2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ayyy Allah seni bildiği gibi yapsın ne. Güldüm kız gece gece bende gececen seferki denememde göbekten yaptimda eminmisin kutusunun 320 lira olduğuna. Geçen sefer çok paahali tutmuştu bizim yaa acaba kaziiklandikmi

Kizlar yarın sabah Allah izin verirse kan testi vericem inşallah olumlu sonuç alırız Ama benim hala ne bir leke ne de bir kanamam var normal dimi çok endişeleniyorum o konuda
Nedense sen hep pozitif alacaksin gibime geliyor benim kaç gündür yazacaktım hep bişey çıktı yazamadım bugün yazayim inşaallah pozitif olup sağlıklı bı gebelik gecirirsin canım

Canım çok üzüldüm ya kısmet değilmiş demekki inşaallah rabbim en kısa zamanda kısmet eder

İlaçlarına devam et bence belkide test sonuçlarında yanlışlık falan vardır günü nu bekle ginede kan veer dooktirunla konuş canını sıkma canım herşey olacağına varır

İnsallah canimm hadi gözün aydin Allah hayirlara vesile etsin. Canim transfer gubu sayiliyor mu test gunu icin ?
Kuzum doktorumuz bize opudan bir gün sonradan itibaren saymamızı en az 12 gün olması gerektiğini söyledi ama burada farklı bilgilerde var Benim pazartesi opum vardı ayın 12sine kan vericem haftasonuna denk geldiği için cumartesi değil pazartesi oluyor

Nedense sen hep pozitif alacaksin gibime geliyor benim kaç gündür yazacaktım hep bişey çıktı yazamadım bugün yazayim inşaallah pozitif olup sağlıklı bı gebelik gecirirsin canım
Ay canım benim inşallah kizlar çok dua edin nolur bugün büyük gun çevremde cogu kişi pozitif hissediyor ben daha bişey hissedemedim ve bugün çok heyecanlandım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah olur rabbim bana da nasip eder

Kızlar merhaba, ben 31 Ağustos ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer sonrası 2. Gün göğüs hassasiyeti başladı. Dün geceye kadar göğüslerim hassastı ve bu sabah geçmiş ç. Acaba negatife mi döndü,

Belim de ağrıyor ama yatmaktan herhalde diyorum. Gerinme isteğim oluyor ama kasılma olacak dşye de korkuyorum. Kendimi bi rahat bırakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…