2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Her transfer sonrası ben direk göğüs şişliği arıyorum ama benim adet zamanı da göğsüm filan sismez sadece su an gogsumun ucu çok hassas kasinip açıyor pozitif olanlar sizde nasıl acaba bir aydınlatır mısınız

Aslında yaşantımız da benziyor benim eşimde öyle.is geregi pek yan yana duramyrz ben öyle tek başıma yasyrm belki o yüzden olmuyordur ne bilim

Aslında yaşantımız da benziyor benim eşimde öyle.is geregi pek yan yana duramyrz ben öyle tek başıma yasyrm belki o yüzden olmuyordur ne bilim
Olabilir canim bazen insanon vucududa bi duzenlik istiyo yani hayırlısı rabbim en dogru zamanda en güzelini verecektir umudunu kesme canım Allah büyüktür

12 ci günüm bugünde negatif tamam daha pozitife (pazartesi) ye asla dönmez ben 7 ci günden itibaren biliyordum daha pozitif e dönmiyeceğini ben elendim kızlar sizlere allah kolaylıklar versin
Can sağlığı olsun canım insallah tez vakitte kendiliginden gelir miniğin

12 ci günüm bugünde negatif tamam daha pozitife (pazartesi) ye asla dönmez ben 7 ci günden itibaren biliyordum daha pozitif e dönmiyeceğini ben elendim kızlar sizlere allah kolaylıklar versin
Aklımdaydın soracaktım seni.
Allah hepimize dayanma gücü versin.
Yine ayağa kalkacağız, tabiki böyle yarım bırakmayacağız.
Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…