- 11 Şubat 2014
- 207
- 104
- 303
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.501
Benim negatif oldu canım malesef perşembe günü hiderskopi oldum çizik atıldı balon yerleştirdi cumartesi kontrole gidicem bakalım nasip@Kelebek 65 @Tuna umut @tikitakSEBAHAT_20 A Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
@Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
Anladim canım benimki normalmis o zaman simdi seninki fazla mi kalınlaşmış oluyoTransfer sırasında 7-7.5 ve üstü isteniliyor altına zaten yapmıyorlar bildiğim benimki yapmıyor en azından onu biliyorum.işte benim adetliyken 9 çıktı bugün 11 çıktı e2 ve progesteron da normal dedi yan etki diye düşünüyor inşallah şimdi adet olunca düşer ilk defa başıma geldi evet evet endometrium
Amin inşallah siz de. Rahim içine belli noktalara enjeksiyon olacakmış kendi kanım alınıp işlendikten sonra. Prp gibi sanki tam anlamadım. İçeriye bakılırken onun yapılmasını da kabul ettim.İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ya da yavrularınızıhamilelik aşısı dediği neupogen mi benim bildiğim o dondurulmuş embriyoda estrofem kullandıktan sonra istenilen kalınlığa geldiğinde progesterona başlanılan gün yapılıyor yani transfere 3-5 gün kala belki başka prosedürler de vardır mesela ben lucrin/zoladex (yumurta baskılayici) iğneleri hep adetin 21 günü yaptım ama bugün gittiğim kontrolde 12. gün yapmam istendi belki prosedürünüz değişmiştir ya da gebelik aşısı dediği yumurta baskılayıcı iğne mi gebelik aşısı rahim içine baskılayici iğne göbekten yapılıyor
Evet adette dökülmesi gereken yani incelmesi gereken rahim duvarı az dökülmüş kalın kaldı ilaçlara başlamak içinAnladim canım benimki normalmis o zaman simdi seninki fazla mi kalınlaşmış oluyo
Doktora güvendikten sonra ne işlem yapıyorsa yapsın moduna geldim benAmin inşallah siz de. Rahim içine belli noktalara enjeksiyon olacakmış kendi kanım alınıp işlendikten sonra. Prp gibi sanki tam anlamadım. İçeriye bakılırken onun yapılmasını da kabul ettim.
Lucrini de hep okuyorum ama hiç önerilmedi bana. Benim her ay yumurtalarım kistleşiyor, doktorum da bunu biliyor, ne yapmak lazım bilmiyorum.
Anladim canım hadi bakalim bu sefer insallah istenilen duzene gelir rahminde bebisin sımsıkı tutunur sanaEvet adette dökülmesi gereken yani incelmesi gereken rahim duvarı az dökülmüş kalın kaldı ilaçlara başlamak için
3.gun embriyorusunu çoğu doktor yapmıyor neden 5 güne gitmedilerAynen benimde dondurulmuş.
Haziran ayında 3 tane dondurduk.
Bu ay da 3 tane dondurduk.
Benim yaştan dolayı 3. gün embriyosu.
Senin 5. gün mü ?
Bende de 5. Gün embriyosu tutmuyor.3.gun embriyorusunu çoğu doktor yapmıyor neden 5 güne gitmediler
Amin inşallahDoktora güvendikten sonra ne işlem yapıyorsa yapsın moduna geldim benşifa olsun ilaçlarınız
Deme öylee hep bi umut vardır canım benim şimdi üzgünsün diye öyle düşünüyorsunBende canım o kadar üzüldüm ki hiç umutta yok
Kendime gelmeye çalışıyorum ailemin yanına geldim tatilin son günlerini ailemin yanında geçireyim dedim pazartesi görev başı doktorum 3/4 ay ara ver dedi psikolojini düzelt bebek düşünme kafanı boşalt dedi de sanki zamanım varmış gibi yaş oldu 44@Kelebek 65 @Tuna umut @tikitakSEBAHAT_20 A Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari
@Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.
Maasallah cnm cok iyi yükselmiş artık rahatla gözün aydın olsun sağlıkla doğur bebeginiBir de kızlar idrar testlerine çok takılmamak lazım demekki. Dün sabah yaptım baya silikleşmişti bugün kan testi yaptırdım 99 ken 309 olmuş.
Amin canım inşallahMaasallah cnm cok iyi yükselmiş artık rahatla gözün aydın olsun sağlıkla doğur bebegini
Mide yanması oluyor bende cnmHamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür midem taş gibi. Normalde hiç mideyle ilgili bir problemim olmadı bu yaşıma kadar.
Sizlerde de var mı böyle bişey ?
Bulantı basliyor yavastanAmin canım inşallah
Sen nasılsın
Halsizlik oluyor fazla yazamıyorum okuyamiuorum arkadaşlar kusuruma bakmayın pozitifi gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun negatifi gören arkadaşlarınız kendilerini bırakmasına pes etmesinler çok guclusunuz devammmmm...Bulantı basliyor yavastan
Amin canım benim.melekomelek canım değerin artmış okudum geçmişten hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yine okuyamadığım sayfalar oldu pozitif gören varsa hayırlı olsun negatif görenler üzülmeyin yola devam pes etmek yok rabbim hepinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?