- 25 Şubat 2016
- 188
- 153
- 103
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.661
Aynen inşallah güzel sonuçlar çıkarBoşver şimdi sen onu gerginsiniz zaten
BenKızlar merhabalar. Aylardır takip ediyorum forumu yazılanları. Ağustos ayı başlığını da 1 aydır takipteyim36 yaşındayım 2. tüp bebek denememi yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 4aa 3ab değerinde iki embriyoyu transfer ettiler. Yarın kan vereceğim. İlkinde negatif olmuştu. Hiçbir belirtim yok. Yarına kadar nasıl zaman geçer eder bilemiyorum. Böyle olup da pozitif olan var mı?
Rahimiçi düzensizlik ne demek acaba bi detaylı sorsaydın
Tbc göğüs hastalıkları teşhis ediyor o yüzdenBende sormaya çalıştım kötü bişey mi falan dedim ama yok dedi doktor ama endişelendim yine de aklıma takıldı ?Ve araştırmalarıma göre rahim içi yapışıklık olarak okudum ama yine de emin değilim tam olarak aklıma takılan başka bir konuda neden göğüs hastalıklarına yönlendirdi anlamadım?
Canım çok üzüldümKızlar sonucum çıktı maalesef olmadı bı sefer de
Yaaaa geçmiş olsun çok üzüldümKızlar sonucum çıktı maalesef olmadı bı sefer de
Canım bende de hiç belirti yoktu hala da yok ve pozitif gördüm İnş sen de pozitif görürsünKızlar merhabalar. Aylardır takip ediyorum forumu yazılanları. Ağustos ayı başlığını da 1 aydır takipteyim36 yaşındayım 2. tüp bebek denememi yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 4aa 3ab değerinde iki embriyoyu transfer ettiler. Yarın kan vereceğim. İlkinde negatif olmuştu. Hiçbir belirtim yok. Yarına kadar nasıl zaman geçer eder bilemiyorum. Böyle olup da pozitif olan var mı?
Canım ben de yapışıklık vardı ful hem de. Bir de üstte n basıklık. Şubatta ameliyat oldum hacmi 2 katına çıktı. Ama yapışıklık varsa bu öncede görüntülenebilecek bişey. Bunu mu kastetmiştir diyorsun?Bende sormaya çalıştım kötü bişey mi falan dedim ama yok dedi doktor ama endişelendim yine de aklıma takıldı ?Ve araştırmalarıma göre rahim içi yapışıklık olarak okudum ama yine de emin değilim tam olarak aklıma takılan başka bir konuda neden göğüs hastalıklarına yönlendirdi anlamadım?
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla verir inşallahDondurulmuş başka yok bidaha da imkanım el verir mi bilmiyorum. Hayırlısı artık
Yumurta geliştirirken olan bişe diye düşünüyorum bende de polikistik over var asilama yaptırmak tehlikeli ciğerlerin su toplar riskli demişti (göğüs hastalıkları ciğer) öyle bağlantı kurdum senin dediklerindenHSG’sinde rahim içinde düzensizlik var. Tüberküloz yönünden değerlendirmek lazım . Bunun için Kübra hanım bir göğüs hastalıkları uzmanıyla görüşürse iyi olur.Bu şekilde soyledi sadece korktum açıkçası daha önce öyle bisey yaşamadım.Ve çıkmadı hiç böyle bişey .3.Bucuk Sene öncede yaptırdım tuttu fakat bos gebelik oldu o doktorum baskasiydi ama öyle birşey o da demedi moralim bozuldu açıkçası
Tesadüf gördüm bunu kusura bakma gözden kaçırmışımHipo hipo hastası bir arkadaş vardı bugün tedaviye başlayacaktı . Nerdesin acaba ne oldu tedaviye başlayabildin mi ?
Buldum canim aşamanıKızlar peki covid için aşı vuruldunuz mu transfer öncesi ?Sizce vurulmalı mıyız ? Ben de bugün tedaviye başladım gonal-f günlük 300 doz vuruluyorum . Onun yanında başka bişey vermediler henüz cumartesi kontrole çağırdılar . Bu ay tedavim olacak nasip olursa embriyolarım genetiğe gidecek çünkü daha önce çok düşüklerim olduğu için böyle bir yol izlemeyi önerdi doktorum . Bi kez regl olucam . İnş sağlıklı da gelirse sonuçlar Eylül ayındaki reglimle transfer olacak bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımİğneyi yaparken okuduğunuz bi dua var mı özellikle ? Bir de pazartesi tedaviye başlayacak bi hipo hipo hastası arkadaş vardı o nerelerde acaba
Amin sağol cnm inşBuldum canim aşamanıinşallah sağlıklı gelir canim genetikten
MerhabaKızlar merhabalar. Aylardır takip ediyorum forumu yazılanları. Ağustos ayı başlığını da 1 aydır takipteyim36 yaşındayım 2. tüp bebek denememi yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 4aa 3ab değerinde iki embriyoyu transfer ettiler. Yarın kan vereceğim. İlkinde negatif olmuştu. Hiçbir belirtim yok. Yarına kadar nasıl zaman geçer eder bilemiyorum. Böyle olup da pozitif olan var mı?
Allah tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşallahDondurulmuş başka yok bidaha da imkanım el verir mi bilmiyorum. Hayırlısı artık
Tbc göğüs hastalıkları teşhis ediyor o yüzden
Aynen onu da düşünüyorum varsa önceden görmesi gerekiyor bile bile de transfer yapmaz heralde diye düşünüyorum.Evraklarima bakmadı mi acaba ?Şimdi mi fark etti ya da düşük veya tutmamasinin sebebini mi araştırıyor bu şekilde anlamadım kafam karıştı zaten moral sıfırCanım bende de hiç belirti yoktu hala da yok ve pozitif gördüm İnş sen de pozitif görürsünmoralini bozma ilaçlarını kullanmaya devam yarın güzel haberlerle gel
Canım ben de yapışıklık vardı ful hem de. Bir de üstte n basıklık. Şubatta ameliyat oldum hacmi 2 katına çıktı. Ama yapışıklık varsa bu öncede görüntülenebilecek bişey. Bunu mu kastetmiştir diyorsun?
Evet canım taze transfer oldum 1 tane koydu zaten rahim için dar diye diğer taze emriyolarimi dondurdum 4 tane daha var.Kasim ayında tekrar transfer olucam ama bu şekilde sorun çıkarsa bilmiyorum nasıl olur ?Onu da anlamadım transferden önce bütün istedikleri evrakları götürdüm çıksaydı orda çıkardı diye de düşünüyorum bakmamış olamaz herhalde evraklari incelediğini söylemişti çünkü.Tuplerimle alakalı da bişey söylemedi bana rahim filmi çektirdim çünkü meme ultarsyonu falan herşey yaptırdım ama bilmiyorum bilgide öyle çok fazla vermedi açıkçası adeti mi bekliyorum tekrar ilaçlara başlayacağım öyle dediYumurta geliştirirken olan bişe diye düşünüyorum bende de polikistik over var asilama yaptırmak tehlikeli ciğerlerin su toplar riskli demişti (göğüs hastalıkları ciğer) öyle bağlantı kurdum senin dediklerinden
Ayrıca kimyasal gebelik geçirdiğini soyleyince rahim içi bozukluk vardır demişti en çok tüplerde sıvı birikimi varsa kimyasal olur dedi
Bende y rahim çıktı histeroskopi ile düzeltti
Taze transfer mi olmustun sen cnm
hsg yı yeni mi inceliyor ayrıca çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?