- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.361
Canim şimdi kan verdim 2 saate AlicamKan verdin mi canım yoksa akşam mi vereceksin
Heycan yaptım baya hayırlısı olsun inşallah dünyanin en güzel haberini almak nasip olsunTamam canım şimdi verdim kanı ,2 saate cikicak
Amin inşallahHeycan yaptım baya hayırlısı olsun inşallah dünyanin en güzel haberini almak nasip olsun
Hayırlısı olsun canım demek daha nasip olmamış12 ci günüm bugünde negatiftamam daha pozitife (pazartesi) ye asla dönmez ben 7 ci günden itibaren biliyordum daha pozitif e dönmiyeceğini ben elendim kızlar sizlere allah kolaylıklar versin
Hayırlısı olsun canım bakalım ins güzel haberleri alalımCanim şimdi kan verdim 2 saate Alicam
Sen naptın canım ? Tekrar test verecektin ?Aklımdaydın soracaktım seni.
Allah hepimize dayanma gücü versin.
Yine ayağa kalkacağız, tabiki böyle yarım bırakmayacağız.
Allah yardımcımız olsun.
Kahverengi kısım büyüdü etrafında minik kahverengi yerler oluştu pütür lukler arttı meme ağırlığı arttı hassaslastiHer transfer sonrası ben direk göğüs şişliği arıyorum ama benim adet zamanı da göğsüm filan sismez sadece su an gogsumun ucu çok hassas kasinip açıyor pozitif olanlar sizde nasıl acaba bir aydınlatır mısınız
Benim ucu çok kaşınıyor hassas ama büyüklük şişlik yok gerçi transferin 6.gunu dahaKahverengi kısım büyüdü etrafında minik kahverengi yerler oluştu pütür lukler arttı meme ağırlığı arttı hassaslasti
Verdim bu sabahSen naptın canım ? Tekrar test verecektin ?
Canım hep 2 katı artış var mı ? Önemli olan o ..12 ci gün 8 ile pozitif görüp (5ci gün embriyosu) doğuranı gördü bu gözlerVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
En son çarşamba yapmıştım 99 çıkmıştıCanım hep 2 katı artış var mı ? Önemli olan o ..12 ci gün 8 ile pozitif görüp (5ci gün embriyosu) doğuranı gördü bu gözler
Günlükmü 2 kat artması lazım yada 2 günde birmi 2 kat ? Hiç o kısma gelemediğimden bilmiyorumEn son çarşamba yapmıştım 99 çıkmıştı
48 saatte en az %60 olması gerekiyor. Herkes 2 kat diyor ama %60 olması yeterli.Günlükmü 2 kat artması lazım yada 2 günde birmi 2 kat ? Hiç o kısma gelemediğimden bilmiyorum
Bende kuş gibiydi canım hiç hiç hiç bişi yoktuHer transfer sonrası ben direk göğüs şişliği arıyorum ama benim adet zamanı da göğsüm filan sismez sadece su an gogsumun ucu çok hassas kasinip açıyor pozitif olanlar sizde nasıl acaba bir aydınlatır mısınız
Ben salı vermiştim 115 idi. Bi de şimdi kan verdim. Bana gröe artışın 2 kat artıyor olması gerektiği gibi. Hiç içini bulandırmak İnş sağlıklı devam edecektirVerdim bu sabah
309 çıktı
Yaa hadi bakalım darısı başımıza ins kuzuBende kuş gibiydi canım hiç hiç hiç bişi yoktu
Ben salı vermiştim 115 idi. Bi de şimdi kan verdim. Bana gröe artışın 2 kat artıyor olması gerektiği gibi. Hiç içini bulandırmak İnş sağlıklı devam edecektir
Güzel haberlerle inşallahCanim şimdi kan verdim 2 saate Alicam
Hayırlısı olsun canım insallah saglikli bi sekilde buyuyodur bebişinVerdim bu sabah
309 çıktı
İnşallah CanımHayırlısı olsun canım insallah saglikli bi sekilde buyuyodur bebişin
Bence seninle bebeğin canım stres yapma artik rahatla ben senin yerinde olsam coktan bayram havasi yaratmistimİnşallah Canım
Pazartesi yine kan istediler herhalde istedikleri gibi yükselirse muayeneye çağıracaklarmış.
Yani acaba yavaş gelişip birden mi hızlanacak.Bence seninle bebeğin canım stres yapma artik rahatla ben senin yerinde olsam coktan bayram havasi yaratmistimbu saatten sonra hızlıca buyucek insallah bebisint güven ona hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?