- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.241
Kuzum yorumuna bakıyordum da bunu gördüm sen progestani kalçadan mi vuruluyorsun yoksa puruluton depotmu vurulduğunMerhabamelekomelek progestan iğnesi ile artık ne yapacağımı bilemiyorum, ben de transferden 5 önce başladım, günde 1 tane oluyorum
Artık iki yanımda çok ödemlendi ve ağrıyor.
Dün akşamki iğnede hemşire bir tane yapmaya çalıştı ve malesef ilaç gitmediği için diğer tarafıma da yaptı fakat ben dayanamayıp baygınlık geçirmişim.
Eve geldiğimde ise önce ateş basması ardından da sıtmalanma yaşadım.
Şişlikler için akla gelebilecek her yöntemi denedim.
Yine buz ve alkollü pamuk ile geziyorum:)
Bence kalcadandir çünkü ben geçen sefer kalçadan yapıyordum ve bildiğin silikonlu kalça gibi olmuştu 1 ay uyuyamadım neler çektim Allah biliyor şu an göbekten olanını yapıyorum bunu devlet karşılamıyor kutusu 320 gibi birşey ama napayım bu da hafif göbekte ağrı yapiyir ama diğerinin yanında sinek ısırığıKuzum yorumuna bakıyordum da bunu gördüm sen progestani kalçadan mi vuruluyorsun yoksa puruluton depotmu vurulduğun
Bizim transferlerimiz aynı gündü. Ben bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı moralim bozulduKızlar 3.gun embriyosu yarın 9.gun sabahtan erken gebelik testi yapsam çıkar mı dersiniz
Hiç belli olmaz çıkan da var çıkmayan da ama idrar da belki daha zor olur çıkması tabi 7.gun çıkan da var grupta bence bekle :))Kızlar 3.gun embriyosu yarın 9.gun sabahtan erken gebelik testi yapsam çıkar mı dersiniz
Erken olabilir canim bende emin olamıyorum o yüzden risk almak istemiyorumBizim transferlerimiz aynı gündü. Ben bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu
10.gun yapsam peki çıkar mı dersiniz. Aslında yapmak istemiyorum kanda varsa yoksa cikcak zaten. Ama sonucu hastanede öğrenince ağır geliyorHiç belli olmaz çıkan da var çıkmayan da ama idrar da belki daha zor olur çıkması tabi 7.gun çıkan da var grupta bence bekle :))
1 saat sonra kan vercem ak koyun kara koyun çıkar ortayaErken olabilir canim bende emin olamıyorum o yüzden risk almak istemiyorum
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz hayırla sağlıkla1 saat sonra kan vercem ak koyun kara koyun çıkar ortayahaber vereceğim
Kizlar yarın sabah Allah izin verirse kan testi vericem inşallahKendini ne zaman hazır hissedersen canım :)
10 transfer embriyo glue serum çizik atma ek fiyat canım 20ye kapatırız diye düşünüyorum ilaçlar hariç zaten stok yapmıştım ilaçları en son o yormaz çok diye düşündüm.biz kredi vs çekmiyoruz gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sabırsızlıkla bekliyorum1 saat sonra kan vercem ak koyun kara koyun çıkar ortayahaber vereceğim
Butun transferlerimde 3.gun embiriyosudu benimde doktor 10.gunden sonra kana karisir demisti idrarda sen bilirsin canim ama bir gun daha bekle derim. Ama yinede bak istersenKızlar 3.gun embriyosu yarın 9.gun sabahtan erken gebelik testi yapsam çıkar mı dersiniz
Bende öyle düşünüyorum evde yapıp sonucu bilip gitmek daha iyi geliyor10.gun yapsam peki çıkar mı dersiniz. Aslında yapmak istemiyorum kanda varsa yoksa cikcak zaten. Ama sonucu hastanede öğrenince ağır geliyor
Canim cok gecmis olsun. Insallah kasimda hersey guzel olur senin icin.bende kasimda tedavim .insallah hayirli sonuclarla doneriz hepimizHisteroskopimi oldum, yüzüme bir doz realite çarptım geldim hanımlar.
İki kimyasaldan sonra histeroskopide bir şey çıkar, onu halledince de bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz diye düşünmüştüm. Ama belli ki yanlış düşünmüşüm. Rahim tertemiz çıktı, hiçbir şey yok. O yüzden tahmin ediyorum ki embriyoların genetiğinden kaynaklıydı kimyasallar. Bir dahaki transferim Kasım’da olacak gibi görünüyor.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz1 saat sonra kan vercem ak koyun kara koyun çıkar ortayahaber vereceğim
Ben 3. Gün bile avm ye alısverişe gitmiştmKızlar ben ara ara yürüyorum sizde yürüyüş yapan var mı hata mı yapıyorum acaba çok kısa mesafe yavaş yavaş yürüyorum siz heo uzanıyor musunuz yoksa :)
Hayırlısı olsun canım bu defa transfer olacaklarin sagliklidirlar ve sana sımsıkı sarılırlar inşallahHisteroskopimi oldum, yüzüme bir doz realite çarptım geldim hanımlar.
İki kimyasaldan sonra histeroskopide bir şey çıkar, onu halledince de bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz diye düşünmüştüm. Ama belli ki yanlış düşünmüşüm. Rahim tertemiz çıktı, hiçbir şey yok. O yüzden tahmin ediyorum ki embriyoların genetiğinden kaynaklıydı kimyasallar. Bir dahaki transferim Kasım’da olacak gibi görünüyor.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin insallah canimKizlar yarın sabah Allah izin verirse kan testi vericem inşallaholumlu sonuç alırız Ama benim hala ne bir leke ne de bir kanamam var normal dimi çok endişeleniyorum o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?