- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.321
İdrar testi yaparken bilginize hemen çıkmıyor 2 dk bekleyin anca belli oluyor bn ilk 1 dk çıkmayınca ağlama krizi geçirdim sonra ciktiYa benim de 10 Eylül bende 9 Eylül de filan idrar testi yaparım
Ayyy Allah seni bildiği gibi yapsın ne. Güldüm kız gece geceBence kalcadandir çünkü ben geçen sefer kalçadan yapıyordum ve bildiğin silikonlu kalça gibi olmuştu 1 ay uyuyamadım neler çektim Allah biliyor şu an göbekten olanını yapıyorum bunu devlet karşılamıyor kutusu 320 gibi birşey ama napayım bu da hafif göbekte ağrı yapiyir ama diğerinin yanında sinek ısırığı
Nedense sen hep pozitif alacaksin gibime geliyor benim kaç gündür yazacaktım hep bişey çıktı yazamadımKizlar yarın sabah Allah izin verirse kan testi vericem inşallaholumlu sonuç alırız Ama benim hala ne bir leke ne de bir kanamam var normal dimi çok endişeleniyorum o konuda
Canım çok üzüldüm ya kısmet değilmiş demekki inşaallah rabbim en kısa zamanda kısmet ederArkadaşlar 6.gun 13 olan değerim 8.gun 6 ya düştü. Hayatımda ilk kez umitlenmistim canım o kadar aciyo ki nasıl anlatayım bilmiyorum sizlere arkadaş tavsiyesi gününüz gelmeden lütfen test yaptırmayın. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum neden kısmet olmuyor ama olmuyor işte. Hep en kötü tup bebek yaparım yhaaa derdim o da olmayınca duvara toplamış gibi oldum
İlaçlarına devam et bence belkide test sonuçlarında yanlışlık falan vardır günü nu bekle ginede kan veer dooktirunla konuş canını sıkma canım herşey olacağına varırArkadaşlar 6.gun 13 olan değerim 8.gun 6 ya düştü. Hayatımda ilk kez umitlenmistim canım o kadar aciyo ki nasıl anlatayım bilmiyorum sizlere arkadaş tavsiyesi gününüz gelmeden lütfen test yaptırmayın. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum neden kısmet olmuyor ama olmuyor işte. Hep en kötü tup bebek yaparım yhaaa derdim o da olmayınca duvara toplamış gibi oldum
Kuzum doktorumuz bize opudan bir gün sonradan itibaren saymamızı en az 12 gün olması gerektiğini söyledi ama burada farklı bilgilerde varİnsallah canimm hadi gözün aydin Allah hayirlara vesile etsin. Canim transfer gubu sayiliyor mu test gunu icin ?
Amin canım benimmm çok sağ olCanım hayırlısı olsun inşallah. Sıkı sıkı tutunsun minik
Ayyy Allah seni bildiği gibi yapsın ne. Güldüm kız gece gecebende gececen seferki denememde göbekten yaptimda eminmisin kutusunun 320 lira olduğuna. Geçen sefer çok paahali tutmuştu bizim yaa acaba kaziiklandikmi
Bugün büyük gun bende yaptırıyorum çok heyecanlıyımBen de yarın sabah test yaptiricam değerim artıyor mu diye zaman geçmiyor hic
Ay canım benimNedense sen hep pozitif alacaksin gibime geliyor benim kaç gündür yazacaktım hep bişey çıktı yazamadımbugün yazayim inşaallah pozitif olup sağlıklı bı gebelik gecirirsin canım
Canim hayırlısıyla inşallah gelsin bebişBugün büyük gun bende yaptırıyorum çok heyecanlıyım
Amin canım inşallahCanim hayırlısıyla inşallah gelsin bebiş
Bu anı 15 gündür bekliyorum rabbim inşallah nasip ederAmin canım inşallah
Walla iyi dayandım canim benim masallahBu anı 15 gündür bekliyorum rabbim inşallah nasip eder
Belirti hic arama benim hiç yoktu bı son günler belim ağrıdı o kadarKızlar merhaba, ben 31 Ağustos ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer sonrası 2. Gün göğüs hassasiyeti başladı. Dün geceye kadar göğüslerim hassastı ve bu sabah geçmiş ç. Acaba negatife mi döndü,
6 tane canım ben günde 2 tane yapıyorum yani bir kutu 3 günlük oluyor çünkü dozu 0.25Kutuda kaç tane var
Yaa kıyamam tamam canım:)İdrar testi yaparken bilginize hemen çıkmıyor 2 dk bekleyin anca belli oluyor bn ilk 1 dk çıkmayınca ağlama krizi geçirdim sonra cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?