- 26 Aralık 2020
- 69
- 56
- 38
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.581
Teşekkür ederimOna doktor kalp atisindan sonra karar veriyor kisinin durumuna göre de değişiyormus canim
Başladım canım rahim dinlendirmedeyim.ilaç kullanıyorumCanım bu aymı başlıyorsun tedavıye
Önce cefasını çekeceğiz sonra sefasını süreceğiz inşallahBelli bir haftaya kadar sürse sıkıntı etmicem kızımda 9 ay boyunca çektim söylenmek istemiyorum çok şükür sağlık bir şekilde dünyaya gelsinde hiç kolay olmadı ona kavuşmak umat sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar
Nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle canım iyiki dogmussunHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Yeni yaşın güzellikler getirsin sana ve bebeğineHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Sağol canım benim teşekkürlerYeni yaşın güzellikler getirsin sana ve bebeğine
Sağol canım benim teşekkürlerYeni yaşın güzellikler getirsin sana ve bebeğine
Çok teşekkür sizlerde iyi ki varsınızNice mutlu sağlıklı yıllara ailenle canım iyiki dogmussun
Aynen canım inşallah o günlerde gelir isteyen herkeste bu duyguyu yaşarÖnce cefasını çekeceğiz sonra sefasını süreceğiz inşallahdikenli yollardan geçmeliyiz ki sonu güzelliklere ciksin
Amiinn insallah canmAynen canım inşallah o günlerde gelir isteyen herkeste bu duyguyu yaşar
Canım Doğum günün kutlu olsunHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
GünaydınHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Doğum gününüz kutlu olsunHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Kızlar?Kızlar opu’dan sonraki 7.,transferden sonraki 2.gün. Kaç gündür mide ağrısı,karın ağrısı derken bugün sabah bir de mide bulantısıyla uyandım. Sizce acile gitmem mantıklı mı?
İlaçlardan dolayı zaten bunları yaşıyoruz.Kızlar?
Doktor muayene etti rahimde su toplama falan yokmuş ama bazı arkadaşlar ohss olabilir falan dedi korkuyorum o yüzdenİlaçlardan dolayı zaten bunları yaşıyoruz.
Çok şiddetli bir ağrı olmadığı sürece doktora gitmenizin pek anlamı yok yani.
Tabi bi sağlıklı olsunda ondan gelecek herşeye razıyım ben şikayet gibi söylemiyorum zaten.. Böyle şeyleri yaşayabilmek için zaten bu yolda bu kadar sıkıntı çektikBelli bir haftaya kadar sürse sıkıntı etmicem kızımda 9 ay boyunca çektim söylenmek istemiyorum çok şükür sağlık bir şekilde dünyaya gelsinde hiç kolay olmadı ona kavuşmak umat sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar
Sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı, mutlu yaşlarınız olsunHerkese günaydın kizlar paylaşmak istedim burda sizlerle aile olduk bugün benim doğum günümyaşlanıyorum bir yaş daha sevineyimmi uzuleyimmi
Ohss riski olabilir ama doktorunuz bu olasılığı kuvvetli görseydi taze embriyo uygun görmedi diye düşünüyorum. İlaçlardan olabilir. Dayanamayacak durumdaysanız doktorunuza bilgi vermenizi ve yönlendirmesini isteyinizDoktor muayene etti rahimde su toplama falan yokmuş ama bazı arkadaşlar ohss olabilir falan dedi korkuyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?