- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.121
Yazıyor canım ben öyle biliyorum bende gidip yazdiricam estrofemle beraber yazmazsada bir kadın doğuma gidip yazdiricam ama yazıyor biliyorumKızlar acil bir sorum var prosgoston sağlık ocağı yazar mi
Aynen bana doktor gününden önce yapma dedi 15 gündür bekliyorum inşallahVar maşallah kan verin en iyisi
Gözün aydın canımVar tabi maşallah
Gözünüz aydın.
Bu sefer olacak insallah canım inanarak baslayalim yolaBende dün başladım rahim dinlendirmeye hadi bismillah
Umarım inşallahBu sefer olacak insallah canım inanarak baslayalim yolabi gun o hastanelerden bebegimiz kucagimizda cikacagiz
Mecbur yapildi sonrası yine ayni kronik gebelik kabizligi dedi doktorCanım senin bildiğin içeride taşlaşmış yaa lavman yapsaydin yapmadın mi
Yaa Allah yardımcın olsun canim anlam da hamile doktor ona bir ilaç vermiş ablam diyordu 4 ay sonra ilk defa rahatladım sorayım mi adınıMecbur yapildi sonrası yine ayni kronik gebelik kabizligi dedi doktor
İnşallah canımmBu sefer olacak insallah canım inanarak baslayalim yolabi gun o hastanelerden bebegimiz kucagimizda cikacagiz
Ay insAllah canım insAllah darısı ben dahil herkesin başınaİnan aynılarını bende yaşadım inşallah sende hamiş kalırsın sağ salim kucağımıza alırız
Yani olabilir aslinda bende doktora soylerim onaylarsa bende kullanirim canimYaa Allah yardımcın olsun canim anlam da hamile doktor ona bir ilaç vermiş ablam diyordu 4 ay sonra ilk defa rahatladım sorayım mi adını
Yok canim ilaç falan vermedi bu ay dinlen dedi bide duzenli ilişki onerdi bir sonraki adetinde gel dediİnşallah canımmilaç falan kullanmaya başladın mı ?
Ben dün lucrin vuruldum, trisequens başladım 16sında çizik atacak yine benim de bu ilişki işini sormam lazım böyle olmaz beyaYok canim ilaç falan vermedi bu ay dinlen dedi bide duzenli ilişki onerdi bir sonraki adetinde gel dedi
Çok şükür tatlım kist geçmiş. İnşAllah diğer güzel haberlerini de verirsinKızlar bende hastaneden gekdimt şimdi şükür kistim falan yok bu ay dinlendirme yapalim bir sonraki adetinde tekrar deneyelim dediler insallah bu defa olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünvarmi icinizde ekim ayinda tekrar denicek olan
Canım şimdi sordum 3 ay dan önce içemez diyirYani olabilir aslinda bende doktora soylerim onaylarsa bende kullanirim canim
Haaa ozaman boyle devamCanım şimdi sordum 3 ay dan önce içemez diyir
Bana çizik mizik bisey demediler valla iliski yasak mi diyolar halaBen dün lucrin vuruldum, trisequens başladım 16sında çizik atacak yine benim de bu ilişki işini sormam lazım böyle olmaz beya
Canım karnına bol masaj yap günde üç defa yemeklerden önce duphalac şurup üstüne bol su bide zeytinyağı incir baska yapacak birşey yok.Bebegi düşürmemek için psikolojikmen bile kabız oluyor vücut.Sen beni dinle bide ananas dene bir tam ananasi otur ye üstüne su iç benim hayatım kabızlık olduğu için en işe yarayacaklari söylüyorumHaaa ozaman boyle devamamaan yaaa hepsi ayri bir huzursuzluk yaratiyo iste
Amin canım insallajÇok şükür tatlım kist geçmiş. İnşAllah diğer güzel haberlerini de verirsin
Hiç bir şey demediler sorucam sanırım sapık gibiBana çizik mizik bisey demediler valla iliski yasak mi diyolar halabenim koca valla bir aydir yaklasamiyo yaa oflayip duruyo bide hemen adet oldum yıkıldı çocuk
Kiz yazık çocuğaHiç bir şey demediler sorucam sanırım sapık gibibizde ne olur ne olmaz dedik biraz fazla uzun süre oldu bir ay iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?