2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım benim Allah kalbine göre versin inşallah sende o zamana kadar dikkat et kendine moralini yüksek tut inşallah Kasım ayında tutar hemde ikizin olur ,

Senin çok kasılmaların oluyorsa en iyisi anestezi ile transfer olman. Hayırlı olsun canım.

Allah sesini duysun canımmmmm

Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlündekini yaşamayı nasip etsin

Canım amh yumurta sayısını ölçen hormon merak ettim .. belki amh bi şekilde doğru tedaviyle yükselir ..
Yok canım onu olcmediler zaten direk kan testi hamilelik testi yaptılar zaten amh hiç bakılmadi zaten sonuç belli bu saatten sonra da yükselmez sanmam baksana sonuca

Eklentiler

• IMG20220903161339.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 65
Hamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür midem taş gibi. Normalde hiç mideyle ilgili bir problemim olmadı bu yaşıma kadar.
Sizlerde de var mı böyle bişey ?
Resmen nefes alamıyorum mide şişkinliğinden soda icmeye başladım biraz o rahatlatti ne yesem dokunuyor ne yesem sisiriyor hic bisey yemek istemiyorum

Ben gecen adetliyken gittigimde 6mm dedilerdi bir ay dinlendirme yapalım dediler ben bide taze trasfer olurken endometrium 8 dediler sizce bu uygunmuydu transfere çünkü oncesinde doktor sanki ince dedi sonra 8 dedi transferi yaptı bu endometrium dedikleri kalınlık değil mi

Kızlar merhaba, transfer bekleyişinde topiği takip edenlerdenim. Rabbim pozitif alan arkadaşlarıma bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Negatif sonuç alan herkesi de çok iyi anlıyorum ve hepimiz için dua ediyorum, güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah ve bu süreçte rabbim hem sabır hem de maddi manevi güç versin.

Ben de normalde bu ay 2. transferimi olacaktım (ilki geçen yıldı negatif sonuçlandı) ancak doktorum histereskopi yapmak istedi, şansını artırırız dedi, işlem esnasında gebelik aşısı yapılacak. Ancak anlamadığım internette gebelik aşısı transfer günü veya önceki günler yapılır gibi okudum. Ben ise gebelik aşısından sonra adet olacağım öyle başlayacağız transfer sürecine.

Benimki gibi bir protokol uygulanan oldu mu? 9 yıllık evliyim, hiç hamile kalmadım, yakın zamanda hidrosalpinks nedeniyle tüplerim alındı, tek çarem tüp bebek, artık herşeye umut bağlıyorum, bir yandan da hayal kırıklığına uğrama korkusuyla fazla beklentiye girmek de istemiyorum..

Transfer sırasında 7-7.5 ve üstü isteniliyor altına zaten yapmıyorlar bildiğim benimki yapmıyor en azından onu biliyorum.işte benim adetliyken 9 çıktı bugün 11 çıktı e2 ve progesteron da normal dedi yan etki diye düşünüyor inşallah şimdi adet olunca düşer ilk defa başıma geldi evet evet endometrium

İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ya da yavrularınızı hamilelik aşısı dediği neupogen mi benim bildiğim o dondurulmuş embriyoda estrofem kullandıktan sonra istenilen kalınlığa geldiğinde progesterona başlanılan gün yapılıyor yani transfere 3-5 gün kala belki başka prosedürler de vardır mesela ben lucrin/zoladex (yumurta baskılayici) iğneleri hep adetin 21 günü yaptım ama bugün gittiğim kontrolde 12. gün yapmam istendi belki prosedürünüz değişmiştir ya da gebelik aşısı dediği yumurta baskılayıcı iğne mi gebelik aşısı rahim içine baskılayici iğne göbekten yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…