- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.201
Aynn öyle insan içine girmeyene kadar bilmyr aha dedim tüp bebeğe başladım artık hayallerime kavuşacağım dedim ..ama dediğin gibi öyle hastahanler için birer müşteriyizBende tüp bebek yapınca hemen tutacak sanıyordum bilmiyosunki merkezler seni müşteri olarak para olarak goryor
Aynn öyle hiç bugüne kadar adetim hiç gecikmedi geciktigi an bayılabilirm herhalde o zman ben hamileyim diyebilirm ahh nerdeee hayaller güzel amaHahahah valla sorma teste gitmeye bile gerek yok bence 12. Gun adet olmazsak bilki var biseyler
Amin cumlemizinOlur inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Ya ne güzel aminnnYok estağfurullah ne demek aynı şekilde bende olumlu hikayeleri okuyunca mutlu oluyorum. 8 yıllık evliyim 39 yaşındayım, bende adet düzensizliği eşimde varikosel vardı. Ben 15 kilo verdim adetlerim düzene girdi. Eşimde tedavi oldu aşılama ile başladık 2 aşılama 1 tüp negatifti. Bu ikinci tüp bebek tedavimiz. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti. Pazartesi tahlil günüm inşallah sonuçta güzel çıkar. İnşallah tamamına erdiririz kucağımıza alırız. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.
Bu sefer güzel olur umarım sonucu bizlerede güzel haberler verirsnKızlar bende hastaneden gekdimt şimdi şükür kistim falan yok bu ay dinlendirme yapalim bir sonraki adetinde tekrar deneyelim dediler insallah bu defa olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünvarmi icinizde ekim ayinda tekrar denicek olan
Güzel sonuçlar alırsınız Allahin izniyle bu sefer bu üçüncü olacak deilmi biraz dinlenseydjn bir kaç ay en azından üst üste olunca insan yıpranıyor dondurulmusmu olacakİnşallah canımmilaç falan kullanmaya başladın mı ?
Evet 3 kuzum.Bir tane embriyom vardı canım onu da deneyim Allah’ın izniyleGüzel sonuçlar alırsınız Allahin izniyle bu sefer bu üçüncü olacak deilmi biraz dinlenseydjn bir kaç ay en azından üst üste olunca insan yıpranıyor dondurulmusmu olacak
Dondurulmuş olunca ücret ne kadar oluyor ikimizn de hemen hemen aynı benimde ucuncu olacak eger başlarsam yaşımızda aynı ben biraz korkyrm tekrar bu tedaviye girmeye ama bir yandanda para biriktirsek diyorm başlayalım ne yapacam bilmyrm genetik test sonucu ciksinda artık ne yapacağıma karar veririmEvet 3 kuzum.Bir tane embriyom vardı canım onu da deneyim Allah’ın izniyleEvet çok yıprandım ama ilaçlara hazır alışmışken beklemek istemedi
Yarın ikimizde test yapacağız yanlış hatırlamıyorsam.Canım aynen çok erken yapmıssin vala bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimiDoktoruma sordum yarın benim test günüm bugün yaptırmak için gününde yaptır dedi bu yüzden bekledim 2 haftadır yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alirum
Daha 9. Günde değil misin? Katlaya katlaya artmalar genellikle 10.günden sonra başlıyor o da 2 günde katlıyor. Galiba böyle stresler olmasın diye 10. Güne kadar bekleyin testi diyorlar. Doktor seni çok mutlu umutlu gördüyse test için erken diye modunu düşürmüştür ama ne var canım stres içinde geçeceğine umutla geçsin bekleyiş. Üzerine alınma bazı insanların enerjisi öyle. İnşallah sonraki test sonucun yüksek çıkar belki doktoru değiştirirsin hayırlara vesile olur.Ah kızlar belkide hiçbi sorunum yoktu doktor yüzünden oldu hersey . Bana bütün kötü ihtimalleri söyledi . Tabiki o an sıfır enerji ful ağladım . Sabah kalktım gözlerim şişmiş . Kan verdim 72 cıktı iyi değilmi kızlar? Daha bugun akşam 18:30 da 48 saat olucak ilk kanın üstüne . Suanlık iyi yarın 100 olmazsa sıkıntı falan dedi . Kandının ağzından bi tane iyi laf cıkmadı . Eve geldim yarım yamalak uyudum . Lekelenme durdu . Sorun olmadıgını hissediyorum ama üzerimdeki o kadının pis enerjisi gitmiyor
