- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.541
Aynen yaa bizde eşimin sperm sonucunu sorduk demedilerÇoğu yer paylasiyor gizleyince ne oluyorsa
Allah onalri bildiği gibi yapsın.tekrar yapacakmisisniz tüp bebegiAynen yaa bizde eşimin sperm sonucunu sorduk demediler
Zaten yeni başladık kuzum 8 tane embriyo. Dondduruldu onuda 3 tüp halinde donddurmuslar 4 tüp değil zaten 2 den fazla transfer etmiyorlar bir sürü ücret ödüyoruz 2 embriyoyu araya veriyorlarAllah onalri bildiği gibi yapsın.tekrar yapacakmisisniz tüp bebegi
Anladım rahim kalinlastirma işleminde sin inşallah çok beklemeden kavuşursunZaten yeni başladık kuzum 8 tane embriyo. Dondduruldu onuda 3 tüp halinde donddurmuslar 4 tüp değil zaten 2 den fazla transfer etmiyorlar bir sürü ücret ödüyoruz 2 embriyoyu araya veriyorlar
Aynen canım inşallahAnladım rahim kalinlastirma işleminde sin inşallah çok beklemeden kavuşursun
Amin canimAynen canım inşallahhepimzi kavuştursun kucağımıza almayı nasip etsin heerseyden önemlisi sağlıklı olsun inşallah
Sen hamiştin demi canım benmi öyle hatırlıyorumAmin canim
Allah nasip ederse öyleyim inşallahSen hamiştin demi canım benmi öyle hatırlıyorum
Maasallah canım inşallah bizzde geliriz yanınıza.Allah nasip ederse öyleyim inşallah
Bazen doktor da istemiyo o ay taze transfer olmasını ohss olmasın diye.. Ama sende sahipsin tabi dondurulsun ben bu ay istemiyorum bir kaç ay sonra istiyorum diye..Selam kızlar birsey soracaktım ama. Dr pazartesi kontrolünden sonra büyük ihtimal çarşamba yumurta toplarız dedi inşallahbenim sorum şu embriyolara göre doktormu karar veriyor taze transfer olsun yada donduralım diye neye göre karar veriyor acaba. Yani ben şimdi transfer istemiyorum 1 Ay sonra istiyoruma sahipmiyim örnek veriyorum.
Öncelikle iyi yumurta toplanmasını dilerim bol kaliteli olsunSelam kızlar birsey soracaktım ama. Dr pazartesi kontrolünden sonra büyük ihtimal çarşamba yumurta toplarız dedi inşallahbenim sorum şu embriyolara göre doktormu karar veriyor taze transfer olsun yada donduralım diye neye göre karar veriyor acaba. Yani ben şimdi transfer istemiyorum 1 Ay sonra istiyoruma sahipmiyim örnek veriyorum.
Amin canım inşallahAğzın bal yesin kız hepimizin tutsun inşallah evimiz bebek boku koksun mis gibi
9 yumurta toplanmıştıKac yumurta toplanmıştı sizin
İnşallah canım güzel haberlerini duyarızMaasallah canım inşallah bizzde geliriz yanınıza.
İnşallah dua et hamilelerin duaları kabul olurmuşİnşallah canım güzel haberlerini duyarız
Çok teşekkür ederimAy çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.evet çok agrinda oluyor çok kan geliyor.insallah kanaman kesilir .böyle çok kanamsi olup sağ salim doğuran gördüm .acil kadın dogumcu yokmu gözetim altına alsınlar . gidemiyosanda sakın jalkma yerinden lavobo dışında .
Etmezmiyim canım benim inşallah bir sıkıntı olmaz dinlen sen Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz bugünlerde geçerÇok teşekkür ederimdoktora dün gittik iğne vurdu. Bugün evde kal, istirahat et dedi. Yarın duruma göre görebilirim seni dedi. Son saatlerde daha iyi gibi… dua edin nolur
CansınEtmezmiyim canım benim inşallah bir sıkıntı olmaz dinlen sen Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz bugünlerde geçer
Ederim tabi sana isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar aminİnşallah dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?