2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ağustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
testim negatif sanki çizgi var gibi ama yok gibide sizde bakarmısınız
Bence var gibi canım 7.yada8. gunu bi daha yap istersen daha kesin sonuç alırsın benimde 5 gunu cok zor gozuken bi çizgi çıkmıştı ama negatif sonuç aldim heralde catlatma ignesinin etkisiydi seninde taze transfer ise bence uc dort gun sonra tekrar yap

Merhaba kızlar ben de bugün Dr a gittim yine kontrole adetim bittiği halde 11 mm olmuş rahim duvarı belki pıhtı birikmiştir dedi rahime sıvı vererek hsg gibi ultrason yaptı spiral takıldığı zamanki gibi mahvoldum ağla ağla masada dr da gerildi katater ilerlemiyor dar olduğu için bu şekilde transfer de olamazsın anestezi ile yapılacak dedi adet söktürücü verdi tekrar zoladex 7 eylülde aaağğhhh şeyin mi var derdin var adet olunca haber verin dedi böyle işte

Donmus transfer icin rahim kalinligi ne kadar olmali ki canım

Bir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Kuzumm senin bebişin sana tutunmuş bence keyfini çıkar şu an dünyanın en mutlu annesi olman lazım nolur üzme, stres yapma kendine dualarımız seninle akışına bırak kendini, tadını çıkar lütfen bu anı yaşamak için bekleyen bizleri düşün

Üzülme demeyeceğim çünkü elinde değil. Ama emin ol bu günleri atlatacaksin ve daha güzel günler daha güzel bebiş haberleri seninle olacak
İnşallah canım benim ağlamaktan zaten helak oldum
Ya inşallah rabbim bir yol bir çözüm bulur inşallah sende anne olursun .ozaman yumurta nakli ile tüp bebek yaptın .
Umarım canım ama umudum yok hep negatif oluyor bu ikinci denemem di

Yok canim sorun değil yumurta nakli oldum ama benim fazladan taze emriyom oldu bu yüzden bizde dondurduk boşa gitmesin diye belki tutmaz diye şimdi doktor tekrar kasim ayında tekrar çağırdı diğerlerini transfer etmek için bu tutmadı bir tane koymuştu rahim dar diye şimdi ilaçla biraz daha büyütucek taransfer zamanına kadar bu sefer 2 emriyo transferi istiyecegim

Yumurta Donasyonu da aynı tup bebek tedavisi gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…