2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım aynen çok erken yapmıssin vala bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi Doktoruma sordum yarın benim test günüm bugün yaptırmak için gününde yaptır dedi bu yüzden bekledim 2 haftadır yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alirum

amin canım güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah bende dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım modum düştü inanki ama sizden erken falan diyince umut oluyor bana da

amin canım güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah bende dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım modum düştü inanki ama sizden erken falan diyince umut oluyor bana da
Tabiki canım paylasicam inslaalh bana da çok dua edin ama yapma daha canını sıkma insalalh güzel haber alırsın sende

Yazıyorsa o zaman bir daha hastaneye gitmeye gerek yok o zaman
Yani canım doktor dan doktora değişiyor mu bilmiyorum ama ben hep yazdırdım yani çünkü ücretli alınca çok para gidiyor bide aklınızda bulunsun eğer kadın doğuma gidemezsiniz ve aile hekimi de ilaç yazmazsa bazı devlet hastanesinde aile hekimi uzmanı doktorları var onlar daha kapsamlı ilaçları yazabiliyorlar ve randevuları da genelde boş oluyor bilginiz olsun

Tamam canım teşekkür ederim Aklımda kalsın yarından sonra zaten belli olursa o şekilde yazdiricam olumluysa yoksa zaten gerek kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…