- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.401
Amin inşallahMuhtemelen geç tutunduğu için değerlerim düşük olabilir. Pazartesi bakalım birden atağa geçip annesini sevindirebilir
Aynen öyleİdrar testi para ve umut kaybı kan net sonuç yormuyor yipratmiyorhaklisin
O fitil geri gelmesi bende de oluyor belli bir zaman sonra normalmiş sormuştum bendeKızlar ben geriden geliyorum yaa bu fitil koyuyorum aradan yarım saat sonra afedersiniz beyaz sekilde bayaga çamaşırıma geliyor normal olarak kabul ediyorum değil mi
Bir de bugün popodan ignem var benim fobim popodan iğne oranın acimamasi için ne yapmak lazımdı okumuştum ama karıştırdım herşeyi birbirine
Bekle o zaman test yapma.Amin canım amin sinirlerim o kadar bozuk ki sürekli ağlamak istiyorum benim bugün 10.gün 3.gün embiriyosu Perşembe günü test günüm işte doktor o gün geldi yapmak istemiyorum o güne kadar
Naptın kız merak ediyorum almadinmi daha heralde. Sevinçten buraya yazmayi unuttun.Canim şimdi kan verdim 2 saate Alicam
Atakta bebiş çok şükürMuhtemelen geç tutunduğu için değerlerim düşük olabilir. Pazartesi bakalım birden atağa geçip annesini sevindirebilir
Tamam canım inan özellikle senin durumunu gördükçe mutlu oluyorum inşallah kucağına almak nâsip olsun. Bana da o kadar umut oldu ki inşallah herkese umut olursunBekle o zaman test yapma.
Belli ki streslisin.
Bak bugün test verirken kesin değerlerim düştü diye verdim.
Hiç belirtim de yoktu bu hamileliğimde.
O yüzden belirti arama canım.
Naptın kız merak ediyorum almadinmi daha heralde. Sevinçten buraya yazmayi unuttun.
Yok canım olumsuz tutmadıNaptın kız merak ediyorum almadinmi daha heralde. Sevinçten buraya yazmayi unuttun.
Yaaaa ne diyorsun..kaç çıktı ?Yok canım olumsuz tutmadı
Allah'ım güzel haberler inşallah Kotu
Yükselişi güzel ama. Bence de inşaallah güzel ilerleyecekCanım benimki geç tutundu sanırsam.
11. Gün 17 değer ile öğrendim.
Biraz yavaştan ilerliyor inşallah normale döner.
2.2 civarı bişeyYaaaa ne diyorsun..kaç çıktı ?
Geçmiş olsun canım uzme kendini dicemde saçma olacak rabbim sabir ve dayanma gücü versinYok canım olumsuz tutmadı
Yaaaaçok üzüldüm canım yaa
Canım ya üzülme demicem yaşa üzüntünü sıkma kendini ama toparla hemen kendini çok güçlüyüz gerçekten. Allah’ın izniyle pes etmek yok2.2 civarı bişey
Amin saol canımGeçmiş olsun canım uzme kendini dicemde saçma olacak rabbim sabir ve dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?