- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.641
Dimişunun surasinda 9 aya nekaldiki rahmetli kemal Sunal'ın filmi gibi
Ahh Harikaİnsalalh canımkasımda doktor tekrar deneyelim dedi
Anladim canim bir an önce dr dediği bölüme gitmekte fayda var canım en iyi öyle anlaşılır.Yok kuzum detay vermedi bende anlamadım hsg rahim içi düzensizlik var dedi ne demek bilmiyorum
Ayy güzel sonuçlarla gel inşallah dualarım seninleAy inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorum
Canım benimde 5. Gün embriyo su koyuldu ama hep 9 günde öğrendik. Doktor 9. Gün test istedi bence çıkarKızlar bn kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur. Transferden iki gün sonra göğsümde sızılar hissettim hala biraz var ama hormon alıyorum ondan diye düşünüyorum, arada kasık ağrım oluyo sanki adet olmuşum da rahmim sızlıyor o kadar başka belirtim yok. 5. Gün transferi oldum bugün 10. Gün eşim dünden beri yerinde duramıyor hadi test yapalım diye, dün gece de sabaha kadar uyuyamadı. Hadi gel gidelim yaptiralim diyorum bu seferde önceki transfer aklına geliyo vaz geciyo. Önceki transferimde 3. Gün embriyosu 8. Gün test yaptırmıştık değer 38 çıkmıştı sevinmiştik iki gün sonra değer 26 ya düştü, sonra daha da düştü yani kimyasal oldu. Yine aynı şeyleri yaşayacagiz diye korkuyor. Ama yerinde duramıyor sizce ne yapmalıyım ? kan versem bebiş varsa çıkar mı yine o hüsrana uğrar mıyım ?
Aynen canım randevu bakıyorum zaten en kısa süreye bakalimAhh Harikahadi hayırlısı güzel haberlerini vereceksin burada hep birlikte sevineceğiz inşallah
Anladim canim bir an önce dr dediği bölüme gitmekte fayda var canım en iyi öyle anlaşılır.
Peki bunu trasferden önce bilmemiş miKizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?
Amin canım inşallahAhh Harikahadi hayırlısı güzel haberlerini vereceksin burada hep birlikte sevineceğiz inşallah
Anladim canim bir an önce dr dediği bölüme gitmekte fayda var canım en iyi öyle anlaşılır.
Demekki bilmemiş yada gözden mi kaçırdı anlamadım ama bana da sadece tedbir amaçlı dedi ama ben inanmadım pek bence hiç incelemedi sonuçları diye düşünüyorum ama bilmiyorum öyle olsaydı bence hiç koymazdi yani başka konularda hani konustu bizimle ama hiç tutmayınca demekki detaylı bir inceleme yapmak istedi belki dePeki bunu trasferden önce bilmemiş mi
Ben estrofemi diğer ilaclarimla beraber aldım o yüzden adette olmadımEstrofem adetinizi azaltiyormuydu
Ben karıniçi tüberküloz yasadım malesefKizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?
Geçmiş olsun canım nasıl bişey peki kötü bişey mi nedir ?Ben karıniçi tüberküloz yasadım malesef
Benim karnım full doluydu enfeksiyom su gibi . Ama benim babamda tbc olmustı yıllar önce muhtemelen ondan geçti demişti doktor . 6 ay ilaç tedavis gördüm o karnımdaki sıvı tüplerme zarar verdiği için tüpbebeğe yönlendrdiler direk . Sana ne dediki doktor ? Beni hemen emara falan almıslardıGeçmiş olsun canım nasıl bişey peki kötü bişey mi nedir ?
HSG’sinde rahim içinde düzensizlik var. Tüberküloz yönünden değerlendirmek lazım . Bunun için Kübra hanım bir göğüs hastalıkları uzmanıyla görüşürse iyi olur.Bu şekilde soyledi sadece korktum açıkçası daha önce öyle bisey yaşamadım.Ve çıkmadı hiç böyle bişey .3.Bucuk Sene öncede yaptırdım tuttu fakat bos gebelik oldu o doktorum baskasiydi ama öyle birşey o da demedi moralim bozuldu açıkçasıBenim karnım full doluydu enfeksiyom su gibi . Ama benim babamda tbc olmustı yıllar önce muhtemelen ondan geçti demişti doktor . 6 ay ilaç tedavis gördüm o karnımdaki sıvı tüplerme zarar verdiği için tüpbebeğe yönlendrdiler direk . Sana ne dediki doktor ? Beni hemen emara falan almıslardı
Rahimiçi düzensizlik ne demek acaba bi detaylı sorsaydınHSG’sinde rahim içinde düzensizlik var. Tüberküloz yönünden değerlendirmek lazım . Bunun için Kübra hanım bir göğüs hastalıkları uzmanıyla görüşürse iyi olur.Bu şekilde soyledi sadece korktum açıkçası daha önce öyle bisey yaşamadım.Ve çıkmadı hiç böyle bişey .3.Bucuk Sene öncede yaptırdım tuttu fakat bos gebelik oldu o doktorum baskasiydi ama öyle birşey o da demedi moralim bozuldu açıkçası
Sonucun çıktı mıııı?Ay inşallah güzel sonuç alırım şimdi kan vermeye gidiyorum
Yok canım bekliyorum daha.Sonucun çıktı mıııı?
İyi olmuş onlarda adam akıllı bilgi versin kimsenin canı istemiyor valla.Yok canım bekliyorum daha.
Zaten doktorla kavga edecekti eşim neredeyse. Kadın doğuma gittim burada yapmıyoruz yeşil alana gidin dedi. Yeşile gittik şuan tahlil yapamam dedi sarıya gidin dedi. Sarıya gittik yeşil yapmıyorsa bnde yapmam o zaman dedi. Eşim de kızdı kime gidecez o zaman diye kimse yapmıyor diye bağırdı sonra sakinleştirdi doktorun hemşiresi sağolsun o giriş verdi test kağıdı verdi oylelikle verdim kanı
Hayır zaten bn yillardir bekliyorum sabrım kalmamış bide tavrı flan hiç hoş değildi sadece yapacağı bı onay vermek aslinda ama keyfi yetmediİyi olmuş onlarda adam akıllı bilgi versin kimsenin canı istemiyor valla.
Boşver şimdi sen onu gerginsiniz zatenHayır zaten bn yillardir bekliyorum sabrım kalmamış bide tavrı flan hiç hoş değildi sadece yapacağı bı onay vermek aslinda ama keyfi yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?