2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Anladim canım benimki normalmis o zaman simdi seninki fazla mi kalınlaşmış oluyo

Amin inşallah siz de. Rahim içine belli noktalara enjeksiyon olacakmış kendi kanım alınıp işlendikten sonra. Prp gibi sanki tam anlamadım. İçeriye bakılırken onun yapılmasını da kabul ettim.

Lucrini de hep okuyorum ama hiç önerilmedi bana. Benim her ay yumurtalarım kistleşiyor, doktorum da bunu biliyor, ne yapmak lazım bilmiyorum.

Doktora güvendikten sonra ne işlem yapıyorsa yapsın moduna geldim ben şifa olsun ilaçlarınız

Kızlar birşey sorabilir miyim?
19.08 transfer günüm(4.gün embriyo)
30.08 hcg 115.4
03.09 hcg 674. Doktorum 12 Eylüle kese için çağırdı. Keseden ne kadar sonra kalp atışı için çağıracak. Acaba ikisi için mi o tarihi verdi. Szi ne zaman duydunuz?

Kendime gelmeye çalışıyorum ailemin yanına geldim tatilin son günlerini ailemin yanında geçireyim dedim pazartesi görev başı doktorum 3/4 ay ara ver dedi psikolojini düzelt bebek düşünme kafanı boşalt dedi de sanki zamanım varmış gibi yaş oldu 44

Bulantı basliyor yavastan
Halsizlik oluyor fazla yazamıyorum okuyamiuorum arkadaşlar kusuruma bakmayın pozitifi gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun negatifi gören arkadaşlarınız kendilerini bırakmasına pes etmesinler çok guclusunuz devammmmm...

Arkadaşlar dün size yazdıktan sonra ağlaya ağlaya uyumuşum daha göbeğimdeki iğne acıları varken negatif çok zoruma gitti. Bi yandan emeğime maddi manevi her şeye üzülüyorum bir yandan da vardır bir hayır diyorum. Sabah okula gidip ders anlatınca biraz kendime geldim dedim hayat devam ediyor. Bu arada Dr sonuçlarıma bakıp aradı beni yüksek ihtimal düşük oluyor ama ptesi gününe kadar ilaçlarına aynen devam et ptesi tekrar kan verip sonucu gönder dedi. Ben hayatımda beta hcg si düşüp sonra sağlıklı artan hiç duymadim

melekomelek canım değerin artmış okudum geçmişten hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yine okuyamadığım sayfalar oldu pozitif gören varsa hayırlı olsun negatif görenler üzülmeyin yola devam pes etmek yok rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Amin canım benim.
Değer evet yükseliyor ama hala düşük.
Pazartesi yine bir kan vereyim bakalım.
Teşekkür ederim eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…