- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.701
Hade gözün aydın kalp atışıni duymakta nasip olurValla 5 keredir test yapıyorum.
Değerlerimi takip ettiler.
İlk değerim 11. Günde 17 ile başladı.
Bugünkü sonuca göre baktılar 14 eylülde kese görmeye çağırdılar.
Benimde solda aynısı olmuştu inşallah yerlesiyordur bacağım ayağım günlerce uyusmustuKızlar bugün 7.gun sağ kasığım da ve bacağım da çok ağrı uyuşma ve yanma var sizce olumluya işaret mıdır pozitif olanlar yorum yapabilir mi
Ay insAllah canım senin ki pozitif dimiBenimde solda aynısı olmuştu inşallah yerlesiyordur bacağım ayağım günlerce uyusmustu
Evet cnmAy insAllah canım senin ki pozitif dimi
Darısı başıma insAllah canım isteyen herkesin başınaEvet cnm
Amin kuzum inşallahHade gözün aydın kalp atışıni duymakta nasip olur
BENİM DE AĞZIMDA BU TAT VAR. MAHVOLUYORUM. NE İYİ GELİYOR SANA CANIMAnnem gelip yardım ediyor sağolsun transferden beri iş güç hep annem yapıyor sağolsun.esim dagitmasin birşey istemem yardımcı olan biri değil .iğne yazdı kesildi şükür iyim ama ağzımdaki metalik tat beni öldürüyor kızımda 9 ay boyunca bu tad ağzımdan gitmedi ne yediğimden birşey anlıyorum ne ictigimden
Vallaha bir çözüm bulamadım çok kötüyüm iştahım kesildi ama midem kaziniyor su bile içmek istemiyorum .tatlı bir şey yediğimde daha kötü oluyorumBENİM DE AĞZIMDA BU TAT VAR. MAHVOLUYORUM. NE İYİ GELİYOR SANA CANIM
İnşallah pozitif olurKızlar bende bu sabah sağlık ocağına kan verdim inşAllah bende pozitifi görürüm dua edin banada bu arada 9. günde verdim inşAllah doğru sonuç çıkar
HADİ HAYIRLISI HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH. KACINCI GÜN EMBİRİYOSUYDU ? 9 ERKEN DEĞİL MİKızlar bende bu sabah sağlık ocağına kan verdim inşAllah bende pozitifi görürüm dua edin banada bu arada 9. günde verdim inşAllah doğru sonuç çıkar
5. gün embriyosuİnşallah pozitif olur
5. gün embriyosu muydu ?
5.gün embriyosuAMİN CANIM
HADİ HAYIRLISI HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH. KACINCI GÜN EMBİRİYOSUYDU ? 9 ERKEN DEĞİL Mİ
Çıkar o zaman.5. gün embriyosu
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla nasip etsinÇıkar o zaman.
İnşallah Allah gönlündekini nasip etsin.
Evet artış var ama gününe göre değer düşüklüğü senin aklını bulandıran. Seni çok iyi anlıyorum. Ama Du bakalım vazgeçmek için henüz çok erken. Beni de 12 Eylül de çağırdı. İnş sağlıcakla keselleri görürüzValla 5 keredir test yapıyorum.
Değerlerimi takip ettiler.
İlk değerim 11. Günde 17 ile başladı.
Bugünkü sonuca göre baktılar 14 eylülde kese görmeye çağırdılar.
Bence benimkini önce kimyasal diye düşündüler o yüzden kaçtır kan istediler.Evet artış var ama gününe göre değer düşüklüğü senin aklını bulandıran. Seni çok iyi anlıyorum. Ama Du bakalım vazgeçmek için henüz çok erken. Beni de 12 Eylül de çağırdı. İnş sağlıcakla keselleri görürüzGönlünü müzü ferah tutalım ve Allaha tam teslimiyet ile bekleyelim
MELEKK SONUCUN NE CIKTI CANIMMBence benimkini önce kimyasal diye düşündüler o yüzden kaçtır kan istediler.
Bakalım artık hayırlısı.
Sen ne zaman trsanfer olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?