzensizliği eşimde varikosel vardı. Ben 15 kilo verdim adetlerim düzene girdi. Eşimde tedavi oldu aşılama ile başladık 2 aşılama 1 tüp negatifti. Bu ikinci tüp bebek tedavimiz. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti. Pazartesi tahlil günüm inşallah sonuçta güzel çıkar. İnşallah tamamına erdiririz kucağımıza alırız. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.Teste var inşallah kandada görürsünüz çok sevindim sizin adınıza Kaçıncı denemede oldu özel deilse problem neydi yaşınız kaç böyle kaç denemede olumlu olanlar bana moral oluyor umut oluyor o yüzden soryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?