2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kendini ne zaman hazır hissedersen canım :)
10 transfer embriyo glue serum çizik atma ek fiyat canım 20ye kapatırız diye düşünüyorum ilaçlar hariç zaten stok yapmıştım ilaçları en son o yormaz çok diye düşündüm.biz kredi vs çekmiyoruz gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

He ciddimisn benim başıma hiç gelmedi de o yüzden söyledim hayat bu heran herşey olabilir

Aynı bizde cekmyrz hep kendi imkanlarımızla geldik bu yola ama olmadı en azından tecrübe kazandık Allah yardım etsin insalalh bu sefer olur Allah kimsnein emeğini boşa cıkarmasin

Bende yarın durumum netleşince dr la görüşeceğim.
Kalan 3 embriyom var ama muhtemelen kasım ayı gibi transfer ettiririm.

He ciddimisn benim başıma hiç gelmedi de o yüzden söyledim hayat bu heran herşey olabilir
Ciddiyim canım agzimi neye açsam başıma geldi o yüzden en iyisi hic agzimi açmayım ben bide benim esim isi gereği sehir dışında çalışıyordu iki uc ay gelemedigi oluyodu o yuzden bunyem heralde iliskiyede alisamadi her gelip gitmesinde adet düzenim degisiyodu şükür kamuya girdide şimdi rahatız aslinda surda daha 9 aydir falan duzenli iliskimiz var diyebilirim

Bende yarın durumum netleşince dr la görüşeceğim.
Kalan 3 embriyom var ama muhtemelen kasım ayı gibi transfer ettiririm.
İnşallah güzel haberler alırsın yarin canım almazsanda hic üzme kendini ekim kasım topigine çeviririz ne yapalim belki orda yüzümüz güler valla sizin yine tutunuyo biliyorum bana kizacaksiniz belki ama tutunmasida bi umut bence benim hic tutunmadi bile 4 yıllık evliyim daha hic hamile kalamadim o yuzden bazen umudum kalmıyor

Tam olarak sorun ne ? sebepsiz mi

Evet canim aciklanamayan enfertilite diyolar sacma sapan bişey hani sununuz var deseler ona göre bi tedavi bisey yapacaz ama böyle oluncada duadan baska bişey gelmiyor elimden
Senin ilk denemendi diye hatırlıyorum.
Sıkma canını olabilir.
Tekrar denersin yaşında genç buda çok avantaj.

melekomelek benim Eylül'de ekimdede transfer olmayacak gibi.
Sebebsiz ara kanamam oluyor ve prolaktin sorunum var doktora gidicem bunun için emar filan çekilirse uzun surucem gibi
Hayırlısı nasip bı duzelemedim

Senin ilk denemendi diye hatırlıyorum.
Sıkma canını olabilir.
Tekrar denersin yaşında genç buda çok avantaj.
Aynen ilk denememdi canım 4 tane daha dondurulmusun var işte simdi onlar umudum oldu insallah onlardan biri mucizem olur benim yaşım genç evet canım pes etmek yok yikilsakta daha güçlü kalkip yolumuza devam edecez inşaallah

Progestan yapıyor ağrı, fitil mi kullanıyorsun? Artık kanıksadım ben haftalardır o ağrıları normal hayat konforum böyleymiş gibi geliyor:)

Tahmin ediyordum , evet fitil kullaniyorum ve bence fitil yapiyor. Surekli regl agrisi gibi kasiklara vuruyor.

melekomelek benim Eylül'de ekimdede transfer olmayacak gibi.
Sebebsiz ara kanamam oluyor ve prolaktin sorunum var doktora gidicem bunun için emar filan çekilirse uzun surucem gibi
Hayırlısı nasip bı duzelemedim
Neden acaba bu ara kanamalar.
Histereskopi falan yaparlar belki.
Tedavini güzelce olduktan sonra yine denersin.
Önce rahimin tamamen iyileşsin tabi.

Çok geçmiş olsun.
Dinlen canım temkinli olmakta fayda var.
İkiz demekki maşallah
Allah sana bağışlasın.

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…