2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benim rahim Y mi T mi onu bile bilmiyorum hiç sormak bile aklıma gelmedi yani gerekte hiç duymadım ben zaten hep ilaçlarla adet oluyorum normal olamıyorum yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük yumurta nakli yaptırdım bu yüzden Kıbrıs'ta ama sebebini hala çözemedim aklıma takıldı

Östrojen yüksekse taze transfer yapmıyorlar ona bakıldı mi

Bence bakılmıyor diye düşünüyorum yoksa koymazlar ya bile bile de çünkü ilk tarnsferimde hemen tuttu ama bos gebelik oldu ?Bunda da tutar diye düşünmüştüm birde tazeydi hiç bir sorun da yok demişti ona rağmen tutmadı hiç
Östrojen yüksekse taze transfer yapmıyorlar ona bakıldı mi

Kızlar bugün 7.gun sağ kasığım da ve bacağım da çok ağrı uyuşma ve yanma var sizce olumluya işaret mıdır pozitif olanlar yorum yapabilir mi

Gayet güzel ilerliyo ama biraz yavaştan geliyor bebiş peki doktorun ne diyor
Valla 5 keredir test yapıyorum.
Değerlerimi takip ettiler.
İlk değerim 11. Günde 17 ile başladı.
Bugünkü sonuca göre baktılar 14 eylülde kese görmeye çağırdılar.

Valla 5 keredir test yapıyorum.
Değerlerimi takip ettiler.
İlk değerim 11. Günde 17 ile başladı.
Bugünkü sonuca göre baktılar 14 eylülde kese görmeye çağırdılar.
E süper haber inşallah kalp atışını da duymayı nasip etsin Rabbim artık bi rahatlasan sende strese sokma kendini bak bebisin seni birakmamak için elinden geleni yapıyor daha ne yapsin çocuğum

Dondurulmuş başka yok bidaha da imkanım el verir mi bilmiyorum. Hayırlısı artık
Şuan çok üzüldüm senin için yaa aynı durumdayız üçüncüye imkan el verecekmi diye dusunyrsn bu sefer umutla çıktığımız yolda hayal kırıklığı bazen çok uzulyrm gerçekten şuan duygularını o kadar iyi anlyrmkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…