2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tabi bi sağlıklı olsunda ondan gelecek herşeye razıyım ben şikayet gibi söylemiyorum zaten.. Böyle şeyleri yaşayabilmek için zaten bu yolda bu kadar sıkıntı çektik
Yo ben sana demiyom ben kendim için .okadar uğraştım şükür olunca da ağzım zehir gibi migdem bulanıyor diyince sikayet ediyormusum gibi hissettim.şükür oldu sikayetlenmeyeyim omasaydi tutmasaydi Allah korusun .ama inan yemej bile yiyemiyorum

Günaydın çok mutlu yaşların olsun allah evlatlarına eşinle sevdiklerinle nice seneler versin

Doğum gününüz kutlu olsun dilekleriniz gerçek olsun dilerim.

Sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı, mutlu yaşlarınız olsun
Tesekurler arkadaşlar inşallah hep beraber bu seneki dileğim insallah rabbim sizlernde muradinizi versin gobusunuz bebisle dolsun ikizleriniz olsun inşallah cooook amin

Canım tuvalet harici kalkma benimde öyle olmuştu 6 haftalıkken 4 gün felan sürmüştü inşallah sende atlatırsın bebeisini sağlıkla alırsın kucağına. Benim 12 haftaya kadar sürdü kese dışında kanama

Kuzum yorumuna bakıyordum da bunu gördüm sen progestani kalçadan mi vuruluyorsun yoksa puruluton depotmu vurulduğun
Merhaba; kalçadan sabah akşam 50mg şeklinde kullanıyordum, kanamanın olduğu gün ekstra prulaton depot da vurdular
şükür kanama bitti risk kalmadı şuan:)

Ooo senin de baya sürmüş kuzum inşallah olumsuz sonuç olmasında
Yok canım oğlum doğdu şükür 3.5 yaşında seninde inşallah kısa sürer ozaman hatırlıyorum progestan vermişti fitil ama kanaamaa okadar coktuki geri kabul etmiyordu İcmek zorunda kalmıştım oda acayip baş dönmesi yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…