2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya ne güzel aminnn Allahin izniyle bu sefer olumlu olur da sizin de emeğiniz boşa çıkmaz bizlerede dua edersiniz hamiş hamiş ne güzel olur dimi

Bu sefer güzel olur umarım sonucu bizlerede güzel haberler verirsn

Güzel sonuçlar alırsınız Allahin izniyle bu sefer bu üçüncü olacak deilmi biraz dinlenseydjn bir kaç ay en azından üst üste olunca insan yıpranıyor dondurulmusmu olacak
Evet 3 kuzum.Bir tane embriyom vardı canım onu da deneyim Allah’ın izniyle Evet çok yıprandım ama ilaçlara hazır alışmışken beklemek istemedi

Evet 3 kuzum.Bir tane embriyom vardı canım onu da deneyim Allah’ın izniyle Evet çok yıprandım ama ilaçlara hazır alışmışken beklemek istemedi
Dondurulmuş olunca ücret ne kadar oluyor ikimizn de hemen hemen aynı benimde ucuncu olacak eger başlarsam yaşımızda aynı ben biraz korkyrm tekrar bu tedaviye girmeye ama bir yandanda para biriktirsek diyorm başlayalım ne yapacam bilmyrm genetik test sonucu ciksinda artık ne yapacağıma karar veririm

Yarın ikimizde test yapacağız yanlış hatırlamıyorsam.

Daha 9. Günde değil misin? Katlaya katlaya artmalar genellikle 10.günden sonra başlıyor o da 2 günde katlıyor. Galiba böyle stresler olmasın diye 10. Güne kadar bekleyin testi diyorlar. Doktor seni çok mutlu umutlu gördüyse test için erken diye modunu düşürmüştür ama ne var canım stres içinde geçeceğine umutla geçsin bekleyiş. Üzerine alınma bazı insanların enerjisi öyle. İnşallah sonraki test sonucun yüksek çıkar belki doktoru değiştirirsin hayırlara vesile olur.

Aynn öyle hiç bugüne kadar adetim hiç gecikmedi geciktigi an bayılabilirm herhalde o zman ben hamileyim diyebilirm ahh nerdeee hayaller güzel ama
Bence hiç öylede deme canım benim adetilerim acaip duzenli idi evlenince ara ara iki gun falan gecikmelerim oldu bi gun dedim 7 8 gun gecikiyim test bile yapmam kesin hamileyim derim ben dedim hahahah buyuk konusmamak gerekiyomus bi gun 10 gun gecikti adetim ama hamile değildim mevsimsel dedi doktor oyle yani bence biz agzimizi acmayalim çünkü hepsini yaşıyoruz sonra

Ya ne güzel aminnn Allahin izniyle bu sefer olumlu olur da sizin de emeğiniz boşa çıkmaz bizlerede dua edersiniz hamiş hamiş ne güzel olur dimi
Ah inşallah etmez miyim keşke olsa herkese ederim tabii, Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah. Çok zor bir süreç. Yaşamayan anlamaz bu durumu.

Kızlar benim kan günüm 7 Eylül o zamana kadar kan testi yaptırmak aklıma gelmedi Ben mi fazla rahatım siz mi çok paniksiniz anlamadım. Ama lütfen sakin olun kendiniz için ve içinizdeki için iyi birsey yapmıyorsunuz bence. Paranızı da yazik zaten bu süreçte dünya para harcıyoruz bi de ozeller de kan testine falan para harcamayın bence. Naçizane benim fikrim bu. Çok istiyor olmanızı anlıyorum. Ama dünyanın da sonu değil hani. Yaradılış amacımız çocuk doğurmak değil bence. Olursa ne güzel olur olmazsa da nasip kısmet artık. Amacım kimseyi üzmek değil yanlış anlamayın. Sadece bu panik halleri okuyunca anlamsız geldi.

Teste kayıt olurken sor mutlaka enabız a yükleniyor olması lazım sonuçların elden almaya gerek kalmıyor. Anı anına geçiyor diye biliyorum. 1.5 saat sonra görmüştüm ben sonucu orda.

Kizlar selam , dün transfer oldum biliyorsunuz. 4AA kalitede blastokist konuldu. Dün aksamdan beri adet agrisi gibi kasik sancilarim var. Dondurulmus embriyo 2 ay rahim dinlendirme yapildi. Normal mi ? Adetime daha 10 gun var ilaclara devam.
Progestan yapıyor ağrı, fitil mi kullanıyorsun? Artık kanıksadım ben haftalardır o ağrıları normal hayat konforum böyleymiş gibi geliyor:)

Kızlar sizce 5. gün embriyosu transferin 6.gününde idrar da çıkar mı ? yapsam mı ki bugün
8. Günü bekle derim ben. Dayanabiliyorsan 10 günü de bekle. Erken test yapanlar çok gereksiz üzüntüler yaşadı.

Kızlar benim yine pembe renk ama bi tık kırmızıyı yakın gibi akıntı geldi doktor proluten depot verdi onu yaptırdım simdi 2 gibi gelmişti lekelenme bi daha gelmedi smdi iğne yaptırdım

Doktor kendi doktorum değildi yakınımda bi hastaneye gitmiştim ama keske gitmeseydim beni bosuna strese soktu kendi doktorum zaten 12. Gün benim için önemli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…