2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bence benimkini önce kimyasal diye düşündüler o yüzden kaçtır kan istediler.
Bakalım artık hayırlısı.
Sen ne zaman trsanfer olmuştun
19 ağustos 4.gün embriyosu. Gününe göre değerler kişiye göre de değişiyor ben onu anladım. İnş sağlıcakla görürsün canım
Benim de benim de 12 Eylül :) sizin transfer ne zamandı siz benden önceydiniz diye hatırlıyorum

Kızlar yaa ben bugün aksam 9.30 çatlama ignemi vurcam göbekten yine, nasipse çarşamba yumurta toplanacak, bugün doktorla konuştukta doktor çift embriyo hakkın var dedi eğer istersen dedi ben böyle bir hakkım olduğunu bilmiyordum bir çocuğum olduğu için. Oğlumda aynı doktorda yaptırmıştım 2 denemede 2 embriyodan biri tutundu şükürler olsun. Ben hep tek embriyo düşünüyordum doktor bana bugün diğer tedavide 2 tane koyduk 1 tuttu hangisi tuttu bilemezsin dedi 2 taneden yana gibi duruyor, tutup tutmamasi belli değil tabiki belki 2 si birden belki sadece 1 tanesi beli tek embriyo koysa tutmak yada tutmayacak bir suru olasılık var. Nolur yanlış anlamayın ama diyelimki 2 transfer ve 2 side tuttu diyelim ben ailemden uzaktayım başka sehirde oğlumda bakıcıyla büyüdü çalıştığım için çok zor oldu..hala.daha zorlanıyorum. Nolur yanlış anlamayın yani herseyi düşünerek adim atmak zorunda olduğum için bu şekilde düşündüm bilmiyorum anlatabildimmi maddi manevi gücüm olsa başım gözüm üstüne yani bi taraftanda oğlumda 2 ydi tek oldu diyorum. Çok zor karar vermek çok

Benim hiç çocuğum yok ama gurbetteyim ben bile öyle düşündüm o şekilde ilerliyorum tabiki nasip ama bende sizin gibi düşünüyorum

İçim çok fena yerimden kalkmak istemiyorum
İcmezsen hemen kabız oluyorsun gebeysen onu çıkarmak için de baya zorlanıyorsun ve ikinmaman gerek cnm mecbur içeceksin leblebi ye tuzlu susatir içmeye başlarsın devamı gelir inşallah
Şu icemedigin zamanlarda meyve salatalık falan yemeye calis rahmin susuz kalmasin çocuk tutunabilsin gelisebilsin

Çok sağol canım stresten içemedim içmeye çalışıyorum

9. ğünde olması normal mi sence
Benimde 5. Gun embriyosuydu canim 9. Gun aksaminaan baslamisti lekelenmelerim 10.gun butun gun geldi 11. Gun kam verdim sabahtan artmıştı zaten lekelenmem ki ben adet oldugumdan emindim tutmamisti yani dedigim gibide oldu kan sonucum çıkmadan adet oldum inşallah seninki öyle olmaz seninki yerlesme kanamasidir inşallah ben doktora sordugumda o leke tutmadiginin gostergesi demişti bana

yaaaaa

Benim ki inşAllah tuttuğu içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…