2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

peperutka90 canıımmm nasılsın ?,
iyiyimm canımm işlerim cok yogun diye cok sık bakamadımm
sen nasılsın ne durumdasın

12 eylüle kese için gün verdıler bana. ben hala ınanamıyorum hatta hergun test verıp ordamı dıye kontrol ettırmek ısıtıyorum.
ve akıllandım artık asal kucuk yerlerde kan vermem neler cektım ya resmen saka gıbı

bu sebepten suan hala ınanamıyoruumm eşimde öyle.
herseyın saglıklı gıttıgını dusunuyorum hayal edıyorum bolca dua dınlıyorum meryam suresını saglıkla yerlessın ve gelıssınler dıye.

En son değerin kaçtı canım ?

Kızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın
Hiç stres yapma bol bol dua et dinlen kendine güzel bak
Ama bu tüp bebek tedavisinin en zor kısmı beklemek. Sabırlı olmak gerekiyor. Allah gönlündekini nasip etsin canım benim

Kızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın
İnşallah hayırla evlat olsun peki adetten trasfer süreci kacgün yani kaç gün sonra trasfer olunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…