- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.461
O kadar erken yapmışsın ki ama çizgi varAğustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
testim negatif sanki çizgi var gibi ama yok gibide sizde bakarmısınız
Bence var gibi canım 7.yada8. gunu bi daha yap istersen daha kesin sonuç alırsın benimde 5 gunu cok zor gozuken bi çizgi çıkmıştı ama negatif sonuç aldim heralde catlatma ignesinin etkisiydi seninde taze transfer ise bence uc dort gun sonra tekrar yapAğustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
Bence var gibi canım 7.yada8. gunu bi daha yap istersen daha kesin sonuç alırsın benimde 5 gunu cok zor gozuken bi çizgi çıkmıştı ama negatif sonuç aldim heralde catlatma ignesinin etkisiydi seninde taze transfer ise bence uc dort gun sonra tekrar yap
Ahh canim benim hepimiz bu yollardan geçtik , çok iyi anlıyorum seni çok zor , inşallah Allah nasip edicek dualarim seninleKeşke o kadar zor oldu ki ilki tuttu boş gebelik bunda hiç tutmadıya ben anlamiyorum neden isyan etmiyorum ama bir sebep olmalı bende kucağıma almak istiyorum
Donmus transfer icin rahim kalinligi ne kadar olmali ki canımMerhaba kızlar ben de bugün Dr a gittim yine kontrole adetim bittiği halde 11 mm olmuş rahim duvarıbelki pıhtı birikmiştir dedi rahime sıvı vererek hsg gibi ultrason yaptı spiral takıldığı zamanki gibi mahvoldum ağla ağla masada dr da gerildi katater ilerlemiyor dar olduğu için bu şekilde transfer de olamazsın anestezi ile yapılacak dedi adet söktürücü verdi tekrar zoladex 7 eylülde aaağğhhh şeyin mi var derdin var adet olunca haber verin dedi böyle işte
O zaman olabilir canım bence bi kac gun sonra tekrar yap insallah das gibi cikar ikinci çizginDondurulmuş embriyoydu
Ya illaki negatif olarak anlarsın ama neden bir mucize olmasın nasip buAşkım yok ben 3 cü transferim artık profesyonel oldumtutmadı biliyorumda ay çok kritik ya ..
Bir pembelik var ama çizgiyi göremiyorum canım koyulaşsın inşallahAğustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
Kuzumm senin bebişin sana tutunmuş bence keyfini çıkar şu an dünyanın en mutlu annesi olman lazım nolur üzme, stres yapma kendineBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Çok üzüldüm Kübraaa2.2 civarı bişey
Evet benim de silikleşti diye üzülmüştüm sizin gibi olmuştuBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Çok üzüldüm Kübraaa
Allah razı olsun canım inşallahAg
Ahh canim benim hepimiz bu yollardan geçtik , çok iyi anlıyorum seni çok zor , inşallah Allah nasip edicek dualarim seninle
Vala bilmiyorum ki canım ben özelde test yaptırdım sonuç 2.00 olarak çıkmışSenin amh kaç kübra ?
İnşallah canım benim ağlamaktan zaten helak oldumÜzülme demeyeceğim çünkü elinde değil. Ama emin ol bu günleri atlatacaksin ve daha güzel günler daha güzel bebiş haberleri seninle olacak
İnşallah canım benim ağlamaktan zaten helak oldumÜzülme demeyeceğim çünkü elinde değil. Ama emin ol bu günleri atlatacaksin ve daha güzel günler daha güzel bebiş haberleri seninle olacak
Umarım canım ama umudum yok hep negatif oluyor bu ikinci denemem diYa inşallah rabbim bir yol bir çözüm bulur inşallah sende anne olursun .ozaman yumurta nakli ile tüp bebek yaptın .
Yok canim sorun değil yumurta nakli oldum ama benim fazladan taze emriyom oldu bu yüzden bizde dondurduk boşa gitmesin diye belki tutmaz diye şimdi doktor tekrar kasim ayında tekrar çağırdı diğerlerini transfer etmek için bu tutmadı bir tane koymuştu rahim dar diye şimdi ilaçla biraz daha büyütucek taransfer zamanına kadar bu sefer 2 emriyo transferi istiyecegimCanim kusuruma bakmazsan meraktan soruyorum sen yumurta donasyonu ile deniyosun tup bebegi degil mi nasıl oluyo o yani nasil donmus embriyon falan oluyo ozel degilse anlatabilir misin sirf merak ettiğim icin soruyorum kusuruma bakma tabi anlatmak istemezsende anlarım
Yumurta Donasyonu da aynı tup bebek tedavisi gibi zatenYok canim sorun değil yumurta nakli oldum ama benim fazladan taze emriyom oldu bu yüzden bizde dondurduk boşa gitmesin diye belki tutmaz diye şimdi doktor tekrar kasim ayında tekrar çağırdı diğerlerini transfer etmek için bu tutmadı bir tane koymuştu rahim dar diye şimdi ilaçla biraz daha büyütucek taransfer zamanına kadar bu sefer 2 emriyo transferi istiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?