Bence hiç öylede deme canım benim adetilerim acaip duzenli idi evlenince ara ara iki gun falan gecikmelerim oldu bi gun dedim 7 8 gun gecikiyim test bile yapmam kesin hamileyim derim ben dedim hahahah buyuk konusmamak gerekiyomus bi gun 10 gun gecikti adetim ama hamile değildim mevsimsel dedi doktor oyle yani bence biz agzimizi acmayalim çünkü hepsini yaşıyoruz sonraAynn öyle hiç bugüne kadar adetim hiç gecikmedi geciktigi an bayılabilirm herhalde o zman ben hamileyim diyebilirm ahh nerdeee hayaller güzel ama
Amin canım inşallah sende hemencecik verirsin o guzel haberleri inşallah canımBu sefer güzel olur umarım sonucu bizlerede güzel haberler verirsn
Ah inşallah etmez miyim keşke olsa herkese ederim tabii, Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah. Çok zor bir süreç. Yaşamayan anlamaz bu durumu.Ya ne güzel aminnnAllahin izniyle bu sefer olumlu olur da sizin de emeğiniz boşa çıkmaz bizlerede dua edersiniz hamiş hamiş ne güzel olur dimi
Ay evet canım cumartsi benim sabah koşarak gidicemYarın ikimizde test yapacağız yanlış hatırlamıyorsam.
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumYarın ikimizde test yapacağız yanlış hatırlamıyorsam.
Teste kayıt olurken sor mutlaka enabız a yükleniyor olması lazım sonuçların elden almaya gerek kalmıyor. Anı anına geçiyor diye biliyorum. 1.5 saat sonra görmüştüm ben sonucu orda.Çok teşekkür ederim ya, O kadar hüsranla sonuçlanan deneyimimiz oldu ki korkuyorum. Pazartesi gününde vereyim dedim. Zaten her zaman yaptırdığım yere de gitmeyeceğim. Duygusuz duygusuz negatif diye veriyorlardı kağıdı elime.
Progestan yapıyor ağrı, fitil mi kullanıyorsun? Artık kanıksadım ben haftalardır o ağrıları normal hayat konforum böyleymiş gibi geliyor:)Kizlar selam , dün transfer oldum biliyorsunuz. 4AA kalitede blastokist konuldu. Dün aksamdan beri adet agrisi gibi kasik sancilarim var. Dondurulmus embriyo 2 ay rahim dinlendirme yapildi. Normal mi ? Adetime daha 10 gun var ilaclara devam.
8. Günü bekle derim ben. Dayanabiliyorsan 10 günü de bekle. Erken test yapanlar çok gereksiz üzüntüler yaşadı.Kızlar sizce 5. gün embriyosu transferin 6.gününde idrar da çıkar mı ? yapsam mı ki bugün
Doktor kendi doktorum değildi yakınımda bi hastaneye gitmiştim ama keske gitmeseydim beni bosuna strese soktu kendi doktorum zaten 12. Gün benim için önemli dediDaha 9. Günde değil misin? Katlaya katlaya artmalar genellikle 10.günden sonra başlıyor o da 2 günde katlıyor. Galiba böyle stresler olmasın diye 10. Güne kadar bekleyin testi diyorlar. Doktor seni çok mutlu umutlu gördüyse test için erken diye modunu düşürmüştür ama ne var canım stres içinde geçeceğine umutla geçsin bekleyiş. Üzerine alınma bazı insanların enerjisi öyle. İnşallah sonraki test sonucun yüksek çıkar belki doktoru değiştirirsin hayırlara vesile olur.
Canım ben adet oldugum 3. Günü gittim beni 12 gün sonra çağırdı bugun 12. Gün 15. Gün oluyor sanırım trnasfer dediİnşallah hayırla evlat olsun peki adetten trasfer süreci kacgün yani kaç gün sonra trasfer olunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?