2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bazen doktor da istemiyo o ay taze transfer olmasını ohss olmasın diye.. Ama sende sahipsin tabi dondurulsun ben bu ay istemiyorum bir kaç ay sonra istiyorum diye..
Cok teşekkür ederim
Aminn inşallah çok teşekkür ederim tüm detaylar için yarın ne olacak bakalım heyecan, merak, korku hayırlısı inşallah

Kızlar bn kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur. Transferden iki gün sonra göğsümde sızılar hissettim hala biraz var ama hormon alıyorum ondan diye düşünüyorum, arada kasık ağrım oluyo sanki adet olmuşum da rahmim sızlıyor o kadar başka belirtim yok. 5. Gün transferi oldum bugün 10. Gün eşim dünden beri yerinde duramıyor hadi test yapalım diye, dün gece de sabaha kadar uyuyamadı. Hadi gel gidelim yaptiralim diyorum bu seferde önceki transfer aklına geliyo vaz geciyo. Önceki transferimde 3. Gün embriyosu 8. Gün test yaptırmıştık değer 38 çıkmıştı sevinmiştik iki gün sonra değer 26 ya düştü, sonra daha da düştü yani kimyasal oldu. Yine aynı şeyleri yaşayacagiz diye korkuyor. Ama yerinde duramıyor sizce ne yapmalıyım ? kan versem bebiş varsa çıkar mı yine o hüsrana uğrar mıyım ?

Merhaba bende 5. Gün transferi oldum 10 gün sonra kan testi yaptır dediler normal gününüz degil mi sizinde bence yaptırın:) insan dayanamıyor benim daha 5 günüm var

Merhaba bende 5. Gün transferi oldum 10 gün sonra kan testi yaptır dediler normal gününüz degil mi sizinde bence yaptırın:) insan dayanamıyor benim daha 5 günüm var
O kadar kararsız kaldık ki internetten birçok yere baktı eşim 10. Gün negatif çıkıp 12. Gün pozitif çıkan varmış dedi içi içini yiyiyor yerinde duramıyor

Bence iki günde bir şey değişmiyor pek az da olsa değer görünce takip edersiniz zaten çıkmazsa umut bitmiyor gününüzde kan verirsiniz tekrar inşallah güzel değerler görürsünüz
Geç bile tutunsa 5. Gün embriyosu belli eder kendini kanda gibi geliyor

Kızlar merhabalar. Aylardır takip ediyorum forumu yazılanları. Ağustos ayı başlığını da 1 aydır takipteyim 36 yaşındayım 2. tüp bebek denememi yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 4aa 3ab değerinde iki embriyoyu transfer ettiler. Yarın kan vereceğim. İlkinde negatif olmuştu. Hiçbir belirtim yok. Yarına kadar nasıl zaman geçer eder bilemiyorum. Böyle olup da pozitif olan var mı?

Canım benim hiç tutmadı 15 gün ve 5.gun emriyosuydu

Ay inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorum

Kizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…