2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah çok düşük değer bı şekilde beklemiyodum
Evet öyle oluyor da herseye nasip diye baktığın zaman Allah’ın böyle olmasını istediğini düşününce biraz daha güçleniyorsun.
Demek ki Allah senin dualarını çok beğendi kulum biraz daha dua etsin benden ayrılmasın diyor zamanı ne zaman sa en güzel şekilde yaşayacaksın

Fitilden snr 40 dk uzan snr 10 dk yürü aşırı akma olmuyor o zaman daha iyi emilim sağlıyor bana böyle kullanmamı söylediler
Progestan iğne diyorsan kaslı kalçada çok zor dağılıyor eskiden çok spor yaptigim için kaslı totom sol kalcamdaki dagilmadi üç gündür sağa yaptiriyorum
-masaj
-kolonyali pamuk
-cay bardaklarina sıcak su koydum birer parmak. kalçama zeytinyağı sürdüm bardakla masaj yaptım
-A101 de satılan küçük üç ayaklı el masaj aleti var pilli titreşimli şimdi de onla masaj yapiorum yine zeytinyağı eşliğinde en etkili dağıtan bu oldu
Dipnot: sıcak su torbası deneme akıntı yapior endişeye kapilirsin

Çok teşekkür ederim hepsini deneyecegim

2.2 civarı bişey
Vardır bir hikmet Allah büyük pes etmek yok ağla üzül ama sonra yine ayağa kalk hepimiz öyle yapıyoruz bazılarimiz daha çok emek veriyor işte onlarda hepimiziz asla yanlız değilsin bu sorunlarla boğuşan bir sürü kadın var malesef bu dönemin uğraşısı da bu. Allah bizi bununla sınıyor demek ki onu hatirlamamizi istiyor canım arkadaşım teselli edecek kelimeler yok şuan ama yanındayiz

O kadar çok üzüldüm ki ağlamak bile üzüntümü geçirmiyor zor bir dönem beklemek özellikle tam o gün geldi diyorum heyecanla bekliyorum çıkan sonuç hüsran

Çok üzüldüm Kübra.
Ben hep seni pozitif olarak hissettim.
Çok üzüldüm.
Donmuşun kalmış mıydı kıbrısta.
Bir de orada fresh yumurta kullandılar değil mi?
Negatif çok düşük değer nasıl oldu bilmiyorum doktorumla konuştum Kasım'da tekrar denicez dedi donmus emriyolarim var .Doktor rahim dar dedi buyutucez ilaçlarla o dönemde dedi taze yeni dönmüş emriyolarim var Kıbrıs'ta

Kuzum Allah ne derse o canı alanda o veren de o üzülme nolur çok zordur eminim ama keşke elimizde olsa bazı seyler
Keşke o kadar zor oldu ki ilki tuttu boş gebelik bunda hiç tutmadı ya ben anlamiyorum neden isyan etmiyorum ama bir sebep olmalı bende kucağıma almak istiyorum

İnşallah canım hep dua ediyorum hep hayırlısını diliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…