- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.101
Bu tup bebek hakkaten ne sıkıntıli biseymis yaa bende normal gebelik mi ilerler rahat olurum diyordum yeminle transfer olduktan sonra bile hic dikkatbl etmedim millet hamile oldugunu bilmeden neler yapiyor diye hamile kaliyon tutuyo sevinemiyosun bile sizden gördüğüm kadariyla yaa dger düşük oluyo yaa kanaman oluyo sürekli yüreğin ağzında valla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o en güzelini en iyisini bilir her zaman biseyleri geciktiriyorsa bence guzellestirdigindendir canını cok sikmamaya çalış canım insallah seninledir bebegin ama sağlıksız ve dusuyosada bilki senin icin en iyisi odur Rabb'im hepimize dayanma gücü versinKızlar sabah kaset test yaptım silikleşmiş.
Değerim düşüyor demek ki.
Yarın zaten kan vericem.
Böyle iki arada bir derede kalmakta çok sıkıntılı.
İnşallah kürtaj gibi bir durum olmaz.
Olur inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinYok ya ne kusuru iyi geliyor bana bu mesajlar çevre yapmak istemyrm çevremde olmayı hakkedecek insan yok hep bir laf kargaşasıonlardan uzak olayim en büyük stres kaynağım kalkacak zaten şöyle bir İstanbul'a taşınsam bana çok iyi gelecekte bakalım nasip olurmu
Hahahah valla sorma teste gitmeye bile gerek yok bence 12. Gun adet olmazsak bilki var biseylerAynn ilaçları kesmeden adet olması imkansız diyorlar ya benim her ikisinde de hemencecik oldum ilaçları bırakmadan boşver kafamız böyle iyi
Canım sağlıcakla ptesi transferin güzel geçer olumlu olur inş. Ben kullandığım tüm ilaçları sağlık ocağında yazdırıyorm. Progesteron vajina fitil ve iğnesini kullanıyorum. Sadece fitil günde 6 kullandığım için erken bitiyor ve devletin karşıladığı miktarı ve süreyi aşıyor. Yani 2 kutu sigortadan karşılanıyor. Bitipgittiğimde paralı alıyorum. Sonraki ki yine yazdırıyorm bu şekilde. Oksapar ın varsa onları da yazdır harici çok pahalı çünkü. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla tutsun İnşKızlar acil bir sorum var prosgoston sağlık ocağı yazar mi
Bende tüp bebek yapınca hemen tutacak sanıyordum bilmiyosunki merkezler seni müşteri olarak para olarak goryorYa ne güzel olurdu zaten ben ilk tedaviye başladığımda garanti saniyordum tüp bebeği hayat silesini gösterdiaman hiçte öyle deilmis
Aynen çok sıkıntılı gerçekten.Bu tup bebek hakkaten ne sıkıntıli biseymis yaa bende normal gebelik mi ilerler rahat olurum diyordum yeminle transfer olduktan sonra bile hic dikkatbl etmedim millet hamile oldugunu bilmeden neler yapiyor diye hamile kaliyon tutuyo sevinemiyosun bile sizden gördüğüm kadariyla yaa dger düşük oluyo yaa kanaman oluyo sürekli yüreğin ağzında valla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o en güzelini en iyisini bilir her zaman biseyleri geciktiriyorsa bence guzellestirdigindendir canını cok sikmamaya çalış canım insallah seninledir bebegin ama sağlıksız ve dusuyosada bilki senin icin en iyisi odur Rabb'im hepimize dayanma gücü versin
Aynen öyle canım amim inşallahAynen çok sıkıntılı gerçekten.
Acaba tuttu mu, testim pozitif mi, değer 2 katına çıktı mı, kese normal mi, kalp atışını duyar mıyım vs. vs. bir sürü şey yani.
Allah herkese yardım etsin.
İnşallah oscapar yok ama değişik bisiler var anlamadım sanırım bana serum yazmış baskılayıcı bağışıklığı serum verecekCanım sağlıcakla ptesi transferin güzel geçer olumlu olur inş. Ben kullandığım tüm ilaçları sağlık ocağında yazdırıyorm. Progesteron vajina fitil ve iğnesini kullanıyorum. Sadece fitil günde 6 kullandığım için erken bitiyor ve devletin karşıladığı miktarı ve süreyi aşıyor. Yani 2 kutu sigortadan karşılanıyor. Bitipgittiğimde paralı alıyorum. Sonraki ki yine yazdırıyorm bu şekilde. Oksapar ın varsa onları da yazdır harici çok pahalı çünkü. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla tutsun İnş
Amin canim umarım kaset test bozuktur degilsede hayırlısı değilmiş demek gakkin hyirlisi olsunAynen çok sıkıntılı gerçekten.
Acaba tuttu mu, testim pozitif mi, değer 2 katına çıktı mı, kese normal mi, kalp atışını duyar mıyım vs. vs. bir sürü şey yani.
Canım hangi şehirdesinKızlar acil bir sorum var prosgoston sağlık ocağı yazar mi
Ben istanbuldayimCanım hangi şehirdesin
İnsallah tutunma agrisidir canımKizlar selam , dün transfer oldum biliyorsunuz. 4AA kalitede blastokist konuldu. Dün aksamdan beri adet agrisi gibi kasik sancilarim var. Dondurulmus embriyo 2 ay rahim dinlendirme yapildi. Normal mi ? Adetime daha 10 gun var ilaclara devam.
Testini atar mısın canımAynen çok sıkıntılı gerçekten.
Bende dün başladım rahim dinlendirmeye hadi bismillahKızlar bende hastaneden gekdimt şimdi şükür kistim falan yok bu ay dinlendirme yapalim bir sonraki adetinde tekrar deneyelim dediler insallah bu defa olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünvarmi icinizde ekim ayinda tekrar denicek olan
Biliyorum anlıyorum seni aynı duygulari yaşıyoruz ama mucizeler hep var bazen gayretimiz sebebplere yapışmamiz gerekiyor sağlıkla büyüsün umarımÇok teşekkür ederim ya, O kadar hüsranla sonuçlanan deneyimimiz oldu ki korkuyorum. Pazartesi gününde vereyim dedim. Zaten her zaman yaptırdığım yere de gitmeyeceğim. Duygusuz duygusuz negatif diye veriyorlardı kağıdı elime.
Testlerde hassasiyet değişebiliyor ama geçen temmuzda testim koyulasmadi bı silikleşti bı koyulasti derken 2 ayıma sebeb oldu ufacık bı değer beni psikolojik bedenen toparlamami geciktirdi tedavilerden geçmek kolay dehil psikolojikman toparlamak heleki. Gecicek hayırlısıyla umarım hakkında sağlıklısı olsun bazen sabır ve dua ile dirayetli olmamız gerekiyorAynen çok sıkıntılı gerçekten.
Benim ilk öyleydi bu iki kere oldu ama sürekli acikiyorum ve ilaçlardan da olduğunu düşünüyorumSürekli midem kaziniyor migdem yanıyor ağzım zehir gibi aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?