- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.621
Neyse ozaman canım inşallah kısa. Sürede geçer neyseki 9 ay sonra geçiyor öyle düşünBaktırdım iyi dedi bilmiyorum artik
Cok teşekkür ederimBazen doktor da istemiyo o ay taze transfer olmasını ohss olmasın diye.. Ama sende sahipsin tabi dondurulsun ben bu ay istemiyorum bir kaç ay sonra istiyorum diye..
Aminn inşallahÖncelikle iyi yumurta toplanmasını dilerim bol kaliteli olsunBazı doktorların tarzı olmakla beraber bazen zorunda da kalabiliyorlar. Örnek veriyorum benim doktorum donmuş transfer taraftarı, hem yoğun bir ilaç hormon vs yüklemesi sonrası bireyi 1 ay dinlendirmek istiyor fiziksel ve psikolojik, hem de fazla toplanma olduğunda ohss olduğunda (ki benim öyle oldu baya sıkıntılı idi) istese de yapmama durumunda kalıyor. Ama bazı hastalarında hastanın yaşı, yumurta sayısı ve kalitesini göz önünde bulundurarak taze tercih ettiğini söyledi. Çünkü dondurup çözdüğünde kalite düşebiliyor, deforme olabiliyor vs. Yani hem doktoruna hem de senin durumuna bağlı olarak gözden geçirecektir doktorun. Muhakkak konuşursunuz transfer gününde işlem sonrası. Herşey gönlünüzce olsun inş
Allahim kolaylıklar versin bebisini alıp gelirsin inşallah canmÖzellikle hamis olanlar sizin dualarınız kabul olur
DimiNeyse ozaman canım inşallah kısa. Sürede geçer neyseki 9 ay sonra geçiyor öyle düşün
Merhaba bende 5. Gün transferi oldum 10 gün sonra kan testi yaptır dediler normal gününüz degil mi sizinde bence yaptırın:) insan dayanamıyor benim daha 5 günüm varKızlar bn kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur. Transferden iki gün sonra göğsümde sızılar hissettim hala biraz var ama hormon alıyorum ondan diye düşünüyorum, arada kasık ağrım oluyo sanki adet olmuşum da rahmim sızlıyor o kadar başka belirtim yok. 5. Gün transferi oldum bugün 10. Gün eşim dünden beri yerinde duramıyor hadi test yapalım diye, dün gece de sabaha kadar uyuyamadı. Hadi gel gidelim yaptiralim diyorum bu seferde önceki transfer aklına geliyo vaz geciyo. Önceki transferimde 3. Gün embriyosu 8. Gün test yaptırmıştık değer 38 çıkmıştı sevinmiştik iki gün sonra değer 26 ya düştü, sonra daha da düştü yani kimyasal oldu. Yine aynı şeyleri yaşayacagiz diye korkuyor. Ama yerinde duramıyor sizce ne yapmalıyım ? kan versem bebiş varsa çıkar mı yine o hüsrana uğrar mıyım ?
O kadar kararsız kaldık ki internetten birçok yere baktı eşim 10. Gün negatif çıkıp 12. Gün pozitif çıkan varmış dedi içi içini yiyiyor yerinde duramıyorMerhaba bende 5. Gün transferi oldum 10 gün sonra kan testi yaptır dediler normal gününüz degil mi sizinde bence yaptırın:) insan dayanamıyor benim daha 5 günüm var
Bence iki günde bir şey değişmiyor pek az da olsa değer görünce takip edersiniz zaten çıkmazsa umut bitmiyor gününüzde kan verirsiniz tekrarKızlar bn kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur. Transferden iki gün sonra göğsümde sızılar hissettim hala biraz var ama hormon alıyorum ondan diye düşünüyorum, arada kasık ağrım oluyo sanki adet olmuşum da rahmim sızlıyor o kadar başka belirtim yok. 5. Gün transferi oldum bugün 10. Gün eşim dünden beri yerinde duramıyor hadi test yapalım diye, dün gece de sabaha kadar uyuyamadı. Hadi gel gidelim yaptiralim diyorum bu seferde önceki transfer aklına geliyo vaz geciyo. Önceki transferimde 3. Gün embriyosu 8. Gün test yaptırmıştık değer 38 çıkmıştı sevinmiştik iki gün sonra değer 26 ya düştü, sonra daha da düştü yani kimyasal oldu. Yine aynı şeyleri yaşayacagiz diye korkuyor. Ama yerinde duramıyor sizce ne yapmalıyım ? kan versem bebiş varsa çıkar mı yine o hüsrana uğrar mıyım ?
Canım benim hiç tutmadıYaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...
Vala bilmiyorum canım umut var belki ama yaşadıklarımız umutsuzlastiriyor birazda ve Dr konuştum pekte güzel bir haber vermedi başka şeyler çıktıDeme öylee hep bi umut vardır canım benim şimdi üzgünsün diye öyle düşünüyorsun
Ay inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorumBence iki günde bir şey değişmiyor pek az da olsa değer görünce takip edersiniz zaten çıkmazsa umut bitmiyor gününüzde kan verirsiniz tekrarinşallah güzel değerler görürsünüz
Geç bile tutunsa 5. Gün embriyosu belli eder kendini kanda gibi geliyor
Kizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?Yaptırmasaydın keşke bende aynı hataya yaptım benimde negatifti ve o günden sonra yine 12. Günüde beklemiştim ama ümidimi yitirmiştim... Ve 12. Gündede negatifi görünce açıklamıştım öncesinde test yaptığımı ve kızmışlardı bana gerçekten üzülüyorsun ve bırakıyorsun...
Tabiki bence ediyor benimki 5.gun emriyosu ve 15 gün sonra test yaptim değerim 2.00 daha da yukselicegini düşünmüyorumAy inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorum
İnslalah canım Allah güzel sonuçlar nasip etsinAy inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorum
Canım benim hiç tutmadı15 gün ve 5.gun emriyosuydu
Hic duymadim o nedir ki ya dr detay vermedimi canim, yada önceden anlaşılmamismi.Kizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?
İnsalalh canımRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah üzülme lütfen.Tekrar deneyeceksin Allahin izniyle olur inşallah
Yok kuzum detay vermedi bende anlamadım hsg rahim içi düzensizlik var dedi ne demek bilmiyorumHic duymadim o nedir ki ya dr detay vermedimi canim, yada önceden anlaşılmamismi.
Hic duymadim o nedir ki ya dr detay vermedimi canim, yada önceden anlaşılmamismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?