- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.681
Benim rahim Y mi T mi onu bile bilmiyorum hiç sormak bile aklıma gelmedi yani gerekte hiç duymadım ben zaten hep ilaçlarla adet oluyorum normal olamıyorum yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük yumurta nakli yaptırdım bu yüzden Kıbrıs'ta ama sebebini hala çözemedim aklıma takıldıEvet canım taze transfer oldum 1 tane koydu zaten rahim için dar diye diğer taze emriyolarimi dondurdum 4 tane daha var.Kasim ayında tekrar transfer olucam ama bu şekilde sorun çıkarsa bilmiyorum nasıl olur ?Onu da anlamadım transferden önce bütün istedikleri evrakları götürdüm çıksaydı orda çıkardı diye de düşünüyorum bakmamış olamaz herhalde evraklari incelediğini söylemişti çünkü.Tuplerimle alakalı da bişey söylemedi bana rahim filmi çektirdim çünkü meme ultarsyonu falan herşey yaptırdım ama bilmiyorum bilgide öyle çok fazla vermedi açıkçası adeti mi bekliyorum tekrar ilaçlara başlayacağım öyle dedi
Östrojen yüksekse taze transfer yapmıyorlar ona bakıldı miEvet canım taze transfer oldum 1 tane koydu zaten rahim için dar diye diğer taze emriyolarimi dondurdum 4 tane daha var.Kasim ayında tekrar transfer olucam ama bu şekilde sorun çıkarsa bilmiyorum nasıl olur ?Onu da anlamadım transferden önce bütün istedikleri evrakları götürdüm çıksaydı orda çıkardı diye de düşünüyorum bakmamış olamaz herhalde evraklari incelediğini söylemişti çünkü.Tuplerimle alakalı da bişey söylemedi bana rahim filmi çektirdim çünkü meme ultarsyonu falan herşey yaptırdım ama bilmiyorum bilgide öyle çok fazla vermedi açıkçası adeti mi bekliyorum tekrar ilaçlara başlayacağım öyle dedi
Yok bakilmadi sanırım ama benden amh istedi ona göre ilacı ya azalticak yada yukselticek öyle dediÖstrojen yüksekse taze transfer yapmıyorlar ona bakıldı mi
Östrojen yüksekse taze transfer yapmıyorlar ona bakıldı mi
Ben4ba 3ab embriyo transferi oldum ve doktorum çok umutlu degildi ama ben inandım olacağına şuan sonucum pozitif kısmetse salı günü kese görmeye gideceğim Rabbim inşallah sizede nasip etmiştir hic stres yapmayın rahat olun hayırlısı olsun sizin içi
Ben4ba 3ab embriyo transferi oldum ve doktorum çok umutlu degildi ama ben inandım olacağına şuan sonucum pozitif kısmetse salı günü kese görmeye gideceğim Rabbim inşallah sizede nasip etmiştir hic stres yapmayın raha
Kızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum
Yaa canım transferden sonra kaçıncı gün bugün Allah yardım etsin ama dusmemisse bence iyidirKızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Canım neyi takiyosun sonuçta artış var ve istenilen gibi %60 yeterliKızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
MAŞALLAH DE KENDİNE CANIM VE SEVİN ARTIK RAHATLA DAHA DA ARTICAK ALLAH IN İZNİYLE BU DEĞERİ GÖRMEK İÇİN CAN ATIYORUZ STRES BIRAK ARTIK CANIMKızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Daha dönmediler canım.doktor ne diyor sonuç için peki? geç tutunmadan kaynaklı olamaz mı?
Öyle vallaha güldürdün beni bayaCook güzel moral vermisim ama
Gayet güzel ilerliyo ama biraz yavaştan geliyor bebiş peki doktorun ne diyorKızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Valla 5 keredir test yapıyorum.Gayet güzel ilerliyo ama biraz yavaştan geliyor bebiş peki doktorun ne diyor
E süper haber inşallah kalp atışını da duymayı nasip etsin Rabbim artık bi rahatlasan sende strese sokma kendiniValla 5 keredir test yapıyorum.
Değerlerimi takip ettiler.
İlk değerim 11. Günde 17 ile başladı.
Bugünkü sonuca göre baktılar 14 eylülde kese görmeye çağırdılar.
Şuan çok üzüldüm senin için yaa aynı durumdayız üçüncüye imkan el verecekmi diye dusunyrsn bu sefer umutla çıktığımız yolda hayal kırıklığı bazen çok uzulyrm gerçekten şuan duygularını o kadar iyi anlyrmkiiDondurulmuş başka yok bidaha da imkanım el verir mi bilmiyorum. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?