2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok şükür tatlım kist geçmiş. İnşAllah diğer güzel haberlerini de verirsin

Ben dün lucrin vuruldum, trisequens başladım 16sında çizik atacak yine benim de bu ilişki işini sormam lazım böyle olmaz beya
Bana çizik mizik bisey demediler valla iliski yasak mi diyolar hala benim koca valla bir aydir yaklasamiyo yaa oflayip duruyo bide hemen adet oldum yıkıldı çocuk

Haaa ozaman boyle devam amaan yaaa hepsi ayri bir huzursuzluk yaratiyo iste
Canım karnına bol masaj yap günde üç defa yemeklerden önce duphalac şurup üstüne bol su bide zeytinyağı incir baska yapacak birşey yok.Bebegi düşürmemek için psikolojikmen bile kabız oluyor vücut.Sen beni dinle bide ananas dene bir tam ananasi otur ye üstüne su iç benim hayatım kabızlık olduğu için en işe yarayacaklari söylüyorum

Bana çizik mizik bisey demediler valla iliski yasak mi diyolar hala benim koca valla bir aydir yaklasamiyo yaa oflayip duruyo bide hemen adet oldum yıkıldı çocuk
Hiç bir şey demediler sorucam sanırım sapık gibi bizde ne olur ne olmaz dedik biraz fazla uzun süre oldu bir ay iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…