2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnsalalh canım kasımda doktor tekrar deneyelim dedi
Ahh Harika hadi hayırlısı güzel haberlerini vereceksin burada hep birlikte sevineceğiz inşallah
Yok kuzum detay vermedi bende anlamadım hsg rahim içi düzensizlik var dedi ne demek bilmiyorum
Anladim canim bir an önce dr dediği bölüme gitmekte fayda var canım en iyi öyle anlaşılır.

Canım benimde 5. Gün embriyo su koyuldu ama hep 9 günde öğrendik. Doktor 9. Gün test istedi bence çıkar haber ver bize de

Ahh Harika hadi hayırlısı güzel haberlerini vereceksin burada hep birlikte sevineceğiz inşallah

Anladim canim bir an önce dr dediği bölüme gitmekte fayda var canım en iyi öyle anlaşılır.
Amin canım inşallah Güzel haberle bende burada yazarım şimdi üzgünüm ama İnsalalh o zaman sevicli oluruz nasip olur bize

Peki bunu trasferden önce bilmemiş mi
Demekki bilmemiş yada gözden mi kaçırdı anlamadım ama bana da sadece tedbir amaçlı dedi ama ben inanmadım pek bence hiç incelemedi sonuçları diye düşünüyorum ama bilmiyorum öyle olsaydı bence hiç koymazdi yani başka konularda hani konustu bizimle ama hiç tutmayınca demekki detaylı bir inceleme yapmak istedi belki de

Geçmiş olsun canım nasıl bişey peki kötü bişey mi nedir ?
Benim karnım full doluydu enfeksiyom su gibi . Ama benim babamda tbc olmustı yıllar önce muhtemelen ondan geçti demişti doktor . 6 ay ilaç tedavis gördüm o karnımdaki sıvı tüplerme zarar verdiği için tüpbebeğe yönlendrdiler direk . Sana ne dediki doktor ? Beni hemen emara falan almıslardı

HSG’sinde rahim içinde düzensizlik var. Tüberküloz yönünden değerlendirmek lazım . Bunun için Kübra hanım bir göğüs hastalıkları uzmanıyla görüşürse iyi olur.Bu şekilde soyledi sadece korktum açıkçası daha önce öyle bisey yaşamadım.Ve çıkmadı hiç böyle bişey .3.Bucuk Sene öncede yaptırdım tuttu fakat bos gebelik oldu o doktorum baskasiydi ama öyle birşey o da demedi moralim bozuldu açıkçası

Rahimiçi düzensizlik ne demek acaba bi detaylı sorsaydın

Sonucun çıktı mıııı?
Yok canım bekliyorum daha.
Zaten doktorla kavga edecekti eşim neredeyse. Kadın doğuma gittim burada yapmıyoruz yeşil alana gidin dedi. Yeşile gittik şuan tahlil yapamam dedi sarıya gidin dedi. Sarıya gittik yeşil yapmıyorsa bnde yapmam o zaman dedi. Eşim de kızdı kime gidecez o zaman diye kimse yapmıyor diye bağırdı sonra sakinleştirdi doktorun hemşiresi sağolsun o giriş verdi test kağıdı verdi oylelikle verdim kanı

İyi olmuş onlarda adam akıllı bilgi versin kimsenin canı istemiyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…