- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.761
Benim ilkinde hiç bir belirti yoktu lekelenme falan olmadı ama yine olmadıValla onu bilmiyorim canım ben sonucu alamadan adet oldum yani o yuzden bir sonraki denememde hic test yapmayı dusunmuyorum lekelenmem yada adet olmazsam tutmustur demek heralde
Yokcnm daha önce hiç duymadım sonucun ne çıktı?Kizlar hiç duydunuz mu rahim içi tüberküloz düzensizlik var dedi doktor göğüs hastalıklarına git dedi kötü bişey mi ?
Bende onu merak ediyorumBENİM ANLAMADIĞIM ADET OLMAMIZA ENGEL DĞEİL Mİ İLAÇLAR NASIL ADET OLUNUYOR
2.00 çıktıYokcnm daha önce hiç duymadım sonucun ne çıktı?
Anladim canım insallah bu defa gelmesinin nedeni tutunmadir canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallahBenim ilkinde hiç bir belirti yoktu lekelenme falan olmadı ama yine olmadı
EN GÜZELİ TEST YAPMAMAK ZATEN İNANKİ 8.GÜN YAPTIM NEGATİF ÇIKTI UMUTLARIM SÖNDÜ AMA UFAK UMUDUM VAR BENDE PERŞEMBE KAN VERCEM BELLİ OLCAK ARTIK COK YIPRANDIK COK RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNValla onu bilmiyorim canım ben sonucu alamadan adet oldum yani o yuzden bir sonraki denememde hic test yapmayı dusunmuyorum lekelenmem yada adet olmazsam tutmustur demek heralde
Amin inşAllah inşAllah Allah hepimize nasip etsinAnladim canım insallah bu defa gelmesinin nedeni tutunmadir canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
RABBİM KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN EN KISA ZAMANDA İNŞALLLAH HAYIRLISI İLE KAVUŞMAK NASİP OLSUN EVLADINA2.00 çıktıBugün bidaha test verdim belki yükselir diye ama pek umutlu degilim
Benim 8. 9. 10. Bile devam etti sonra kesldiLekelenme kaç güne kadar olur 9. günde de yerleşme olur mu
Benmde tutmadı ilk deneme 5. Embriyosu 3 tane embriyom vardı ikisi iyi kalite biri orta 3üne transfer etdiler ama olmadı ve başka embriyom yok tedavi için başa dönmem gerekiyorCanım benim hiç tutmadı15 gün ve 5.gun emriyosuydu
Çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİkinciyide ayni yerde yaptım yine olmicak dedim diyorum ya hiç bir tahlili paylasmiyolar. Sonuçlar iyi diyip gecistirdiler burda okuyorum herkes şu tahlilim şöyle bu tahlilim böyle diye yazsiyor amh değerim ne bilmedim hiç tahlil yap para ver güven hissi vermediler sırf donmuslarim var diye yaptırdım aynı yerde çok şükür rabbim nasip etti
İnşAllah benimde geçerBenim 8. 9. 10. Bile devam etti sonra kesldi
Sağol canım teşekkürlerÇok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenm tedavinin başına dönmem gerekiyor...
Bana doktor iğne yaptı kalçadan bide o gün wc dısı kalkma demiştiİnşAllah benimde geçer
Canım benim kan tahlillerim takip edilmişti biliyorsundur.melekomelek canım ne yaptın sonucun ne çıktı. Ben artık pek yazmıyorum okuyup çıkıyorum arada ama seni kaçırdım galiba. Sen bi hamilelik günlüğü yapmıştın çok sevinmiştim. Şimdi yok sanki yaa ama nedennn
Ne iğnesi yapmıştınBana doktor iğne yaptı kalçadan bide o gün wc dısı kalkma demişti
progestan yaptım bendeBana doktor iğne yaptı kalçadan bide o gün wc dısı kalkma demişti
Kaç gün öyle yattın canımBana doktor iğne yaptı kalçadan bide o gün wc dısı kalkma demişti
Amin Allah razı olsun canım inşallahRABBİM KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN EN KISA ZAMANDA İNŞALLLAH HAYIRLISI İLE KAVUŞMAK NASİP OLSUN EVLADINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?