- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.161
Aynen canımAyri ayrı uğraşma tabi yorma kendini
çok sağolun iyi düşünmek istiyorum umut etmek istiyorum kan günü için doktorum 8 eylülde çağırdı daha öncesinde yapma diye defalarca söyledi üzgünüm ki yaptım 8. gün negatif çıktı artık yapmıcam karar verdim eşimden de gizli yapmıştım akşamına sakın yapma dedi ama içime de kurt düştü yapınca belki birileri umut olur bana8.gün gerçekten çok erken 3.gün emriyosu içerde 5.gün olsa daha 6 günlük
Anladım ki bu iş sakinlikle oluyor sende olabildiğince sakin kalmaya çalış Rabbim kolaylık versin inşAllah güzel haberlerini verirsinKızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın
Ben 7. Gün yapmıstımKızlar sizce 5. gün embriyosu transferin 6.gününde idrar da çıkar mı ? yapsam mı ki bugün
Bence iki gun daha bekle canımKızlar sizce 5. gün embriyosu transferin 6.gününde idrar da çıkar mı ? yapsam mı ki bugün
Yarını bekliyeyim o zaman. Silik mi çıkmıştı sizde tam mıBen 7. Gün yapmıstım
o zaman 2 gün sonra direk kan vereyimBence iki gun daha bekle canım
Haklısınız aslında da insan merak ediyor iştebence erken test yapmayın olumsuz çıkınca insanın modu düşüyor
🖐🖐3.GÜN EMBİRİYOSUNDA 8.GÜN İDRAR TESTİNDE NEGATİF GÖREN DAHA SONRA KANDA POZİTİF ALAN VARMI ARANIZDA KIZLAR
gerçekten miiiiiiiiiii
ben yedim öyle bir halt siz yemeyinHaklısınız aslında da insan merak ediyor işte
Erken gebelik silik cıkmıstı akşamında normal test yaptım oda daha belirgindiYarını bekliyeyim o zaman. Silik mi çıkmıştı sizde tam mı
7.gunde çıktı çok hafif cizgiKızlar sizce 5. gün embriyosu transferin 6.gününde idrar da çıkar mı ? yapsam mı ki bugün
Aynen bencede hic idrarla uğraşma insana stresten başka bişey vermiyoo zaman 2 gün sonra direk kan vereyim
Allah razı olsunkızlar hayırlı cumalar hepimiz için fetih süresi meryem süresi okudum Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin Allah razı olsunkızlar hayırlı cumalar hepimiz için fetih süresi meryem süresi okudum Allah kabul etsin inşallah.
Amiiiin inşallah çok teşekkür ederim, herkesi sevindirsin rabbim inşallahBiliyorum anlıyorum seni aynı duygulari yaşıyoruz ama mucizeler hep var bazen gayretimiz sebebplere yapışmamiz gerekiyor sağlıkla büyüsün umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?