- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.481
Kuzumm senin bebişin sana tutunmuş bence keyfini çıkar şu an dünyanın en mutlu annesi olman lazım nolur üzme, stres yapma kendinedualarımız seninle akışına bırak kendini, tadını çıkar lütfen bu anı yaşamak için bekleyen bizleri düşün
Canım benim Allah kalbine göre versin inşallahYok canim sorun değil yumurta nakli oldum ama benim fazladan taze emriyom oldu bu yüzden bizde dondurduk boşa gitmesin diye belki tutmaz diye şimdi doktor tekrar kasim ayında tekrar çağırdı diğerlerini transfer etmek için bu tutmadı bir tane koymuştu rahim dar diye şimdi ilaçla biraz daha büyütucek taransfer zamanına kadar bu sefer 2 emriyo transferi istiyecegim
İnslalah canımCanım benim Allah kalbine göre versin inşallahsende o zamana kadar dikkat et kendine moralini yüksek tut inşallah Kasım ayında tutar hemde ikizin olur ,
Senin çok kasılmaların oluyorsa en iyisi anestezi ile transfer olman. Hayırlı olsun canım.Merhaba kızlar ben de bugün Dr a gittim yine kontrole adetim bittiği halde 11 mm olmuş rahim duvarıbelki pıhtı birikmiştir dedi rahime sıvı vererek hsg gibi ultrason yaptı spiral takıldığı zamanki gibi mahvoldum ağla ağla masada dr da gerildi katater ilerlemiyor dar olduğu için bu şekilde transfer de olamazsın anestezi ile yapılacak dedi adet söktürücü verdi tekrar zoladex 7 eylülde aaağğhhh şeyin mi var derdin var adet olunca haber verin dedi böyle işte
Allah sesini duysun canımmmmmKuzumm senin bebişin sana tutunmuş bence keyfini çıkar şu an dünyanın en mutlu annesi olman lazım nolur üzme, stres yapma kendinedualarımız seninle akışına bırak kendini, tadını çıkar lütfen bu anı yaşamak için bekleyen bizleri düşün
Baksana değereCanım benim Allah kalbine göre versin inşallahsende o zamana kadar dikkat et kendine moralini yüksek tut inşallah Kasım ayında tutar hemde ikizin olur ,
Çizgi var canım hayırlı olsunAğustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
testim negatif sanki çizgi var gibi ama yok gibide sizde bakarmısınız
Tabi öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun ama duam sana inşallah ikizin olurİnslalah canımsağlıklı olsun nasip olsun da bitane de yeter rabbim 1 tane nasip etse başka ne isterim
Aminnn canımTabi öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun ama duam sana inşallah ikizin olur
Canım amh yumurta sayısını ölçen hormon merak ettim .. belki amh bi şekilde doğru tedaviyle yükselir ..Vala bilmiyorum ki canım ben özelde test yaptırdım sonuç 2.00 olarak çıkmış
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlündekini yaşamayı nasip etsinYok canim sorun değil yumurta nakli oldum ama benim fazladan taze emriyom oldu bu yüzden bizde dondurduk boşa gitmesin diye belki tutmaz diye şimdi doktor tekrar kasim ayında tekrar çağırdı diğerlerini transfer etmek için bu tutmadı bir tane koymuştu rahim dar diye şimdi ilaçla biraz daha büyütucek taransfer zamanına kadar bu sefer 2 emriyo transferi istiyecegim
Yok canım onu olcmediler zaten direk kan testi hamilelik testi yaptılar zaten amh hiç bakılmadi zaten sonuç belli bu saatten sonra da yükselmez sanmam baksana sonucaCanım amh yumurta sayısını ölçen hormon merak ettim .. belki amh bi şekilde doğru tedaviyle yükselir ..
Amin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlündekini yaşamayı nasip etsin
Aminn canımTabi öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun ama duam sana inşallah ikizin olur
İlaçlara başlamadan önce adet bitimi 5-5.5 mm normal transfere kadar 20 mm ye çıkan da oluyor dedi ama benim adetim yeni bittiği için ne bu kalınlık olduk bazen lucrin yan etki yapabiliyor çok nadir dedi o da beni buldu.Donmus transfer icin rahim kalinligi ne kadar olmali ki canım
Sağol canım kanal çok dar dedi canım yanıyor yoksa salıyorum kendimi yanınca kasıyorum istemsiz hayırlısı artık ne yapayım ağlaya zırlaya geçecek bir şekildeSenin çok kasılmaların oluyorsa en iyisi anestezi ile transfer olman. Hayırlı olsun canım.
Resmen nefes alamıyorum mide şişkinliğinden soda icmeye başladım biraz o rahatlatti ne yesem dokunuyor ne yesem sisiriyor hic bisey yemek istemiyorumHamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür midem taş gibi. Normalde hiç mideyle ilgili bir problemim olmadı bu yaşıma kadar.
Sizlerde de var mı böyle bişey ?
Ben gecen adetliyken gittigimde 6mm dedilerdi bir ay dinlendirme yapalım dediler ben bide taze trasfer olurken endometrium 8 dediler sizce bu uygunmuydu transfere çünkü oncesinde doktor sanki ince dedi sonra 8 dedi transferi yaptı bu endometrium dedikleri kalınlık değil miİlaçlara başlamadan önce adet bitimi 5-5.5 mm normal transfere kadar 20 mm ye çıkan da oluyor dedi ama benim adetim yeni bittiği için ne bu kalınlık olduk bazen lucrin yan etki yapabiliyor çok nadir dedi o da beni buldu.
Transfer sırasında 7-7.5 ve üstü isteniliyor altına zaten yapmıyorlar bildiğim benimki yapmıyor en azından onu biliyorum.işte benim adetliyken 9 çıktı bugün 11 çıktı e2 ve progesteron da normal dedi yan etki diye düşünüyor inşallah şimdi adet olunca düşer ilk defa başıma geldi evet evet endometriumBen gecen adetliyken gittigimde 6mm dedilerdi bir ay dinlendirme yapalım dediler ben bide taze trasfer olurken endometrium 8 dediler sizce bu uygunmuydu transfere çünkü oncesinde doktor sanki ince dedi sonra 8 dedi transferi yaptı bu endometrium dedikleri kalınlık değil mi
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ya da yavrularınızıKızlar merhaba, transfer bekleyişinde topiği takip edenlerdenim. Rabbim pozitif alan arkadaşlarıma bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Negatif sonuç alan herkesi de çok iyi anlıyorum ve hepimiz için dua ediyorum, güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah ve bu süreçte rabbim hem sabır hem de maddi manevi güç versin.
Ben de normalde bu ay 2. transferimi olacaktım (ilki geçen yıldı negatif sonuçlandı) ancak doktorum histereskopi yapmak istedi, şansını artırırız dedi, işlem esnasında gebelik aşısı yapılacak. Ancak anlamadığım internette gebelik aşısı transfer günü veya önceki günler yapılır gibi okudum. Ben ise gebelik aşısından sonra adet olacağım öyle başlayacağız transfer sürecine.
Benimki gibi bir protokol uygulanan oldu mu? 9 yıllık evliyim, hiç hamile kalmadım, yakın zamanda hidrosalpinks nedeniyle tüplerim alındı, tek çarem tüp bebek, artık herşeye umut bağlıyorum, bir yandan da hayal kırıklığına uğrama korkusuyla fazla beklentiye girmek de istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?