- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.421
İnşallah çok düşük değer bı şekilde beklemiyodumCanım ya üzülme demicem yaşa üzüntünü sıkma kendini ama toparla hemen kendini çok güçlüyüz gerçekten. Allah’ın izniyle pes etmek yok
K Kubra Avci Aynen canım üzülme demeek saçma olur ama kendini yıpratma bundada vardır hayırCanım ya üzülme demicem yaşa üzüntünü sıkma kendini ama toparla hemen kendini çok güçlüyüz gerçekten. Allah’ın izniyle pes etmek yok
Dondurulmuşlarin varmiydi canım başkaİnşallah çok düşük değer bı şekilde beklemiyodum
Yok çok şükür inşallah olmaz iğne ağrıları yetiyorAynen öyle
3-5 derken baya bir para tutuyor.
Sen nasılsın bu arada.
Var mı bulantilarin falan.
Evet öyle oluyor da herseye nasip diye baktığın zaman Allah’ın böyle olmasını istediğini düşününce biraz daha güçleniyorsun.İnşallah çok düşük değer bı şekilde beklemiyodum
Biraz daha atağa geçse güzel olacak.Atakta bebiş çok şükür
Üzgünüm canım bende senin gibi çok umitliydim inşallah tez vakitte kendiliğinden gebe kalırsın2.2 civarı bişey
Amin canm hepimzeOlabilir canim bazen insanon vucududa bi duzenlik istiyo yani hayırlısı rabbim en dogru zamanda en güzelini verecektir umudunu kesme canım Allah büyüktür
Çok üzüldüm Kübra.2.2 civarı bişey
Fitilden snr 40 dk uzan snr 10 dk yürü aşırı akma olmuyor o zaman daha iyi emilim sağlıyor bana böyle kullanmamı söyledilerKızlar ben geriden geliyorum yaa bu fitil koyuyorum aradan yarım saat sonra afedersiniz beyaz sekilde bayaga çamaşırıma geliyor normal olarak kabul ediyorum değil mi
Bir de bugün popodan ignem var benim fobim popodan iğne oranın acimamasi için ne yapmak lazımdı okumuştum ama karıştırdım herşeyi birbirine
Çok teşekkür ederim hepsini deneyecegimFitilden snr 40 dk uzan snr 10 dk yürü aşırı akma olmuyor o zaman daha iyi emilim sağlıyor bana böyle kullanmamı söylediler
Progestan iğne diyorsan kaslı kalçada çok zor dağılıyor eskiden çok spor yaptigim için kaslı totom sol kalcamdaki dagilmadi üç gündür sağa yaptiriyorum
-masaj
-kolonyali pamuk
-cay bardaklarina sıcak su koydum birer parmak. kalçama zeytinyağı sürdüm bardakla masaj yaptım
-A101 de satılan küçük üç ayaklı el masaj aleti var pilli titreşimli şimdi de onla masaj yapiorum yine zeytinyağı eşliğinde en etkili dağıtan bu oldu
Dipnot: sıcak su torbası deneme akıntı yapior endişeye kapilirsin
Vardır bir hikmet Allah büyük pes etmek yok ağla üzül ama sonra yine ayağa kalk hepimiz öyle yapıyoruz bazılarimiz daha çok emek veriyor işte onlarda hepimiziz asla yanlız değilsin bu sorunlarla boğuşan bir sürü kadın var malesef bu dönemin uğraşısı da bu. Allah bizi bununla sınıyor demek ki onu hatirlamamizi istiyor canım arkadaşım teselli edecek kelimeler yok şuan ama yanındayiz2.2 civarı bişey
Yaaa canim çok üzüldüm2.2 civarı bişey
Hatta direk 2.00 bende çok üzüldüm bu kadar düşük cikicagini tahmin etmiyodum.o kadar çok üzüldüm ki anlatamam çok üzgünümYaaa canim çok üzüldüm
O kadar çok üzüldüm ki ağlamak bile üzüntümü geçirmiyor zor bir dönem beklemek özellikle tam o gün geldi diyorum heyecanla bekliyorum çıkan sonuç hüsranVardır bir hikmet Allah büyük pes etmek yok ağla üzül ama sonra yine ayağa kalk hepimiz öyle yapıyoruz bazılarimiz daha çok emek veriyor işte onlarda hepimiziz asla yanlız değilsin bu sorunlarla boğuşan bir sürü kadın var malesef bu dönemin uğraşısı da bu. Allah bizi bununla sınıyor demek ki onu hatirlamamizi istiyor canım arkadaşım teselli edecek kelimeler yok şuan ama yanındayiz
Kuzum Allah ne derse o canı alanda o veren de o üzülme nolur çok zordur eminim ama keşke elimizde olsa bazı seylerHatta direk 2.00 bende çok üzüldüm bu kadar düşük cikicagini tahmin etmiyodum.o kadar çok üzüldüm ki anlatamam çok üzgünüm
Negatif çok düşük değer nasıl oldu bilmiyorum doktorumla konuştum Kasım'da tekrar denicez dedi donmus emriyolarim var .Doktor rahim dar dedi buyutucez ilaçlarla o dönemde dedi taze yeni dönmüş emriyolarim var Kıbrıs'taÇok üzüldüm Kübra.
Ben hep seni pozitif olarak hissettim.
Çok üzüldüm.
Donmuşun kalmış mıydı kıbrısta.
Bir de orada fresh yumurta kullandılar değil mi?
Keşke o kadar zor oldu ki ilki tuttu boş gebelik bunda hiç tutmadıKuzum Allah ne derse o canı alanda o veren de o üzülme nolur çok zordur eminim ama keşke elimizde olsa bazı seyler
Çok zor kendiliğimden kalmak yumurtalığım yok tek çarem yumurta nakliÜzgünüm canım bende senin gibi çok umitliydim inşallah tez vakitte kendiliğinden gebe kalırsın
İnşallah canım hep dua ediyorum hep hayırlısını diliyorum amaEvet öyle oluyor da herseye nasip diye baktığın zaman Allah’ın böyle olmasını istediğini düşününce biraz daha güçleniyorsun.
Demek ki Allah senin dualarını çok beğendi kulum biraz daha dua etsin benden ayrılmasın diyor zamanı ne zaman sa en güzel şekilde yaşayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?