2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben geriden geliyorum yaa bu fitil koyuyorum aradan yarım saat sonra afedersiniz beyaz sekilde bayaga çamaşırıma geliyor normal olarak kabul ediyorum değil mi
Bir de bugün popodan ignem var benim fobim popodan iğne oranın acimamasi için ne yapmak lazımdı okumuştum ama karıştırdım herşeyi birbirine

O fitil geri gelmesi bende de oluyor belli bir zaman sonra normalmiş sormuştum bende

Ay kizlar bu progestan fitil resmen vajina girisimi agritiyor. Artik fitili atarken bile kasıntı hissediyorum sanki rahim kasılıyor. Hiç sevmedim ne fitili ne de progestan iğneyi.

Amin canım amin sinirlerim o kadar bozuk ki sürekli ağlamak istiyorum benim bugün 10.gün 3.gün embiriyosu Perşembe günü test günüm işte doktor o gün geldi yapmak istemiyorum o güne kadar
Bekle o zaman test yapma.
Belli ki streslisin.
Bak bugün test verirken kesin değerlerim düştü diye verdim.
Hiç belirtim de yoktu bu hamileliğimde.
O yüzden belirti arama canım.

Bekle o zaman test yapma.
Belli ki streslisin.
Bak bugün test verirken kesin değerlerim düştü diye verdim.
Hiç belirtim de yoktu bu hamileliğimde.
O yüzden belirti arama canım.
Tamam canım inan özellikle senin durumunu gördükçe mutlu oluyorum inşallah kucağına almak nâsip olsun. Bana da o kadar umut oldu ki inşallah herkese umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…