2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

EN GÜZELİ TEST YAPMAMAK ZATEN İNANKİ 8.GÜN YAPTIM NEGATİF ÇIKTI UMUTLARIM SÖNDÜ AMA UFAK UMUDUM VAR BENDE PERŞEMBE KAN VERCEM BELLİ OLCAK ARTIK COK YIPRANDIK COK RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Amin canım inşallah bencede aynen öyle hic test yapmadan gününü beklemek bence en mantıklısı uzulsende bi kere uzuluyon en azından oncesinde yapinca o zaman bi uzuluyon zaten test gunune kadar umudunda bitmiyo bide test gununde uzuluyon o gune kadar stres yapiyon hic gerek yok bence en sağlıklısı gününü beklemek bunu anladım ben

Benmde tutmadı ilk deneme 5. Embriyosu 3 tane embriyom vardı ikisi iyi kalite biri orta 3üne transfer etdiler ama olmadı ve başka embriyom yok tedavi için başa dönmem gerekiyor
Canım üzüldüm ilk denememde benimde yoktu yine 5.gun emriyosuydu ama tuttu benim boş gebelik oldu ondada 3 emriyo transfer etmişlerdi boş gebelik oldu bu denememde kaliteli emriyolarim vardı yine ,5.gin emriyosuydu ama bu seferde neden bilmiyorum hiç tutmadı ama 1 Taner transfer ettiler 4 emriyom daha var dondurdum Kasım ayında tekrar transfer olucam

AYNEN CANIM VALLA 8.GÜN YAPTIM İDRAR ÇIKMADI SONRA DEDİM Kİ ASLA YAPMICAM İLAÇ ALMAYA BİLE ECZANE KENDİM GİTMEDİM OLUR NEFSİME YENİK DÜŞERİM TEST ALIRIM DİYE ARTIK PERŞEMBE KADAR BEKLİCEM MUCİZE OLMASINI

18 AGUSTOS BENIM :)
COK HEYECANLI YA NASIL GECICEK GUNLEER
AGRIN VARMI
BENIM BACAK KALCA VE KASIK AGRIM VAR VEDE GÖĞÜS

Olur insallah canım hic belli olmaz bu işler inşallah bebişin seninledir

Nasılsın nasıl geçti canim hersey yolundamı. Bende çarşamba sabahı 9 da gitcem canim inşallah.
Çok sevindim cnm hayırlısı ile inş Benim de 14 yumurta toplandı toplamda . Ama çok gaz sancım var ilk tüp yaptırdığımda opu da 30 yumurta toplanmasına rağmen böyle olmamıştım allahtan hemen taze transfer olmayacak .

Benimde 14 yumurtam toplanmıştı ve acaip karnım şişmişti hatta transferimi olmustum ilk iki gun falan yattigim yerde saga sola donemiyodum o derece agrim vardı karnimda acaip bi gaz vardı bir haftaya yakın sürdü bazen bende diyorum keşke taze transfer yapmasalardi belki de bu yuzden tutunamadi bebislerim

Hadi geçmiş olsun canım güzel güzel kaliteli olurlar inşallah benim yirmi küsur toplanmıştı oğlumda çok fena kusma.ates olmuştu karnım sismisti 2 gün hastanede yattım bakalim bunda nasıl olacak korkuyorum açıkçası. Benim tazemi dondurma transfermi yumurta toplandiktan sonra sonra katar verilecek. Çabucak topararsın inşallah canim

Bence ondan değildir cnm ben de ohss olmuştum ama üçüz tutmuştu . Nasip olunca oluyor ama taze transferle hemen hamilelik olunca çok daha kötüye gidiyor ohss durumu . Her şerde vardır hayır inş bu kez olumlu sonuçlar alalım geçmişte kalsın tüm kötü anılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…