- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.301
Herkeste olacak diye bisey yok canım olupta negatifi görende cok benim gibi seninki insallah pozitiftirİnsalalh canımokudum buradanda herkesin kanaması yada lekelenme durumu olmuş ama benim hiç olmadı transfer olduğumdan beri bende korktum acaba tutunmama olabilir mi diye bugünde öle ağrım falan olmayınca inşallah iyidir.
İnşallah canımHerkeste olacak diye bisey yok canım olupta negatifi görende cok benim gibi seninki insallah pozitiftir
Bide o var tabi canım insallah sagliklidirlar artik duadan baska yapacak biseyimiz yok canım rabbim cok fazla bekletmesin inşallahSağ olun, umarım öyle olur hepimiz için
Amin, inşallah
Ama ne bileyim, sağlıklı olmama ihtimalleri bugün tokat gibi çarptı yüzüme. Daha önce hiç öyle bir ihtimali düşünmemiştim.
Cok takma kafana hersey olacağına varir yat uyu guzelce sabahta neseyle gidip neseyle gelirsin inşallah canımİnşallah canımdulariniz için teşekkür ederim sabaha kadar nasıl gecicek bilmiyorum bir an önce öğrenmek istiyorum
Aminnn kuzumm inşallah teşekkür ederimRabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin insallahh
İnşallahBide o var tabi canım insallah sagliklidirlar artik duadan baska yapacak biseyimiz yok canım rabbim cok fazla bekletmesin inşallah
Amin inslalah canımCok takma kafana hersey olacağına varir yat uyu guzelce sabahta neseyle gidip neseyle gelirsin inşallah canım
❤❤❤❤Aminnn kuzumm inşallah teşekkür ederim
Yok canım 2 kere oldum histereskopi geçen gittim doktora rahimde birşey yokmuş sanirim stres duygusal çöküş artık herşeyimi etkiliyor iyi olacağım inşallah duzelicem elbet. Hormonal sanırım.baktirdim onlara da ama işte bilemiyoruz.ilac kullanıyorum bakalim İnşallah canım aynen düzeltmeyi beklicem birazNeden acaba bu ara kanamalar.
Histereskopi falan yaparlar belki.
Tedavini güzelce olduktan sonra yine denersin.
Önce rahimin tamamen iyileşsin tabi.
Ben de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzelbeni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur
Diğer aya sarkar mı bilmiyorumayliss kuzummm sen şimdi hemen bu ay mı deneyeceksin kalan embriyonu.
Bende de hiç bişey olmadı canım ama pozitif çok şükürİnsalalh canımokudum buradanda herkesin kanaması yada lekelenme durumu olmuş ama benim hiç olmadı transfer olduğumdan beri bende korktum acaba tutunmama olabilir mi diye bugünde öle ağrım falan olmayınca inşallah iyidir.
Kutuda kaç tane varBence kalcadandir çünkü ben geçen sefer kalçadan yapıyordum ve bildiğin silikonlu kalça gibi olmuştu 1 ay uyuyamadım neler çektim Allah biliyor şu an göbekten olanını yapıyorum bunu devlet karşılamıyor kutusu 320 gibi birşey ama napayım bu da hafif göbekte ağrı yapiyir ama diğerinin yanında sinek ısırığı
Tamam canım saolBende de hiç bişey olmadı canım ama pozitif çok şükürstres yapma
Canım hayırlısı olsun inşallah. Sıkı sıkı tutunsun minikBen de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzelbeni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur
Amin canım inşallahAmin inslalah canımdüşünmemeye çalıyorum bugün iki defa başım döndü ilaçtan diye düşündüm ama bilmiyorum az agrimda oldu kasığımda tansiyonumda olabilir zaten hep 10 a 6 çıkıyor bilemiyorum en iyisi uyumak sanırım bugünde çok uykum geldi uyudum baya İnsalalh güzel sonuç olur hayırlısı olsun hakkımızda rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm değerinizin düşmesine. Tam umutlanmaya başlamışken her şey bir anda yerle bir olabiliyor. Ama ağlayıp üzüldükten sonra da bir şekilde yine toparlanıp devam ediyoruz. Allahım size ve bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsinArkadaşlar 6.gun 13 olan değerim 8.gun 6 ya düştü. Hayatımda ilk kez umitlenmistim canım o kadar aciyo ki nasıl anlatayım bilmiyorum sizlere arkadaş tavsiyesi gününüz gelmeden lütfen test yaptırmayın. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum neden kısmet olmuyor ama olmuyor işte. Hep en kötü tup bebek yaparım yhaaa derdim o da olmayınca duvara toplamış gibi oldum
İnsani guzel bi sarsıyor canim çok haklısın bagira bagira aglamak istiyor insan illaki üzüleceksin ağlada rahatla güzelce Rabbim nasip etmiyo demek ki canım baska bi açıklaması yok bence vardir her serde bi hayır bugun uzul sabaha guzelce uyan umutların yeşerecek zamanla tekrar inanki bende dun cok kotuydum hatta bugünde iyice bi ağladım nasil rahatladim yeminle bide ben babamı 6 ay önce kaybettim oda aklima geldi bugün hem ona hem buna ağladım rahatladim suan cok iyiyim guzel gunler gelecek inşallah kurban oldugum cok aratmasin hic birimizeArkadaşlar 6.gun 13 olan değerim 8.gun 6 ya düştü. Hayatımda ilk kez umitlenmistim canım o kadar aciyo ki nasıl anlatayım bilmiyorum sizlere arkadaş tavsiyesi gününüz gelmeden lütfen test yaptırmayın. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum neden kısmet olmuyor ama olmuyor işte. Hep en kötü tup bebek yaparım yhaaa derdim o da olmayınca duvara toplamış gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?