2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Suan doktora gidiyorum .ilk dusugumdede kahve leke gelmişti düşük yapmıştım korkuyorum .sanki bugün hamile gibi değilim
Kuzum benim de dün aktif kanamam oldu bi anda ve aşırı fazla. Doktora gittim proluton vurdular. Kese çevresinde kanama alanı vardı. Bugün de akşama kadar lekelenme akşam da pıhtılı kanama oldu. Doktor şu an yapacak bir şey yok dedi çok korkuyorum. Düşük yapsak ağrılı olur herhalde değil mi düşük değildir

Ay çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.evet çok agrinda oluyor çok kan geliyor.insallah kanaman kesilir .böyle çok kanamsi olup sağ salim doğuran gördüm .acil kadın dogumcu yokmu gözetim altına alsınlar . gidemiyosanda sakın jalkma yerinden lavobo dışında .

Kızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çık

Yaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...

Banada öyle demişlerdi senin sıkıntın tüpde yapışıklık tüp bebekde tutmaması için sıkıntı yok olacak... 3 tane dondurulmuş 5. Gün Embriyosu ve sonuçççç hüsraaaan
Aynen ya herşey süper hiç bir sıkıntı yok diyolar Cok umitliydim diyolar üst üste tahliller birde benim bulunduğum merkez yaptığım tüm tahlilleri göstermedi ne yaptıklarını bilmiyorum amh mis embriyolarin kalitesymis hiç birşey bilmeden bir yola girdim hep bir korkuyla olmicak düşüncesiyle

Yaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...

Olmıycak diye düşünmedim çok ümitliydin olmayınca yıkıldım sonrada tabii ilk deneme olduğu için bazen ilk denemelerde olmayabilir hikayeleri...

bence erken test yapmayın olumsuz çıkınca insanın modu düşüyor

Olmıycak diye düşünmedim çok ümitliydin olmayınca yıkıldım sonrada tabii ilk deneme olduğu için bazen ilk denemelerde olmayabilir hikayeleri...
İkinciyide ayni yerde yaptım yine olmicak dedim diyorum ya hiç bir tahlili paylasmiyolar. Sonuçlar iyi diyip gecistirdiler burda okuyorum herkes şu tahlilim şöyle bu tahlilim böyle diye yazsiyor amh değerim ne bilmedim hiç tahlil yap para ver güven hissi vermediler sırf donmuslarim var diye yaptırdım aynı yerde çok şükür rabbim nasip etti

Bizlede hiç paylasmadilar canım yaa

Benimde 9.5 şu Perşembe günü tarnsfere 1 hafta sonra olacak sizce. 13 felan olurmiki kızlar. 5. Gün embriyosu transfer olacak vede genelde 5. Gün embriyolari ya tarnsfer günü yada diğer gün tutunuyolarmis çaba rahim kalinligimiz kaç olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…