2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum bennide etiketle

Bir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Vallahi migdem bulanıyor yazmak bile migdemi bulandırıyor sizi sessiz takip ediyorum senin için yazİyorum lütfen moralini bozma bebeğin senle iyi düşün iyi olsun maşallah artıyor değerin

Merhaba bayanlar uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı pozitif alanlarla sevindim negatif sonuç alanlarla da üzüldüm. Beni de ekleyebilir misiniz listeye. Bu listeye eklenirsem pozitif sonuç alacağım gibi bir his içime doğdu gerçi transferim Eylül'de ama bu gruba girmek içimden geldi. Ben de dua istiyorum pozitif alan arkadaşlardan. Yaşım 35 ikinci denemem olacak transfer tarihim 5 Eylül

Hoşgeldin canım.
İnşallah bu topik sana uğur getirir
Ekliyorum tabiki.

Ben bu yazıları okudukça çok umutlanmaya baş liyorum 8.gün idrar negatif ama inşallah kanda Pozitif ı alırım bende
Dün dedim ya 8. Ve 9. Günde negatifti benim.
11. Gün kanda gördüm değer 17 çıktı.
Zor bir süreç hakikaten.
Herkes muradına ersin ne olur

Allah'ın duası olsun

Dün dedim ya 8. Ve 9. Günde negatifti benim.
11. Gün kanda gördüm değer 17 çıktı.
Zor bir süreç hakikaten.
Herkes muradına ersin ne olur
Amin canım amin sinirlerim o kadar bozuk ki sürekli ağlamak istiyorum benim bugün 10.gün 3.gün embiriyosu Perşembe günü test günüm işte doktor o gün geldi yapmak istemiyorum o güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…