2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben 3. Gün bile avm ye alısverişe gitmiştm
Ya bende 3.gun 6 saat yol geldim bugün 5.gunum kasıklarım alev gibi ve bacaklarım çekiliyor karnımda da ağrı var yürüyüş yapayım dedim belki açılır diye bi yandan da tedirgin oluyorum ev işi yapmiuorum annem geldi yanıma ama ara ara akşamları biraz yürüyorum :)

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin insallah canim lekelenmemen güzel bence bosver olmaması daha iyi
İnsalalh canım okudum buradanda herkesin kanaması yada lekelenme durumu olmuş ama benim hiç olmadı transfer olduğumdan beri bende korktum acaba tutunmama olabilir mi diye bugünde öle ağrım falan olmayınca inşallah iyidir.

Kızlar ben ara ara yürüyorum sizde yürüyüş yapan var mı hata mı yapıyorum acaba çok kısa mesafe yavaş yavaş yürüyorum siz heo uzanıyor musunuz yoksa :)
Vala ben hep yattım 15 gün boyunca sadece evde yürüyüş yaptım yavaş yavaş onun dışında 1 kere çıktım oda sağlık ocağına biraz yürüdüm o kadar hep dinlendim ne olur ne olmaz diye belli olsun öyle cikicam

Bende annemde kalıyorum pek cikartmiyolar dışarı korkuyolar
Olması çok korkutucu olmasın inşallah

Canim cok gecmis olsun. Insallah kasimda hersey guzel olur senin icin.bende kasimda tedavim .insallah hayirli sonuclarla doneriz hepimiz
Sağ olun, umarım öyle olur hepimiz için
Hayırlısı olsun canım bu defa transfer olacaklarin sagliklidirlar ve sana sımsıkı sarılırlar inşallah
Amin, inşallah
Ama ne bileyim, sağlıklı olmama ihtimalleri bugün tokat gibi çarptı yüzüme. Daha önce hiç öyle bir ihtimali düşünmemiştim.

Doktorum bana da yat dinlen dedi hep
Dinlen canım tavsiyeleri dinle bence demekki gerçekten sıkıntı oluyor.Bana sağlık ocağındaki doktor kızdı senin ne işin var yatman lazım niye geldin diye o yüzden bence gününe kadar yat dinlen ama arada evin içinde dolaş iyi olur yada otur illa uzanmak zorunda değilsin ama ben ara ara uzandım oturdum dolaştım yoksa belim çok ağrıyor

Reactions: Dei
Ben geçen 3 transferim de hep öyle yaptım negatif oldu bu defa da böyle deniyorum

Sağ olun, umarım öyle olur hepimiz için

Amin, inşallah
Ama ne bileyim, sağlıklı olmama ihtimalleri bugün tokat gibi çarptı yüzüme. Daha önce hiç öyle bir ihtimali düşünmemiştim.
Canim geldi gecti rabbim guc kuvvet versin. Sen düşünme artik insallah bunlar saglikli olacak rabbim büyüktür.

Bence kendini yormadıkca birşey olmaz :)

Kızlar ben ara ara yürüyorum sizde yürüyüş yapan var mı hata mı yapıyorum acaba çok kısa mesafe yavaş yavaş yürüyorum siz heo uzanıyor musunuz yoksa :)
Canım bu benim 3.denemem. bu defa üçüncü günden sonra yemekte yaptım dışarıda çıktım normal hayata döndüm hafif işler yaptım kendimi yormadan. Bakalım sonucu merak ediyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…