- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.521
Kuzum benim de dün aktif kanamam oldu bi anda ve aşırı fazla. Doktora gittim proluton vurdular. Kese çevresinde kanama alanı vardı. Bugün de akşama kadar lekelenme akşam da pıhtılı kanama oldu. Doktor şu an yapacak bir şey yok dedi çok korkuyorum. Düşük yapsak ağrılı olur herhalde değil mi düşük değildirSuan doktora gidiyorum .ilk dusugumdede kahve leke gelmişti düşük yapmıştım korkuyorum .sanki bugün hamile gibi değilim
Ay çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.evet çok agrinda oluyor çok kan geliyor.insallah kanaman kesilir .böyle çok kanamsi olup sağ salim doğuran gördüm .acil kadın dogumcu yokmu gözetim altına alsınlar . gidemiyosanda sakın jalkma yerinden lavobo dışında .Kuzum benim de dün aktif kanamam oldu bi anda ve aşırı fazla. Doktora gittim proluton vurdular. Kese çevresinde kanama alanı vardı. Bugün de akşama kadar lekelenme akşam da pıhtılı kanama oldu. Doktor şu an yapacak bir şey yok dedi çok korkuyorum. Düşük yapsak ağrılı olur herhalde değil mi düşük değildir
Kac yumurta toplanmıştı sizinBende de 5. Gün embriyosu tutmuyor.
İkidir 3. Gün embriyosu tutuyor.
İnşallah bu sefer sonu güzel olur.
Banada öyle demişlerdi senin sıkıntın tüpde yapışıklık tüp bebekde tutmaması için sıkıntı yok olacak... 3 tane dondurulmuş 5. Gün Embriyosu ve sonuçççç hüsraaaanBende tüp bebek yapınca hemen tutacak sanıyordum bilmiyosunki merkezler seni müşteri olarak para olarak goryor
Kızlar çok stresliyim ve heyecanlı pazartesi transfer nolur bana dua edin yedekte hiç embriyom yok bide zaten olan yumurta anca 2 3 gözüküyor bende. Off heyecan çok Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çık
Yaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...Canım aynen çok erken yapmıssin vala bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimiDoktoruma sordum yarın benim test günüm bugün yaptırmak için gününde yaptır dedi bu yüzden bekledim 2 haftadır yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alirum
Aynen ya herşey süper hiç bir sıkıntı yok diyolar Cok umitliydim diyolar üst üste tahliller birde benim bulunduğum merkez yaptığım tüm tahlilleri göstermedi ne yaptıklarını bilmiyorum amh mis embriyolarin kalitesymis hiç birşey bilmeden bir yola girdim hep bir korkuyla olmicak düşüncesiyleBanada öyle demişlerdi senin sıkıntın tüpde yapışıklık tüp bebekde tutmaması için sıkıntı yok olacak... 3 tane dondurulmuş 5. Gün Embriyosu ve sonuçççç hüsraaaan
Yaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...çok sağolun iyi düşünmek istiyorum umut etmek istiyorum kan günü için doktorum 8 eylülde çağırdı daha öncesinde yapma diye defalarca söyledi üzgünüm ki yaptım 8. gün negatif çıktı artık yapmıcam karar verdim eşimden de gizli yapmıştım akşamına sakın yapma dedi ama içime de kurt düştü yapınca belki birileri umut olur bana
Olmıycak diye düşünmedim çok ümitliydin olmayınca yıkıldım sonrada tabii ilk deneme olduğu için bazen ilk denemelerde olmayabilir hikayeleri...Aynen ya herşey süper hiç bir sıkıntı yok diyolar Cok umitliydim diyolar üst üste tahliller birde benim bulunduğum merkez yaptığım tüm tahlilleri göstermedi ne yaptıklarını bilmiyorum amh mis embriyolarin kalitesymis hiç birşey bilmeden bir yola girdim hep bir korkuyla olmicak düşüncesiyle
bence erken test yapmayın olumsuz çıkınca insanın modu düşüyor
Tıkaç lar var onlardan sipariş ver canım denize girerken onlar rahat oluyormuşKızlar ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz ??ay ben pazartesi uçuyorum denizde adet olmak istemiyorum sinir oldum . Geciktirici asla vermezler zaten şuan vücut embriyoyu atacak . Ne yapsam
İkinciyide ayni yerde yaptım yine olmicak dedim diyorum ya hiç bir tahlili paylasmiyolar. Sonuçlar iyi diyip gecistirdiler burda okuyorum herkes şu tahlilim şöyle bu tahlilim böyle diye yazsiyor amh değerim ne bilmedim hiç tahlil yap para ver güven hissi vermediler sırf donmuslarim var diye yaptırdım aynı yerde çok şükür rabbim nasip ettiOlmıycak diye düşünmedim çok ümitliydin olmayınca yıkıldım sonrada tabii ilk deneme olduğu için bazen ilk denemelerde olmayabilir hikayeleri...
Marketlerde tampon var kullanilabilirTıkaç lar var onlardan sipariş ver canım denize girerken onlar rahat oluyormuş
Hayalet çizgi gibi var beende gördümAğustos 29 unda 5. gün embriyosu transfer oldum bugün test yaptım
testim negatif sanki çizgi var gibi ama yok gibide sizde bakarmısınız
Aynen canim bı yandan dizi izliyorum ya tampon yazacaagima tıkaç yazmışımMarketlerde tampon var kullanilabilir
Ağzın bal yesin kız hepimizin tutsun inşallah evimiz bebek boku koksun mis gibiAnladim canım hadi bakalim bu sefer insallah istenilen duzene gelir rahminde bebisin sımsıkı tutunur sana
Bizlede hiç paylasmadilar canım yaaİkinciyide ayni yerde yaptım yine olmicak dedim diyorum ya hiç bir tahlili paylasmiyolar. Sonuçlar iyi diyip gecistirdiler burda okuyorum herkes şu tahlilim şöyle bu tahlilim böyle diye yazsiyor amh değerim ne bilmedim hiç tahlil yap para ver güven hissi vermediler sırf donmuslarim var diye yaptırdım aynı yerde çok şükür rabbim nasip etti
Aminnn bakıyorum herkes o kadar çok emek veriyor ki karşılığını herkes alsınAmin inşallahUmarım sizin de herşey güzel ilerler, ekim topiklerinde güzel haberi veririz
Allah seni güldürdün beniAynen canim bı yandan dizi izliyorum ya tampon yazacaagima tıkaç yazmışım
Çoğu yer paylasiyor gizleyince ne oluyorsaBizlede hiç paylasmadilar canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?