2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin canım inşallah senin nasıl gidiyor günlük işlerini felan yapabiliyirmusun bulaşık yemek ev işi ağrın sızın felan varmı
Migdem bulanıyor ağzım zehir gibi aci.carsamba günü lekelenmem olmuştu raporluyum evdeyim saldım valla bir mutfağı topluyorum hatta bugün masadaki tabakları 5 yaşındaki kızım mutfağa götürdü migdemden dolayı hiç birşey yapasim yok tadım yok

İlaç al ligden için canım lekelenmeye ne dediler iyi olmuş raporlu olman anneler felan yakınsa haftada bir temmizlese yeter yinede yazda Esin felan halleder sen kendini yorma

İlaç al ligden için canım lekelenmeye ne dediler iyi olmuş raporlu olman anneler felan yakınsa haftada bir temmizlese yeter yinede yazda Esin felan halleder sen kendini yorma
Annem gelip yardım ediyor sağolsun transferden beri iş güç hep annem yapıyor sağolsun.esim dagitmasin birşey istemem yardımcı olan biri değil .iğne yazdı kesildi şükür iyim ama ağzımdaki metalik tat beni öldürüyor kızımda 9 ay boyunca bu tad ağzımdan gitmedi ne yediğimden birşey anlıyorum ne ictigimden

O tat bendede var ya bişeyler yiyince gidiyo gibi oluyo ama sonra yine aynı tat geliyo

Geçen biri yazmıştı prilam diye ilaç varmış bulantiya hamileler için kesiyormus hemen

İyi bari canım en azından yardımcın varmış Allah razı olsun inşallah kısa sürede geçer canım bı arastir bakalım neler iyi geliyor

O tat bendede var ya bişeyler yiyince gidiyo gibi oluyo ama sonra yine aynı tat geliyo
Belli bir haftaya kadar sürse sıkıntı etmicem kızımda 9 ay boyunca çektim söylenmek istemiyorum çok şükür sağlık bir şekilde dünyaya gelsinde hiç kolay olmadı ona kavuşmak umat sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…