- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.381
Bence öyle olacak canım gec tutundu çünkü sana anca kendine geliyo ne yapsin annesiYani acaba yavaş gelişip birden mi hızlanacak.
İnşallah böyle olur.
Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum bennide etiketleAy canım beniminşallah kizlar çok dua edin nolur bugün büyük gun çevremde cogu kişi pozitif hissediyor ben daha bişey hissedemedim ve bugün çok heyecanlandım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah olur rabbim bana da nasip eder
Vallahi migdem bulanıyor yazmak bile migdemi bulandırıyor sizi sessiz takip ediyorum senin için yazİyorum lütfen moralini bozma bebeğin senle iyi düşün iyi olsun maşallah artıyor değerinBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Eh ozaman zaten 60% lık artış mevcut canım neden canını sıktın ?48 saatte en az %60 olması gerekiyor. Herkes 2 kat diyor ama %60 olması yeterli.
Hoşgeldin canım.Merhaba bayanlar uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı pozitif alanlarla sevindim negatif sonuç alanlarla da üzüldüm. Beni de ekleyebilir misiniz listeye. Bu listeye eklenirsem pozitif sonuç alacağım gibi bir his içime doğdu gerçi transferim Eylül'de ama bu gruba girmek içimden geldi. Ben de dua istiyorum pozitif alan arkadaşlardan. Yaşım 35 ikinci denemem olacak transfer tarihim 5 Eylül
Maşallah canım bence çok iyi inşallah çok daha güzel haberlerini alırızVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
Canım benimki geç tutundu sanırsam.Eh ozaman zaten 60% lık artış mevcut canım neden canını sıktın ?
Amin canım inşallahMaşallah canım bence çok iyi inşallah çok daha güzel haberlerini alırız
Ben bu yazıları okudukça çok umutlanmaya baş liyorumBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Dün dedim ya 8. Ve 9. Günde negatifti benim.Ben bu yazıları okudukça çok umutlanmaya baş liyorum8.gün idrar negatif ama inşallah kanda Pozitif ı alırım bende
İdrar testi para ve umut kaybı kan net sonuç yormuyor yipratmiyorBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Allah'ım güzel haberler inşallahTamam canım şimdi verdim kanı ,2 saate cikicak
Düşük değil bence senin geç tutunma olarak düşünsek olmaz mıVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
Hamile hikayeni kaldırmışsın bak 300 çıktı küsmesin bebişin tekrar ekleDün dedim ya 8. Ve 9. Günde negatifti benim.
11. Gün kanda gördüm değer 17 çıktı.
Zor bir süreç hakikaten.
Herkes muradına ersin ne olur
HoşbuldumHoşgeldin canım.
İnşallah bu topik sana uğur getirir
Ekliyorum tabiki.
Allah'ın duası olsunMerhaba bayanlar uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı pozitif alanlarla sevindim negatif sonuç alanlarla da üzüldüm. Beni de ekleyebilir misiniz listeye. Bu listeye eklenirsem pozitif sonuç alacağım gibi bir his içime doğdu gerçi transferim Eylül'de ama bu gruba girmek içimden geldi. Ben de dua istiyorum pozitif alan arkadaşlardan. Yaşım 35 ikinci denemem olacak transfer tarihim 5 Eylül
Amin canım amin sinirlerim o kadar bozuk ki sürekli ağlamak istiyorum benim bugün 10.gün 3.gün embiriyosu Perşembe günü test günüm işte doktor o gün geldi yapmak istemiyorum o güne kadarDün dedim ya 8. Ve 9. Günde negatifti benim.
11. Gün kanda gördüm değer 17 çıktı.
Zor bir süreç hakikaten.
Herkes muradına ersin ne olur
Muhtemelen geç tutunduğu için değerlerim düşük olabilir. Pazartesi bakalım birden atağa geçip annesini sevindirebilirDüşük değil bence senin geç tutunma olarak düşünsek olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?