2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canim kusuruma bakmazsan meraktan soruyorum sen yumurta donasyonu ile deniyosun tup bebegi degil mi nasıl oluyo o yani nasil donmus embriyon falan oluyo ozel degilse anlatabilir misin sirf merak ettiğim icin soruyorum kusuruma bakma tabi anlatmak istemezsende anlarım

Kızlar ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz ??ay ben pazartesi uçuyorum denizde adet olmak istemiyorum sinir oldum . Geciktirici asla vermezler zaten şuan vücut embriyoyu atacak . Ne yapsam

Kızlar ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz ??ay ben pazartesi uçuyorum denizde adet olmak istemiyorum sinir oldum . Geciktirici asla vermezler zaten şuan vücut embriyoyu atacak . Ne yapsam
1 hafta içinde olursun eğer negatifse. İnşallah kanda güzel haberler alırsın idrarda çıkmayan çok insan var sonuçta

Hamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür midem taş gibi. Normalde hiç mideyle ilgili bir problemim olmadı bu yaşıma kadar.
Sizlerde de var mı böyle bişey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…