2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Zaten yeni başladık kuzum 8 tane embriyo. Dondduruldu onuda 3 tüp halinde donddurmuslar 4 tüp değil zaten 2 den fazla transfer etmiyorlar bir sürü ücret ödüyoruz 2 embriyoyu araya veriyorlar
Anladım rahim kalinlastirma işleminde sin inşallah çok beklemeden kavuşursun

Selam kızlar birsey soracaktım ama. Dr pazartesi kontrolünden sonra büyük ihtimal çarşamba yumurta toplarız dedi inşallah benim sorum şu embriyolara göre doktormu karar veriyor taze transfer olsun yada donduralım diye neye göre karar veriyor acaba. Yani ben şimdi transfer istemiyorum 1 Ay sonra istiyoruma sahipmiyim örnek veriyorum.

Bazen doktor da istemiyo o ay taze transfer olmasını ohss olmasın diye.. Ama sende sahipsin tabi dondurulsun ben bu ay istemiyorum bir kaç ay sonra istiyorum diye..

Öncelikle iyi yumurta toplanmasını dilerim bol kaliteli olsun Bazı doktorların tarzı olmakla beraber bazen zorunda da kalabiliyorlar. Örnek veriyorum benim doktorum donmuş transfer taraftarı, hem yoğun bir ilaç hormon vs yüklemesi sonrası bireyi 1 ay dinlendirmek istiyor fiziksel ve psikolojik, hem de fazla toplanma olduğunda ohss olduğunda (ki benim öyle oldu baya sıkıntılı idi) istese de yapmama durumunda kalıyor. Ama bazı hastalarında hastanın yaşı, yumurta sayısı ve kalitesini göz önünde bulundurarak taze tercih ettiğini söyledi. Çünkü dondurup çözdüğünde kalite düşebiliyor, deforme olabiliyor vs. Yani hem doktoruna hem de senin durumuna bağlı olarak gözden geçirecektir doktorun. Muhakkak konuşursunuz transfer gününde işlem sonrası. Herşey gönlünüzce olsun inş

Çok teşekkür ederim doktora dün gittik iğne vurdu. Bugün evde kal, istirahat et dedi. Yarın duruma göre görebilirim seni dedi. Son saatlerde daha iyi gibi… dua edin nolur

Çok teşekkür ederim doktora dün gittik iğne vurdu. Bugün evde kal, istirahat et dedi. Yarın duruma göre görebilirim seni dedi. Son saatlerde daha iyi gibi… dua edin nolur
Etmezmiyim canım benim inşallah bir sıkıntı olmaz dinlen sen Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz bugünlerde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…