- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.781
Amin canım inşallah bencede aynen öyle hic test yapmadan gününü beklemek bence en mantıklısı uzulsende bi kere uzuluyon en azından oncesinde yapinca o zaman bi uzuluyon zaten test gunune kadar umudunda bitmiyo bide test gununde uzuluyon o gune kadar stres yapiyon hic gerek yok bence en sağlıklısı gününü beklemek bunu anladım benEN GÜZELİ TEST YAPMAMAK ZATEN İNANKİ 8.GÜN YAPTIM NEGATİF ÇIKTI UMUTLARIM SÖNDÜ AMA UFAK UMUDUM VAR BENDE PERŞEMBE KAN VERCEM BELLİ OLCAK ARTIK COK YIPRANDIK COK RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
SEn test vermiştin sanki canım çıkmadı mi sonucunAmin inşAllah inşAllah Allah hepimize nasip etsin
Canım üzüldüm ilk denememde benimde yoktu yine 5.gun emriyosuydu ama tuttu benim boş gebelik oldu ondada 3 emriyo transfer etmişlerdi boş gebelik oldu bu denememde kaliteli emriyolarim vardı yine ,5.gin emriyosuydu ama bu seferde neden bilmiyorum hiç tutmadı ama 1 Taner transfer ettiler 4 emriyom daha var dondurdum Kasım ayında tekrar transfer olucamBenmde tutmadı ilk deneme 5. Embriyosu 3 tane embriyom vardı ikisi iyi kalite biri orta 3üne transfer etdiler ama olmadı ve başka embriyom yok tedavi için başa dönmem gerekiyor
Hala çıkmadıSEn test vermiştin sanki canım çıkmadı mi sonucun
Kanama akşam basladı o gece bişey yapmadık diğer gün öğlen gibi devam etti proluton depot vurdular o gün eve gelince yattım sonra diğer günde full yattımKaç gün öyle yattın canım
AYNEN CANIM VALLA 8.GÜN YAPTIM İDRAR ÇIKMADI SONRA DEDİM Kİ ASLA YAPMICAM İLAÇ ALMAYA BİLE ECZANE KENDİM GİTMEDİM OLUR NEFSİME YENİK DÜŞERİM TEST ALIRIM DİYE ARTIK PERŞEMBE KADAR BEKLİCEM MUCİZE OLMASINIAmin canım inşallah bencede aynen öyle hic test yapmadan gününü beklemek bence en mantıklısı uzulsende bi kere uzuluyon en azından oncesinde yapinca o zaman bi uzuluyon zaten test gunune kadar umudunda bitmiyo bide test gununde uzuluyon o gune kadar stres yapiyon hic gerek yok bence en sağlıklısı gününü beklemek bunu anladım ben
Bence var :) Hayırlı olsunGeçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
BENCE VAR HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH :)Geçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
18 AGUSTOS BENIM :)19 ağustos 4.gün embriyosu. Gününe göre değerler kişiye göre de değişiyor ben onu anladım. İnş sağlıcakla görürsün canım
Benim de benim de 12 Eylül :) sizin transfer ne zamandı siz benden önceydiniz diye hatırlıyorum
Olur insallah canım hic belli olmaz bu işlerAYNEN CANIM VALLA 8.GÜN YAPTIM İDRAR ÇIKMADI SONRA DEDİM Kİ ASLA YAPMICAM İLAÇ ALMAYA BİLE ECZANE KENDİM GİTMEDİM OLUR NEFSİME YENİK DÜŞERİM TEST ALIRIM DİYE ARTIK PERŞEMBE KADAR BEKLİCEM MUCİZE OLMASINI
Çok sevindim cnm hayırlısı ile inşNasılsın nasıl geçti canim hersey yolundamı. Bende çarşamba sabahı 9 da gitcem canim inşallah.
Gerçekten karar vermek cok zor rabbim bir yıl göstersin inşallahBenim hiç çocuğum yok ama gurbetteyim ben bile öyle düşündüm o şekilde ilerliyorum tabiki nasip ama bende sizin gibi düşünüyorum
Geçen pazartesi transfer oldum umut var mı s
HADİ İNŞALLAH CANIM AMİN EN ZOR SÜRECİ BUYMUŞ TÜP BEBEĞİN BUNU ANLADIM.BEKLEMEK...Olur insallah canım hic belli olmaz bu işlerinşallah bebişin seninledir
Benimde 14 yumurtam toplanmıştı ve acaip karnım şişmişti hatta transferimi olmustum ilk iki gun falan yattigim yerde saga sola donemiyodum o derece agrim vardı karnimda acaip bi gaz vardı bir haftaya yakın sürdü bazen bende diyorum keşke taze transfer yapmasalardi belki de bu yuzden tutunamadi bebislerimÇok sevindim cnm hayırlısı ile inşBenim de 14 yumurta toplandı toplamda . Ama çok gaz sancım var ilk tüp yaptırdığımda opu da 30 yumurta toplanmasına rağmen böyle olmamıştım allahtan hemen taze transfer olmayacak .
Hadi geçmiş olsun canım güzel güzel kaliteli olurlar inşallahÇok sevindim cnm hayırlısı ile inşBenim de 14 yumurta toplandı toplamda . Ama çok gaz sancım var ilk tüp yaptırdığımda opu da 30 yumurta toplanmasına rağmen böyle olmamıştım allahtan hemen taze transfer olmayacak .
Silik çizgi var evet.Geçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
Bence ondan değildir cnm ben de ohss olmuştum ama üçüz tutmuştu . Nasip olunca oluyor ama taze transferle hemen hamilelik olunca çok daha kötüye gidiyor ohss durumu . Her şerde vardır hayır inş bu kez olumlu sonuçlar alalım geçmişte kalsın tüm kötü anılarBenimde 14 yumurtam toplanmıştı ve acaip karnım şişmişti hatta transferimi olmustum ilk iki gun falan yattigim yerde saga sola donemiyodum o derece agrim vardı karnimda acaip bi gaz vardı bir haftaya yakın sürdü bazen bende diyorum keşke taze transfer yapmasalardi belki de bu yuzden tutunamadi bebislerim
İnşallah test günüm ÇarşambaSilik çizgi var evet.
İnşallah pozitiftir.
Test günün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?