- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.721
Canım cumartesi 309 küsür çıkmıştı. Bugün 501 çıktı.MELEKK SONUCUN NE CIKTI CANIMM
SUAN SADECE TEBRIKLERI GORUYORUMM
Canım sağlıklıdır Allah'ın izniyle yaaCanım cumartesi 309 küsür çıkmıştı. Bugün 501 çıktı.
Haftaya çarşamba gel keseye bakacağız dediler.
Doktor ne diyor yorumları nedirB beyzaa101 @Maysa2011 kızlar bugün transferin 21. günü.
Günüme göre değerim düşük hep.
O yüzden böyle takıyorum işte.
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN CANIM5.gün embriyosu
Canım artışı takip ettiler.Doktor ne diyor yorumları nedir
AYYY ÇOK ÇOK SEVİNDİMMMM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA DA ALMAYI NASİP ETSİNN .Canım cumartesi 309 küsür çıkmıştı. Bugün 501 çıktı.
Haftaya çarşamba gel keseye bakacağız dediler.
Tamam keseye baktıklarında herşey netleşecek demekki netice de keseye bakmaya gitmek bile bir umut ve bence seninle bebiş biraz yavaş ilerlemek istiyor belli kiCanım artışı takip ettiler.
Benim değerim 11. günde 17 ile başladı.
Haftaya çarşamba gel kese bakıcaz dediler.
Kızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
İnşallah pozitif olurKızlar bende bu sabah sağlık ocağına kan verdim inşAllah bende pozitifi görürüm dua edin banada bu arada 9. günde verdim inşAllah doğru sonuç çıkar
İnşAllah lakin lekelenmem olduİnşallah pozitif olur
Yerleşme kanaması olabilir belki. Kötü düşünme hemenİnşAllah lakin lekelenmem oldu
İnşAllah inşAllahYerleşme kanaması olabilir belki. Kötü düşünme hemensonucu güzel olacak inşallah
Amin canımAYYY ÇOK ÇOK SEVİNDİMMMM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA DA ALMAYI NASİP ETSİNN .
NASIL KORKUTTU NASIL HEYACAN YAPTIRDII AMAN ALLAHIM MUCİZE DEĞİLDE NE.
ASIL ŞİMDİ HİÇ ZAMAN GECMEYECEK 12 EYLÜLDE BENİMDE KESE GÖRMEM :)
SENINDE BENDEN 2 GUN SONRA
Senin sonucun çıktı mıKızlar bende kahve rengi lekelenmem oldu inşAllah lekenme devam etmez moralim çok bozuldu. Dün düğünümüz vardı çok ayakta geldim akşamda çok karnım ağrıdı şimdide lekenme ve karın ağrısı devam, napıcam ki şimdi
Nasılsın nasıl geçti canim hersey yolundamı. Bende çarşamba sabahı 9 da gitcem canim inşallah.Amin sağol cnm inşŞimdi hazırlanıyorum 10 da hastanede olucam 11:15 te toplama olacak nasipse .Senin de toplama günü bugün belli olacak sanırım hayırlısı olsun inş cnm hayırlı haberlerle gel
sonuç çıkmadı daha ve iş yerindeyimSenin sonucun çıktı mı
Yat dinlen
YORMA KENDİNİ FAZLA DİKKAT KENDİNEsonuç çıkmadı daha ve iş yerindeyim
dün çdk yürüdüm ondan olmuşmudur kiYORMA KENDİNİ FAZLA DİKKAT KENDİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?