- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.221
Kendini ne zaman hazır hissedersen canım :)Dondurulmuş olunca ücret ne kadar oluyor ikimizn de hemen hemen aynı benimde ucuncu olacak eger başlarsam yaşımızda aynı ben biraz korkyrm tekrar bu tedaviye girmeye ama bir yandanda para biriktirsek diyorm başlayalım ne yapacam bilmyrm genetik test sonucu ciksinda artık ne yapacağıma karar veririm
He ciddimisn benim başıma hiç gelmedi de o yüzden söyledim hayat bu heran herşey olabilirBence hiç öylede deme canım benim adetilerim acaip duzenli idi evlenince ara ara iki gun falan gecikmelerim oldu bi gun dedim 7 8 gun gecikiyim test bile yapmam kesin hamileyim derim ben dedim hahahah buyuk konusmamak gerekiyomus bi gun 10 gun gecikti adetim ama hamile değildim mevsimsel dedi doktor oyle yani bence biz agzimizi acmayalim çünkü hepsini yaşıyoruz sonra
AminnnAmin canım inşallah sende hemencecik verirsin o guzel haberleri inşallah canım
Tabiki de ancak biz bizi anlarız gerisi hep boş aminn canm olur insalalh güzel haberlerini beklyrzAh inşallah etmez miyim keşke olsa herkese ederim tabii, Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah. Çok zor bir süreç. Yaşamayan anlamaz bu durumu.
Aynı bizde cekmyrz hep kendi imkanlarımızla geldik bu yola ama olmadı en azından tecrübe kazandık Allah yardım etsin insalalh bu sefer olur Allah kimsnein emeğini boşa cıkarmasinKendini ne zaman hazır hissedersen canım :)
10 transfer embriyo glue serum çizik atma ek fiyat canım 20ye kapatırız diye düşünüyorum ilaçlar hariç zaten stok yapmıştım ilaçları en son o yormaz çok diye düşündüm.biz kredi vs çekmiyoruz gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ciddiyim canım agzimi neye açsam başıma geldi o yüzden en iyisi hic agzimi açmayım benHe ciddimisn benim başıma hiç gelmedi de o yüzden söyledim hayat bu heran herşey olabilir
İnşallah güzel haberler alırsın yarin canım almazsanda hic üzme kendini ekim kasım topigine çeviririz ne yapalim belki orda yüzümüz gülerBende yarın durumum netleşince dr la görüşeceğim.
Kalan 3 embriyom var ama muhtemelen kasım ayı gibi transfer ettiririm.
Tam olarak sorun ne ? sebepsiz miİnşallah güzel haberler alırsın yarin canım almazsanda hic üzme kendini ekim kasım topigine çeviririz ne yapalim belki orda yüzümüz gülervalla sizin yine tutunuyo biliyorum bana kizacaksiniz belki ama tutunmasida bi umut bence benim hic tutunmadi bile 4 yıllık evliyim daha hic hamile kalamadim o yuzden bazen umudum kalmıyor
Evet canim aciklanamayan enfertilite diyolar sacma sapan bişey hani sununuz var deseler ona göre bi tedavi bisey yapacaz ama böyle oluncada duadan baska bişey gelmiyor elimdenTam olarak sorun ne ? sebepsiz mi
Senin ilk denemendi diye hatırlıyorum.Evet canim aciklanamayan enfertilite diyolar sacma sapan bişey hani sununuz var deseler ona göre bi tedavi bisey yapacaz ama böyle oluncada duadan baska bişey gelmiyor elimden
Aynen ilk denememdi canım 4 tane daha dondurulmusun var işte simdi onlar umudum oldu insallah onlardan biri mucizem olur benimSenin ilk denemendi diye hatırlıyorum.
Sıkma canını olabilir.
Tekrar denersin yaşında genç buda çok avantaj.
Merhabalaaar, iyi olmaya çalışıyoruz bizler.K Kelebek 65 @Tuna umuttikitak @SEBAHAT_20 @Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
E Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
Neden acaba bu ara kanamalar.melekomelek benim Eylül'de ekimdede transfer olmayacak gibi.
Sebebsiz ara kanamam oluyor ve prolaktin sorunum var doktora gidicem bunun için emar filan çekilirse uzun surucem gibi
Hayırlısı nasip bı duzelemedim
Çok geçmiş olsun.Merhabalaaar, iyi olmaya çalışıyoruz bizler.
İki tane kesemiz göründü fakat ben ağır bir kanama geçirdim sebepsiz, düşük tehlikem varmış. Dinleniyorum o yüzden buralarda olamadım .sizler nasılsınıızz
Aminn çok teşekkür ederim:)Çok geçmiş olsun.
Dinlen canım temkinli olmakta fayda var.
İkiz demekki maşallah
Allah sana bağışlasın.
Anladım canım benim bende özelde verecegimde devletteki veriyorsjn diye merak ettim sağolÖzel hastaneye gidiyorum canim beta hcg testi yaptircam dedim 90 TL verdim bir kaç saat içinde de çikti sonuç
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de şifa versinMerhabalaaar, iyi olmaya çalışıyoruz bizler.
İki tane kesemiz göründü fakat ben ağır bir kanama geçirdim sebepsiz, düşük tehlikem varmış. Dinleniyorum o yüzden buralarda olamadım .sizler nasılsınıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?