- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.281
İnsAllah canımBence kendini yormadıkca birşey olmaz :)
6 Eylül canımda muhtemelen 10.gun idrar testi yapacak gibiyim. Ahh hepimizin tutsun hayırla sağlıkla inşallahYaa insAllah tutacak bu defa hadi bakalım test günün ne zaman
Normal tabiki canım herkeste olacak diye bir şey yokKizlar yarın sabah Allah izin verirse kan testi vericem inşallaholumlu sonuç alırız Ama benim hala ne bir leke ne de bir kanamam var normal dimi çok endişeleniyorum o konuda
Ben tekrar değilde ekimde transferim olacak eylül ortasında adetimi bekliyorumKızlar bende hastaneden gekdimt şimdi şükür kistim falan yok bu ay dinlendirme yapalim bir sonraki adetinde tekrar deneyelim dediler insallah bu defa olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünvarmi icinizde ekim ayinda tekrar denicek olan
Ya benim de 10 Eylül bende 9 Eylül de filan idrar testi yaparım6 Eylül canımda muhtemelen 10.gun idrar testi yapacak gibiyim. Ahh hepimizin tutsun hayırla sağlıkla inşallah
Amiiiiiinnnnn insallahhhhİnşallah
Yaşayıp görmekten başka çaresi yok. Güzel şeyler olsun hepimiz için
Sizin kaçıncı gün embriyosu ne zaman transfer oldunuzYa benim de 10 Eylül bende 9 Eylül de filan idrar testi yaparım
Amin canımNormal tabiki canım herkeste olacak diye bir şey yokDualarımız seninle Allah yardımcın olsun canım
Normal olmasına çok sevindimNormal tabiki canım herkeste olacak diye bir şey yokDualarımız seninle Allah yardımcın olsun canım
Canım benim 3.gun embriyosu pazartesi transfer oldumSizin kaçıncı gün embriyosu ne zaman transfer oldunuz
Ben de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzelKuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi
İnşallah çok güzel haberler alırızCanım benim 3.gun embriyosu pazartesi transfer oldum
Hayırlı olsun canımBen de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzelbeni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur
İnşallah canım benim, Allah razı olsunHayırlı olsun canım
Güzel haberini de alırız inşallah.
Amiiiiinnnnn6 Eylül canımda muhtemelen 10.gun idrar testi yapacak gibiyim. Ahh hepimizin tutsun hayırla sağlıkla inşallah
Evettt yarin degerlerin artacak insallahhhhhHayırlı olsun canım
Güzel haberini de alırız inşallah.
İnşallah CanımEvettt yarin degerlerin artacak insallahhhhhdualarimiz seninle
Amiiiinnn insallahhhhİnşallah CanımAllah hepimize nasip etsin.
Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin insallahhBen de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzelbeni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?