- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.561
Amin canim.sana bakan birileri var inşallahCansınAllah razı olsun. Allah isteyen herkese evlatları sağlıkla huzurla kucağına versin inşallah
Amin canım inşallah senin nasıl gidiyor günlük işlerini felan yapabiliyirmusun bulaşık yemek ev işi ağrın sızın felan varmıEderim tabi
Ederim tabi sana isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar amin
Migdem bulanıyor ağzım zehir gibi aci.carsamba günü lekelenmem olmuştu raporluyum evdeyim saldım valla bir mutfağı topluyorum hatta bugün masadaki tabakları 5 yaşındaki kızım mutfağa götürdüAmin canım inşallah senin nasıl gidiyor günlük işlerini felan yapabiliyirmusun bulaşık yemek ev işi ağrın sızın felan varmı
İlaç al ligden için canım lekelenmeye ne dediler iyi olmuş raporlu olman anneler felan yakınsa haftada bir temmizlese yeter yinede yazda Esin felan halleder sen kendini yormaMigdem bulanıyor ağzım zehir gibi aci.carsamba günü lekelenmem olmuştu raporluyum evdeyim saldım valla bir mutfağı topluyorum hatta bugün masadaki tabakları 5 yaşındaki kızım mutfağa götürdümigdemden dolayı hiç birşey yapasim yok tadım yok
Annem gelip yardım ediyor sağolsun transferden beri iş güç hep annem yapıyor sağolsun.esim dagitmasin birşey istemem yardımcı olan biri değil .iğne yazdı kesildi şükür iyim ama ağzımdaki metalik tat beni öldürüyor kızımda 9 ay boyunca bu tad ağzımdan gitmedi ne yediğimden birşey anlıyorum ne ictigimdenİlaç al ligden için canım lekelenmeye ne dediler iyi olmuş raporlu olman anneler felan yakınsa haftada bir temmizlese yeter yinede yazda Esin felan halleder sen kendini yorma
O tat bendede var ya bişeyler yiyince gidiyo gibi oluyo ama sonra yine aynı tat geliyoAnnem gelip yardım ediyor sağolsun transferden beri iş güç hep annem yapıyor sağolsun.esim dagitmasin birşey istemem yardımcı olan biri değil .iğne yazdı kesildi şükür iyim ama ağzımdaki metalik tat beni öldürüyor kızımda 9 ay boyunca bu tad ağzımdan gitmedi ne yediğimden birşey anlıyorum ne ictigimden
Var çok şükürAmin canim.sana bakan birileri var inşallah
Geçen biri yazmıştı prilam diye ilaç varmış bulantiya hamileler için kesiyormus hemenMigdem bulanıyor ağzım zehir gibi aci.carsamba günü lekelenmem olmuştu raporluyum evdeyim saldım valla bir mutfağı topluyorum hatta bugün masadaki tabakları 5 yaşındaki kızım mutfağa götürdümigdemden dolayı hiç birşey yapasim yok tadım yok
İyi bari canım en azından yardımcın varmış Allah razı olsunAnnem gelip yardım ediyor sağolsun transferden beri iş güç hep annem yapıyor sağolsun.esim dagitmasin birşey istemem yardımcı olan biri değil .iğne yazdı kesildi şükür iyim ama ağzımdaki metalik tat beni öldürüyor kızımda 9 ay boyunca bu tad ağzımdan gitmedi ne yediğimden birşey anlıyorum ne ictigimden
Aynn bende öyle yiyince gidiyor ağzım bos kalınca yine aciO tat bendede var ya bişeyler yiyince gidiyo gibi oluyo ama sonra yine aynı tat geliyo
Ona doktor kalp atisindan sonra karar veriyor kisinin durumuna göre de değişiyormus canimHanımlar aradım ama bulamadım, biz bu progestan iğneleri ne zamana kadar kullanacagiz
Canım bu aymı başlıyorsun tedavıyeEvet 3 kuzum.Bir tane embriyom vardı canım onu da deneyim Allah’ın izniyleEvet çok yıprandım ama ilaçlara hazır alışmışken beklemek istemedi
Amin canim .vallaha bulamadım ne iyi gelir başına gelen bir çözüm bulan varsa bana desinİyi bari canım en azından yardımcın varmış Allah razı olsuninşallah kısa sürede geçer canım bı arastir bakalım neler iyi geliyor
Aynen okudum ekran görüntüsü aldım daha araştırmadım bugün haftasonu pazartesi bakarım sağol canımGeçen biri yazmıştı prilam diye ilaç varmış bulantiya hamileler için kesiyormus hemen
Amin canim şimdi nasılsın merak ettim seniVar çok şüküreksikliklerini göstermesin
Belli bir haftaya kadar sürse sıkıntı etmicem kızımda 9 ay boyunca çektim söylenmek istemiyorum çok şükür sağlık bir şekilde dünyaya gelsinde hiç kolay olmadı ona kavuşmak umat sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlarO tat bendede var ya bişeyler yiyince gidiyo gibi oluyo ama sonra yine aynı tat geliyo
Musmutluuu yıllar canımHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Amin inşallah canımMusmutluuu yıllar canım
Bir sonraki doğum gününü bebeğinle birlikte kutlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?