- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.341
Ya hadi bakalım pozitif haberlerini bekliyoruz sende bı belirti filan var mı kanama yok demiştin yanlış hatırlamıyorsam dimiBu anı 15 gündür bekliyorum rabbim inşallah nasip eder
Vala aynen bende kendime inanamiyorum bu kadar nasıl dayandımWalla iyi dayandım canim benim masallah
İnsalalh canımYa hadi bakalım pozitif haberlerini bekliyoruz sende bı belirti filan var mı kanama yok demiştin yanlış hatırlamıyorsam dimi
İnşallah Canım.Ay canım beniminşallah kizlar çok dua edin nolur bugün büyük gun çevremde cogu kişi pozitif hissediyor ben daha bişey hissedemedim ve bugün çok heyecanlandım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah olur rabbim bana da nasip eder
Anladım canım hadi bakalım ins güzel haberlerini alalımİnsalalh canımevet ya kanama lekelenme yok bende ama kasık ağrısı bel ağrısı var
Ancak kese görüleceği zaman belli olur.Kızlar ilk değerim 50 ,2.si 109 çıktı , 2 embriyo yerleştirilmişti nasıl anlasilcak tek mi çift mi oldugu
İnslalah canımAnladım canım hadi bakalım ins güzel haberlerini alalım
Kan verdin mi kübracığım.İnslalah canım
İnslalah canım
Aslında yaşantımız da benziyor benim eşimde öyle.is geregi pek yan yana duramyrz ben öyle tek başıma yasyrmCiddiyim canım agzimi neye açsam başıma geldi o yüzden en iyisi hic agzimi açmayım benbide benim esim isi gereği sehir dışında çalışıyordu iki uc ay gelemedigi oluyodu o yuzden bunyem heralde iliskiyede alisamadi her gelip gitmesinde adet düzenim degisiyodu şükür kamuya girdide şimdi rahatız aslinda surda daha 9 aydir falan duzenli iliskimiz var diyebilirim
Olabilir canim bazen insanon vucududa bi duzenlik istiyo yani hayırlısı rabbim en dogru zamanda en güzelini verecektir umudunu kesme canım Allah büyüktürAslında yaşantımız da benziyor benim eşimde öyle.is geregi pek yan yana duramyrz ben öyle tek başıma yasyrmbelki o yüzden olmuyordur ne bilim
Can sağlığı olsun canım insallah tez vakitte kendiliginden gelir miniğin12 ci günüm bugünde negatiftamam daha pozitife (pazartesi) ye asla dönmez ben 7 ci günden itibaren biliyordum daha pozitif e dönmiyeceğini ben elendim kızlar sizlere allah kolaylıklar versin
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımBu anı 15 gündür bekliyorum rabbim inşallah nasip eder
Aklımdaydın soracaktım seni.12 ci günüm bugünde negatiftamam daha pozitife (pazartesi) ye asla dönmez ben 7 ci günden itibaren biliyordum daha pozitif e dönmiyeceğini ben elendim kızlar sizlere allah kolaylıklar versin
Kan verdin mi kübracığım.
Tamam canım şimdi verdim kanı ,2 saate cikicakGüzel haberlerinizi bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?