- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.441
Öyle ama üzülmemek elimde değil ki
Var canım dondurulmusum Kasım'da dedi doktor tekrar deneyelim diyeDondurulmuşlarin varmiydi canım başka
Bak hiç tereddüt etme böyle olanlar var sonuçta devam ediyor hayırlı olsunVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
İnşallah CanımNegatif çok düşük değer nasıl oldu bilmiyorum doktorumla konuştum Kasım'da tekrar denicez dedi donmus emriyolarim var .Doktor rahim dar dedi buyutucez ilaçlarla o dönemde dedi taze yeni dönmüş emriyolarim var Kıbrıs'ta
Umitlenmek istemiyorum çok zor oluyor o şekildeİnşallah Canım
Canım artık pozitif düşünmek istiyorum. Acaba benimki geç tutundu yavaş mı ilerliyor. Belki birden hızlanacak. Ayyy Allahım sen yardım etBak hiç tereddüt etme böyle olanlar var sonuçta devam ediyor hayırlı olsun
Ben 2 kürtaj 3 kimyasal bı canlı doğum yaşadım hiç idrarda göremedim cizgiyiBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Ya inşallah rabbim bir yol bir çözüm bulur inşallah sende anne olursun .ozaman yumurta nakli ile tüp bebek yaptın .Çok zor kendiliğimden kalmak yumurtalığım yok tek çarem yumurta nakli
Umut olmazsa olmaz.Umitlenmek istemiyorum çok zor oluyor o şekilde
Canim kusuruma bakmazsan meraktan soruyorum sen yumurta donasyonu ile deniyosun tup bebegi degil mi nasıl oluyo o yani nasil donmus embriyon falan oluyo ozel degilse anlatabilir misin sirf merak ettiğim icin soruyorum kusuruma bakma tabi anlatmak istemezsende anlarımNegatif çok düşük değer nasıl oldu bilmiyorum doktorumla konuştum Kasım'da tekrar denicez dedi donmus emriyolarim var .Doktor rahim dar dedi buyutucez ilaçlarla o dönemde dedi taze yeni dönmüş emriyolarim var Kıbrıs'ta
Canim 3.gun embiriyolarinda gec ilerler sende icini ferah tur yavas yavas artis hizi normal gec tutunmus bebegin canimCanım artık pozitif düşünmek istiyorum. Acaba benimki geç tutundu yavaş mı ilerliyor. Belki birden hızlanacak. Ayyy Allahım sen yardım et
Üzülme demeyeceğim çünkü elinde değil. Ama emin ol bu günleri atlatacaksin ve daha güzel günler daha güzel bebiş haberleri seninle olacakYok canım olumsuz tutmadı
Senin amh kaç kübra ?Negatif çok düşük değer nasıl oldu bilmiyorum doktorumla konuştum Kasım'da tekrar denicez dedi donmus emriyolarim var .Doktor rahim dar dedi buyutucez ilaçlarla o dönemde dedi taze yeni dönmüş emriyolarim var Kıbrıs'ta
YhaaaaaaaaaVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
1 hafta içinde olursun eğer negatifse. İnşallah kanda güzel haberler alırsın idrarda çıkmayan çok insan var sonuçtaKızlar ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz ??ay ben pazartesi uçuyorum denizde adet olmak istemiyorum sinir oldum . Geciktirici asla vermezler zaten şuan vücut embriyoyu atacak . Ne yapsam
Valla şöyle rahat bir nefes alamadım.Yhaaaaaaaaaallah nazardan saklasın
Aşkım yok ben 3 cü transferim artık profesyonel oldum1 hafta içinde olursun eğer negatifse. İnşallah kanda güzel haberler alırsın idrarda çıkmayan çok insan var sonuçta
Vallah migdem kötü beni mahfetti çok kötüyüm cokHamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür midem taş gibi. Normalde hiç mideyle ilgili bir problemim olmadı bu yaşıma kadar.
Sizlerde de var mı böyle bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?