- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.181
Heyecanlandım :)))Erken gebelik silik cıkmıstı akşamında normal test yaptım oda daha belirgindi
Canım aynen çok erken yapmıssin vala bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimiçok sağolun iyi düşünmek istiyorum umut etmek istiyorum kan günü için doktorum 8 eylülde çağırdı daha öncesinde yapma diye defalarca söyledi üzgünüm ki yaptım 8. gün negatif çıktı artık yapmıcam karar verdim eşimden de gizli yapmıştım akşamına sakın yapma dedi ama içime de kurt düştü yapınca belki birileri umut olur bana
Kanı ne zaman verdiniz7.gunde çıktı çok hafif cizgi
Amin canımAmiiiin inşallah çok teşekkür ederim, herkesi sevindirsin rabbim inşallah
Yok canım çıkmaz boşa yapma gününde yap ama sen bilirsin erken çünküBen 7. Gün yapmıstım
Yaa kızlar ben geçen gün estrofem progestan fitil ve ampül yazdırdım Kasım ayında ki transfer e şimdiden hazırlık yapıyorum sağlık ocağı yazdı yani bana bilginiz olsunEstrofemi sağlık ocağı yazmıyor malesef kadın dogumcuya yazdirabilirsin
amin canım güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah bende dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım modum düştü inanki ama sizden erken falan diyince umut oluyor bana daCanım aynen çok erken yapmıssin vala bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimiDoktoruma sordum yarın benim test günüm bugün yaptırmak için gününde yaptır dedi bu yüzden bekledim 2 haftadır yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alirum
Yazıyorsa o zaman bir daha hastaneye gitmeye gerek yok o zamanYaa kızlar ben geçen gün estrofem progestan fitil ve ampül yazdırdım Kasım ayında ki transfer e şimdiden hazırlık yapıyorum sağlık ocağı yazdı yani bana bilginiz olsun
Bende hepsini kullanıyorum çünkü zor oluyor şimdi devam edersem ilaclara ignelere para dayanmıyorYazıyorsa o zaman bir daha hastaneye gitmeye gerek yok o zaman
Tabiki canım paylasicam inslaalh bana da çok dua edinamin canım güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah bende dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım modum düştü inanki ama sizden erken falan diyince umut oluyor bana da
7 ve 9. Günde verdimKanı ne zaman verdiniz
Yani canım doktor dan doktora değişiyor mu bilmiyorum ama ben hep yazdırdım yani çünkü ücretli alınca çok para gidiyor bide aklınızda bulunsun eğer kadın doğuma gidemezsiniz ve aile hekimi de ilaç yazmazsa bazı devlet hastanesinde aile hekimi uzmanı doktorları var onlar daha kapsamlı ilaçları yazabiliyorlar ve randevuları da genelde boş oluyor bilginiz olsunYazıyorsa o zaman bir daha hastaneye gitmeye gerek yok o zaman
Kizlar bişey sorucam yarın benim test günümKanı ne zaman verdiniz
Tamam canım teşekkür ederimYani canım doktor dan doktora değişiyor mu bilmiyorum ama ben hep yazdırdım yani çünkü ücretli alınca çok para gidiyor bide aklınızda bulunsun eğer kadın doğuma gidemezsiniz ve aile hekimi de ilaç yazmazsa bazı devlet hastanesinde aile hekimi uzmanı doktorları var onlar daha kapsamlı ilaçları yazabiliyorlar ve randevuları da genelde boş oluyor bilginiz olsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım dualarımız seninleTamam canım teşekkür ederimAklımda kalsın yarından sonra zaten belli olursa o şekilde yazdiricam olumluysa yoksa zaten gerek kalmicak
Benim bulunduğum yerde estrofem yazmdi kadın dogumcu yazar dediYaa kızlar ben geçen gün estrofem progestan fitil ve ampül yazdırdım Kasım ayında ki transfer e şimdiden hazırlık yapıyorum sağlık ocağı yazdı yani bana bilginiz olsun
7. gün hafta sonu oluyor 9. güne kaldı benim ki7 ve 9. Günde verdim
Allah razı olsun canımHakkında hayırlısı olsun inşallah canım dualarımız seninle
Sormam lazim demekki her yer farklı oluyor o zmaanBenim bulunduğum yerde estrofem yazmdi kadın dogumcu yazar dedi
Ya kuzum bazı Doktorlar böyle maalesef ben geçen sene de yazdırdım sağlık ocağında bu senede hemde farklı şehirlerde farklı doktorlar hep şans biraz da galibaBenim bulunduğum yerde estrofem yazmdi kadın dogumcu yazar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?