- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.141
HahahaKiz yazık çocuğahenüz adi ustunde dinlendirmedeyiz yaa bence degerlendir bu ayi mucizeler belli olmaz bakarsin kendiliğinden geliverir miniklerimiz
Cooook aminAy insAllah canım insAllah darısı ben dahil herkesin başına
Sebebi ne olursa olsun inşallah o bebiş seninledirBenim ilk öyleydi bu iki kere oldu ama sürekli acikiyorum ve ilaçlardan da olduğunu düşünüyorumaciktiriyor
Estrofemi sağlık ocağı yazmıyor malesef kadın dogumcuya yazdirabilirsinYazıyor canım ben öyle biliyorum bende gidip yazdiricam estrofemle beraber yazmazsada bir kadın doğuma gidip yazdiricam ama yazıyor biliyorum
Belli olmaz yaa nasip isi bu işlerHahahakullandıklarımdan dolayı olacağını sanmıyorum ama önemli tabi sordum valla
iyiyimm canımm işlerim cok yogun diye cok sık bakamadımmpeperutka90 canıımmm nasılsın ?,
En son değerin kaçtı canım ?iyiyimm canımm işlerim cok yogun diye cok sık bakamadımm
sen nasılsın ne durumdasın
12 eylüle kese için gün verdıler bana. ben hala ınanamıyorum hatta hergun test verıp ordamı dıye kontrol ettırmek ısıtıyorum.
ve akıllandım artık asal kucuk yerlerde kan vermem neler cektım ya resmen saka gıbı
bu sebepten suan hala ınanamıyoruumm eşimde öyle.
herseyın saglıklı gıttıgını dusunuyorum hayal edıyorum bolca dua dınlıyorum meryam suresını saglıkla yerlessın ve gelıssınler dıye.
Hadi ya o zaman hepsini kadın doğuma yazdirayim olmaz mı?Estrofemi sağlık ocağı yazmıyor malesef kadın dogumcuya yazdirabilirsin
İnslalh canımSebebi ne olursa olsun inşallah o bebiş seninledir
Özel hastaneye gidiyorum canim beta hcg testi yaptircam dedim 90 TL verdim bir kaç saat içinde de çikti sonuçNereye veriyon canım acilemi ne diyorsun gidipte bizim burda verdirmezler sanirim
ilki 148En son değerin kaçtı canım ?
Ayri ayrı uğraşma tabi yorma kendiniHadi ya o zaman hepsini kadın doğuma yazdirayim olmaz mı?
Hiç stres yapma bol bol dua et dinlen kendine güzel bakKızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın
Oh maşallahilki 148
ikincisi 386 :)
ikizmi acaba dıyoruzz
İnşallah hayırla evlat olsun peki adetten trasfer süreci kacgün yani kaç gün sonra trasfer olunuyoKızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın
Canım çok sevindimilki 148
ikincisi 386 :)
ikizmi acaba dıyoruzz
8.gün gerçekten çok erken 3.gün emriyosu içerde 5.gün olsa daha 6 günlük3.GÜN EMBİRİYOSUNDA 8.GÜN İDRAR TESTİNDE NEGATİF GÖREN DAHA SONRA KANDA POZİTİF ALAN VARMI ARANIZDA KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?