- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.601
Hafif koyu lekelenmem var ama bugün kasık ağrısı başladı. Acile mi gitsem diye düşünüyorumAmin canim şimdi nasılsın merak ettim seni
Yo ben sana demiyom ben kendim için .okadar uğraştım şükür olunca da ağzım zehir gibi migdem bulanıyor diyince sikayet ediyormusum gibi hissettim.şükür oldu sikayetlenmeyeyim omasaydi tutmasaydi Allah korusun .ama inan yemej bile yiyemiyorumTabi bi sağlıklı olsunda ondan gelecek herşeye razıyım ben şikayet gibi söylemiyorum zaten.. Böyle şeyleri yaşayabilmek için zaten bu yolda bu kadar sıkıntı çektik
Özellikle hamis olanlar sizin dualarınız kabul olurKızlar yarın transferim var hepinizden bir tane Ayetel Kürsi bekliyorum
Belkide meleğin buyucek canim geç tutundu böyle artışlara kucahina alanlarda var test yapma testlere güven olmuyor strese girmeVerdim bu sabah
309 çıktı
Bilmiyorum yaa hep artıyor ama düşük değer.
Dr a gönderdim bakalım ne diyecekler
Gideceğin acilde kadın dogumcu varsa gitHafif koyu lekelenmem var ama bugün kasık ağrısı başladı. Acile mi gitsem diye düşünüyorum
Günaydınçok mutlu yaşların olsun allah evlatlarına eşinle sevdiklerinle nice seneler versin
Doğum gününüz kutlu olsundilekleriniz gerçek olsun dilerim.
Tesekurler arkadaşlar inşallah hep beraberSevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı, mutlu yaşlarınız olsun
Yok daha kaset test yapmam canım.Belkide meleğin buyucek canim geç tutundu böyle artışlara kucahina alanlarda var test yapma testlere güven olmuyor strese girme
Büyük gün geldi demek.Kızlar yarın transferim var hepinizden bir tane Ayetel Kürsi bekliyorum
Tamam çok teşekkür ederimOhss riski olabilir ama doktorunuz bu olasılığı kuvvetli görseydi taze embriyo uygun görmedi diye düşünüyorum. İlaçlardan olabilir. Dayanamayacak durumdaysanız doktorunuza bilgi vermenizi ve yönlendirmesini isteyiniz
Vala hiç olmadı bendede ama beelki demirin felan düşüktür bı baktır değerlerineAmin canim .vallaha bulamadım ne iyi gelir başına gelen bir çözüm bulan varsa bana desin
10 tane Ayetel Kürsi okurum canım ismin neydi ismine okuyalım niyetini öyle alalım yaniKızlar yarın transferim var hepinizden bir tane Ayetel Kürsi bekliyorum
Canım tuvalet harici kalkma benimde öyle olmuştu 6 haftalıkken 4 gün felan sürmüştü inşallah sende atlatırsın bebeisini sağlıkla alırsın kucağına. Benim 12 haftaya kadar sürdü kese dışında kanamaKuzum benim de dün aktif kanamam oldu bi anda ve aşırı fazla. Doktora gittim proluton vurdular. Kese çevresinde kanama alanı vardı. Bugün de akşama kadar lekelenme akşam da pıhtılı kanama oldu. Doktor şu an yapacak bir şey yok dedi çok korkuyorum. Düşük yapsak ağrılı olur herhalde değil mi düşük değildir
Baktırdım iyi dedi bilmiyorum artikVala hiç olmadı bendede ama beelki demirin felan düşüktür bı baktır değerlerine
Amin inşallahTesekurler arkadaşlar inşallah hep beraberbu seneki dileğim insallah rabbim sizlernde muradinizi versin gobusunuz bebisle dolsun ikizleriniz olsun inşallah cooook amin
Merhaba; kalçadan sabah akşam 50mg şeklinde kullanıyordum, kanamanın olduğu gün ekstra prulaton depot da vurdularKuzum yorumuna bakıyordum da bunu gördüm sen progestani kalçadan mi vuruluyorsun yoksa puruluton depotmu vurulduğun
Ooo senin de baya sürmüş kuzumCanım tuvalet harici kalkma benimde öyle olmuştu 6 haftalıkken 4 gün felan sürmüştü inşallah sende atlatırsın bebeisini sağlıkla alırsın kucağına. Benim 12 haftaya kadar sürdü kese dışında kanama
Amin canimAmin inşallahDileyen herkesin muradını versin rabbim
Yok canım oğlum doğdu şükür 3.5 yaşındaOoo senin de baya sürmüş kuzuminşallah olumsuz sonuç olmasında
Anladım canım maşallah aman böyle devam etsin tehliken felan olmasınMerhaba; kalçadan sabah akşam 50mg şeklinde kullanıyordum, kanamanın olduğu gün ekstra prulaton depot da vurdular
şükür kanama bitti risk kalmadı şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?